Το ερώτημα για το Δικαστήριο είναι αν το υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού παραβιάζει οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που εγγυάται η σύμβαση.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Ήτανε, λοιπόν, 30 Απριλίου του 2020, μέσα στην πιο μαύρη μαυρίλα της καραντίνας, που ο π.Νικόλαος Μανώλης αποφάσισε να μιλήσει, στα πλαίσια των ομιλιών της Τετάρτης “Ορθόδοξη Παρέμβαση” για το δύσκολο θέμα των εμβολίων υπό τη σκιά του κορονοϊού, που πραγματοποιούνταν μέσα από το κελλί του πια, λόγω των έκτακτων μέτρων για την καραντίνα.

Αναμφίβολα, αποτέλεσε μια αποκαλυπτική ομιλία! Το ειδικό της βάρος το εστιάζουμε στο γεγονός ότι η ομιλία αυτή, έγινε την ώρα που έπρεπε, την ώρα της κορύφωσης του δράματος και ενώ όλοι οι άλλοι, Εκκλησία, Πολιτεία, φορείς, αιφνιδιασμένοι κώφευαν ή υπεξέφευγαν δήθεν σοκαρισμένοι. 

Κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, τα κρούσματα μειώθηκαν, τα μέτρα χαλάρωσαν για να αυξηθούν τώρα πάλι σιγά σιγά. Το παιχνίδι κλιμακώνεται ψυχολογικά.Ο ιός ξαφνικά μεταδίδεται και με τον αέρα. Πώς θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα; Τo σχέδιο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού εξυφαίνεται. 

Πρόκειται, βέβαια, για ένα ιό – άλλοι τον λένε βακτήριο- που εξαρχής δεν ξέραμε ούτε τι ακριβώς είναι, ούτε πώς μεταδίδεται, ούτε πώς ακριβώς αντιμετωπίζεται. Φρόντισαν οι Κινέζοι να μη γνωρίζουμε, σε συνεργασία με τον Π.Ο.Υ και ειδικά εξαιτίας των πρωτοβουλιών του ηγέτη του Tedros Ghebreyesus.

Στο άρθρο που σχολιάζουμε με τίτλο: “Συζητήθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υπό την σκιά του κορωνοϊού” εξετάζεται η εκδίκαση, την 1η Ιουλίου 2020, στη Μείζονα Σύνθεση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο μια σειρά υποθέσεων από την Τσεχία που αφορούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Συγκεκριμένα, στο δικαστήριο προσέφυγαν έξι Τσέχοι γονείς που αρνήθηκαν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους και εξαιτίας αυτού, η Τσέχικη Κυβέρνηση τους επέβαλε πρόστιμα και απαγόρευση εγγραφής των παιδιών τους σε δημόσια σχολεία ή κέντρα ημερήσιας φροντίδας. Σύμφωνα με την τσεχική νομοθεσία, όποιος δεν εμβολιάσει το παιδί του μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000 τσεχικές κορώνες (420 δολάρια) και τα μη εμβολιασμένα παιδιά απαγορεύεται να παρακολουθούν κρατικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων ημερήσιας φροντίδας. Από την άλλη, οι Τσέχοι βρίσκονται στα πιο χαμηλά επίπεδα εμπιστοσύνης στα εμβόλια στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι περίπου το 1% των γονέων αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους εντελώς. Το ερώτημα για το Δικαστήριο είναι αν το υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού παραβιάζει οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που εγγυάται η σύμβαση. Όπως καταλαβαίνουμε, η απόφαση θα αποτελέσει ισχυρό δεδικασμένο για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. 

Ο κλοιός σφίγγει και στην Ελλάδα με τον πρωτοφανή νόμο που πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο τον Φεβρουάριο του 2020, νόμος 4675/2020 – ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020, και καθιερώνει για πρώτη φορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στη χώρα μας, μετά την “πράξη νομοθετικού περιεχομένου με τα κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού” και μάλιστα με ποινή φυλάκισης έως δύο ετών για μη συμμόρφωση.

Ο εμβολιασμός πριν από τον Φεβρουάριο του 2020 δεν ήταν υποχρεωτικός στην Ελλάδα. Ο ίδιος ο Συνήγορος του Πολίτη, επειτά από την προσφυγή γονέων που δεν ήθελαν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, επιβεβαίωσε πως ο εμβολιασμός προϋποθέτει συναίνεση (όπως κάθε ιατρική εξάλλου πράξη). Συνεπώς, κανένας γονέας δεν μπορεί να εξαναγκαστεί να εμβολιάσει το παιδί του. Αυτό στο οποίο συμφωνούν και τονίζουν ο Συνήγορος του Πολίτη και η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής είναι πως το σχολείο πρέπει να γνωρίζει αν ένα παιδί είναι εμβολιασμένο. Δεν μπορεί να το υποχρεώσει να εμβολιαστεί, αλλά πρέπει να ξέρει πόσα και ποια εμβόλια έχει κάνει, έτσι ώστε να μπορεί να πάρει τα κατάλληλα μέτρα σε περίπτωση κάποιας επιδημίας και το συγκεκριμένο παιδί να μείνει στο σπίτι και να μην κινδυνεύσει η υγεία του. Να σημειώσουμε, πως στην Ελλάδα, μέχρι πριν τον Φεβρουάριο, κανείς δεν μπορούσε να αρνηθεί την εγγραφή των παιδιών μας σε δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα λόγω της επιλογής του μη εμβολιασμού. 

