Η όλη κατάσταση θυμίζει άσκηση στην υπακοή και στην πειθαρχία, και όχι θέσπιση μέτρων υγειονομικού ελέγχου.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Βλέπουμε ξανά να ξετυλίγεται μπροστά στις οθόνες μας η μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή παραπλάνησης των μαζών “Δεύτερο κύμα πανδημίας”.

Καί πώς να πειστείς ότι υπάρχει πανδημία καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα, στη χαρά του Θεού; Κλειστήκαμε λόγω πανδημίας που δεν είδαμε, και ξαναβγήκαμε να ανταμώσουμε πάλι τη ζωή και τις χαρές της, χωρίς να έχουμε πειστεί. Οπότε επιβάλλεται να βλέπεις ανθρώπους φοβισμένους με μάσκα γύρω σου, σκυφτούς και λιγομίλητους, χωρίς καλημέρα και ψιλοκουβέντα, μπας και πειστείς! 

Φυσικά, η πρώτη σκηνή της καλοστημένης αυτής παράστασης, που ξετυλίγεται κυρίως μπροστά στις οθόνες μας, δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του Πρωθυπουργού, την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 στο Προεδρικό Μέγαρο. Μια ορκωμοσία με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά και χωρίς χειραψίες. 

Ο κ.Σύψας ομολογεί, να είναι καλά ο άνθρωπος, πως βρισκόμαστε ενώπιον μιας μεγάλης επικοινωνιακής προσπάθειας, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών και να πειστούν ότι πρέπει να κάνουν το σωστό, όπως και το Μάρτιο. Έτσι, θα αποφύγουμε τα χειρότερα μέσα στον Αύγουστο. Δηλαδή τί πρέπει να πειστούν να κάνουν οι άνθρωποι κατά τον καλό μας κ. Σύψα; Να μειωθούν οι καλεσμένοι στους γάμους από 100 που ισχύει σήμερα σε 50 ή και λιγότεροι, να μη γίνονται τα πάρτι των γάμων και να μη γίνουν λιτανείες στις 15 Αυγούστου. Ο καθηγητής τόνισε ότι κατά το φετινό δεκαπενταύγουστο δε θα πρέπει να γίνουν λιτανείες και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εκκλησία θα κάνει για άλλη μια φορά το καθήκον της και δε θα επιτρέψει λιτανείες και συνωστισμούς. «Πιστεύω ότι τελικά θα επικρατήσει η κοινή λογική και η σύνεση. Πιστεύω ότι μπορούμε άριστα να εκτελέσουμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα, χωρίς να συνωστιζόμαστε και μπορεί να πέσει και μια χρονιά χωρίς λιτανεία», σημείωσε ο κ. Σύψας.

Ο καλός μας κ.Σύψας ταυτίζει συνωστισμούς με λιτανείες. Μα και ο άλλος πατερούλης, ο κ. Τσιόδρας μας, στην ενημέρωση στις 4 Αυγούστου ομολόγησε ο άνθρωπος ότι τα κρούσματα είναι περισσότερα, γιατί εντάθηκαν οι έλεγχοι και έγιναν πιο στοχευμένοι : ” Για τον αυξημένο αριθμό ενεργών εστιών στην Ελλάδα ανέφερε ότι πιθανές αιτίες μπορεί να είναι οι εξής: αυξημένος εργαστηριακός έλεγχος και η διενέργεια πιο στοχευμένων ελέγχων που αφορούν και συρροές ασθενών, αύξηση κινητικότητας του πληθυσμού μας μετά την άρση απαγορευτικού, αυξημένη μεταδοτικότητα του ιού σε συνθήκες στενού συγχωρισμού, όπου δεν τηρούνται οι κανόνες απόστασης (π.χ. στις κρεατοβιομηχανίες και σε γάμους)”.

Απλά τα πράγματα! Κάνουν οι άνθρωποι περισσότερα τεστ σε γάμους, κρεαταγορές κλπ κι έτσι βρίσκουν περισσότερα κρούσματα, με ένα τεστ σημειωτέον που, κατά πολλούς, ανιχνεύει όλους τους κορωνοϊούς που υπάρχουν. Όταν θέλουν δηλαδή να βγεις από το σπίτι, δεν κάνουν ελέγχους και τεστ, ανοίγουν τα σύνορα κτλ. κι όταν θέλουν να σε ξανακλείσουν μέσα, αρχίζουν τους ελέγχους και τα τεστ και βομβαρδίζουν με τις καμπάνιες τους από τα ΜΜΕ 24/7 (24 ωρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα) τον πολίτη. Ωραίος τρόπος! Αποτελεσματικός! Άσκηση στην υπακοή και στην πειθαρχία θυμίζει πάντως και όχι θέσπιση μέτρων υγειονομικού ελέγχου.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα σύντομο απόσπασμα βίντεο από εδώ:

Ο καθηγητής Ν. Σύψας για τις Λιτανείες

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ακούσατε, ακούσατε! Ο Καίσαρας διέταξε να ανοίξουν οι Ναοί!
Ο Καίσαρας αποφασίζει, η Εκκλησία υποτάσσεται!
Η εωσφορική απόφαση της Δ.Ι.Σ. και η παρέμβαση του Καίσαρα Μητσοτάκη για αναστολή της Θείας Λειτουργίας
π.Νικόλαος Μανώλης, Ο αποχριστιανισμός του Τσίπρα και του Μητσοτάκη [ΒΙΝΤΕΟ 2019]
Ουδεμία (ευχάριστη) έκπληξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!
Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]
Καλεί τον Πάπα ο Μητσοτάκης για να εξασφαλίσει την καταστροφή του Έθνους μετά το κόλπο του κορονοϊού!
Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το ΦΕΚ που «κλείνει» τις Εκκλησίες!
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η νέα Ελλάδα η οποία ξημερώνει, μπαίνει σε μια νέα εποχή… (Μέρος Β’)
Μητσοτάκης για Σακελλαροπούλου: “Είναι ένα σύμβολο της νέας εποχής, η οποία ξημερώνει” [ΒΙΝΤΕΟ & ΚΕΙΜΕΝΟ]
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ή τρεις και το λουρί της μάνας!
π.Νικόλαος Μανώλης, Ο αποχριστιανισμός του Τσίπρα και του Μητσοτάκη [ΒΙΝΤΕΟ 2019]