Επικαιρότητα

Πέφτουν οι μάσκες των μασκοφορεμένων

εικόνα άρθρου: Πέφτουν οι μάσκες των μασκοφορεμένων

Ο κοινός παρονομαστής Μόσχας – Φαναρίου δυστυχώς είναι ο Οικουμενισμός…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε η είδηση της συνάντησης του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα, ο οποίος θεσμικά είναι ο πλέον αρμόδιος να συμμετάσχει σε διαθρησκειακούς διαλόγους.

Εκείνο που μας ανησυχεί είναι το οικουμενιστικό του φρόνημα.

Αν δεν ανατρέψει ο Κύριος τα σχέδιά του, ο ίδιος αποτελεί τη φυσική διαδοχή στον πατριαρχικό θρόνο της Μόσχας στο εγγύς μέλλον.

Τότε και ο Ρωσικός πιστός λαός θα εννοήσει για πρώτη φορά, μετά την πολιτική λαίλαπα που σάρωσε την Ορθοδοξία στη Σοβιετική Ένωση τον 20ο αιώνα, πως η συμφορά μπορεί να έχει και το πρόσωπο της πλάνης και της δογματικής εκτροπής.

Μόσχα και Φανάρι γεωπολιτικώς βρίσκονται στα χαρακώματα, εκκλησιαστικώς απεργάζονται νέο σκανδαλώδες σχίσμα, μα όσον αφορά στο θέμα της πίστεως, δυστυχώς βρίσκονται εμπροσθοφυλακή στο κοινό στρατόπεδο προδοσίας και της παναιρέσεως του Οικουμενισμού.

Καλή μετάνοια και επιστροφή!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά
Ένα βήμα πριν την κοινή Ευχαριστία με τους παπικούς η Εκκλησία της Ρωσίας
– Συνάντηση του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα με τον παπικό Αρχιεπίσκοπο Μαδρίτης
– Δείτε τον δελφίνο του Πατριαρχείου της Μόσχας πώς βουτάει την αγία Λαβίδα στο ξύδι

Σχετικά άρθρα

Οι οικουμενιστές κινούνται από δαιμονική αγάπη [mp3 2019]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Γιά τούς οἰκουμενιστές, ὑπέρτατος κανόνας, πάνω ἀπό τίς ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, εἶναι τό διαστρεβλωμένο καί κατασυκοφαντημένο “ἵνα πάντες ἕν ὦσι”

Τα παπικά πυροτεχνήματα για την ειρήνη στην Ουκρανία

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη. Το Βατικανό παίζει κρυφτό με την ειρήνη στην Ουκρανία, λέγοντας ότι θα στείλει απεσταλμένους του σε Ρωσία και Ουκρανία ενώ και τα δύο μέλη δηλώνουν άγνοια γι’ αυτές του τις ενέργειες

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.