Η υπόθεση του κορονοϊού, όπως και του εμβολίου, είναι μια σκοτεινή υπόθεση και η συναίνεση όλων των Ευρωπαίων πολιτών καθόλου εξασφαλισμένη και σίγουρη. 

Ο ίδιος ο κος.Τσιόδρας στις (22/4/2020) είπε: Είναι αδύνατον να μείνεις περιορισμένος και κλεισμένος και να περιμένεις το πότε θα φτιαχτεί ένα εμβόλιο, το οποίο μπορεί να μην είναι και ποτέ αποτελεσματικό. 

Ο ιατρός Γιώργος Ρωμανός MSc, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  Αθηνών, Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής, μιλώντας στις 22 Απρ 2020 στον 98.4 με αφορμή τη συζήτηση στα όρια σεναρίων ακόμη και συνωμοσίας ή ακήρυχτου οικονομικού και γεωπολιτικού πολέμου μεταξύ των παγκόσμιων παιχτών ισχύος, παρέθεσε μελέτες και στοιχεία, έτσι όπως δημοσιεύονται από τα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά στον χώρο της Έρευνας και της Ιατρικής τουλάχιστον από το 2006 και μετά. Με αναφορές, μάλιστα, στην παρασκευή ιών και κορωνοιών σε ερευνητικά εργαστήρια αλλά και τα ζητήματα βιο-τρομοκρατίας και βιο-ασφάλειας, που αναδείχθηκαν με επίσημα έγγραφα κρατικών μηχανισμών μεγάλων χωρών και μέσα από τον Π.Ο.Υ. Όπως σημείωσε, παρότι είναι προφανές ότι η κάθε πλευρά χρησιμοποιεί τη νέα πανδημία και για πολιτικούς λόγους, ο ίδιος δεν υπεισέρχεται σε αυτό, αλλά μένοντας μόνο στα στοιχεία που συνέλεξε από τις επίσημες δημοσιεύσεις κορυφαίων επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο, με την Κίνα να διαθέτει τα λιγότερα αξιόπιστα στοιχεία επ αυτού, προκύπτει ότι η παρασκευή ιών είναι διαπλεκόμενη με ένα σύστημα χρηματοδοτήσεων στην έρευνα που καθιστά στο τέλος ανεξέλεγκτο το περιβάλλον και τα παιχνίδια που παίζονται γύρω από αυτό τον χώρο. Κατά τον ίδιο ο Π.Ο.Υ. θα πρέπει να ανατοποθετηθεί ιδίως πάνω στον συλλογικό έλεγχο ζητημάτων παρασκευής ιών σε εργαστήρια και στα θέματα βιο-τρομοκρατίας, όποια πτυχή επίσημη ή ανεπίσημη κι αν αυτή λαμβάνει, κόβοντας κυρίως χρηματοδοτήσεις ερευνών για τέτοιες παρασκευές.

Και λίγα για τον Μπίλ Γκέιτς: Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει τη χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έπεσε σαν «βόμβα» στους διεθνιστές της Δύσης, ιδιαιτέρως στο Bill Gates, ο οποίος επιδιώκει, όπως ήδη γνωρίζετε, να λανσάρει εμβόλιο και ψηφιακή ταυτότητα σε όλους τους ανθρώπους, καθώς έτσι θεωρεί πως θα σωθούμε από τον κορονοϊό. Άλλοι βέβαια, όπως ο Robert Kennedy Jr., υποστηρίζουν πως ο Bill Gates συμβάλλει στην εγκαθίδρυση δικτατορίας στην Παγκόσμια Υγεία. «Ο κόσμος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας», τόνισε αγχωμένος ο Μπιλ Γκέιτς, με μια δήλωση στο twitter, μετά την απόφαση «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσουν οι ΗΠΑ τη χρηματοδότηση στο όργανο του Ο.Η.Ε. Γιατί αντέδρασε ο Bill Gates; Ποιος άλλος χρηματοδοτεί τον Οργανισμό, μετά τις ΗΠΑ; Ο Π.Ο.Υ δέχεται χρήματα από τα κράτη μέλη (194 στο σύνολο – οι ΗΠΑ δίνουν 400 έως 500 εκατομμύρια- συν δύο συνεργάτες), αλλά και δωρεές από ιδιώτες και οργανισμούς. Με αυτά τα χρήματα, ο Π.Ο.Υ προωθεί τα παγκόσμια προγράμματα Υγείας, κατά τον Bill Gates, για το «καλό» μας, κατά άλλους για να ελεγχθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.

Ποιος χρηματοδοτεί περισσότερο από όλους τις δωρεές στον Π.Ο.Υ;

Μετά τις ΗΠΑ -μακράν ο μεγαλύτερος χρηματοδότης- ακολουθεί το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates!

Πέραν τούτου, στην πέμπτη θέση βρίσκεται το GAVI Alliance (Η συμμαχία των Εμβολίων), το οποίο έχει ιδρυθεί από το ίδρυμα Bill and Melinda Gates! Εμβολιάζει, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, τα μισά παιδιά του πλανήτη.

Στην όγδοη θέση βρίσκεται το National Philanthropic Trust, στο οποίο πρωταρχικός χρηματοδότης είναι, μαντέψτε, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates!

Εν κατακλείδι, επαναλαμβάνουμε τη θέση ότι: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ. 

Για το τέλος επιλέξαμε να παραθέσουμε τον διάλογο του γέροντα Γαβριήλ με κάποιον προσκυνητή: 

Προσκυνητής: – Αυτό που κλείνουν τώρα σχολεία, τα σύνορα κλείνουνε, είναι σημείο από το Θεό; Τι σημαίνει;

Γέροντας Γαβριήλ: – Παίρνουν κάποια μέτρα για να μην μεταδοθεί η ασθένεια, νομίζω αυτό είναι καλό. Αλλά είπε ένας: “Δεν πρέπει να κάνουμε εμβόλιο”. Γιατί μπορεί να βάλουν μέσα σε αυτό το τσιπάκι, να μπορούν να μας ελέγχουν. Και μερικοί λένε για να μειώσουν τον πληθυσμό της γης βγάζουν αυτό το εμβόλιο, θα βάλουν μέσα κάποιο υδράργυρο, κάποια άλλα για να μπορεί να πεθαίνει ο άνθρωπος σε δύο-τρία χρόνια.

Προσκυνητής: – Ποιος τα κάνει;

Γέροντας Γαβριήλ: – Μερικοί λένε… Οι Εβραίοι, οι Μασόνοι, αυτοί που βγάζουν τα εμβόλια. Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης για να μπορούν να ελέγχουν. Δεν μπορεί να τους έχει κανείς εμπιστοσύνη, γιατί είναι σίγουρο, είναι βέβαιο ότι αυτά τα έμβρυα που σκοτώνουν, τα παιδάκια, πέντε μηνών, έξι μηνών, εφτά μηνών, τα χρησιμοποιούν, τα βάζουνε σε διάφορες τροφές, για να γίνονται εύγεστες οι τροφές αυτές. Δεν μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη. 

Για να αντιμετωπίσουμε το μικρόβιο πρέπει να κάνουμε έξι πράγματα όλοι μας: εξομολόγηση και εκκλησιασμός τακτικά, ευχή αδιάλειπτη “Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε με”, “Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς”, νηστεία Τετάρτη-Παρασκευή από λάδι και άλλες μέρες όπως όρισε η Εκκλησία. Αγία Γραφή λίγο κάθε μέρα. Καμιά ελεημοσύνη σε καμιά φτωχή οικογένεια. Όταν μας δίνει ευλογία ο πνευματικός να κοινωνούμε. Και να κάνουμε Ευχέλαιο στο σπίτι, να πάρουμε λάδι από καμιά θαυματουργή εικόνα και να χριόμαστε κάθε πρωί. Αυτά είναι τα πνευματικά τα μέσα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το μικρόβιο.

Προσκυνητής: –  Να εύχεστε εμάς Γέροντα, όλους τους Ορθόδοξους χριστιανούς να νικήσουμε τον ιό και […].

Γέροντας Γαβριήλ: – Με αυτά τα μέσα θα νικήσουμε. Τα μικρόβια είναι υποτακτικοί του Θεού. Τα στοιχεία της φύσεως είναι υποτακτικοί του Θεού. Κάνουν υπακοή στο Θεό, ότι τους λέει ο Θεός κάνουν. Βλέπουμε εκεί στην Αγία Γραφή όταν ο Θεός είπε στον Ιωνά να πάει στους Νινευίτες και να κηρύξει, ο Ιωνάς δεν ήθελε να πάει και ο Θεός διέταξε τον άνεμο και ο άνεμος έκανε υπακοή και εξήγειρε τη θάλασσα και δεν μπόρεσε να πάει στον προορισμό του και αναγκάστηκε ο Ιωνάς να γυρίσει πίσω.


Δείτε σχετικά:
– Οι οδηγίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας προς τους πιστούς και η ώρα του Θεού σχετικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού
– π.Νικόλαος Μανώλης, Εμβόλιο ζωής ή θανάτου; [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που αποφάσισε η Κυβέρνηση είναι φασιστικό μέτρο. Λέμε ΟΧΙ!
Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]
Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)
– Έρχεται το αντίχριστο σφράγισμα μέσω του εμβολίου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού;
– Θα μας εμβολιάσουν παιδιά! Αυτό είναι το επίπεδο της Εκκλησίας της Ελλάδος! Ιερατική Σύναξη Ι. Μ. Ναυπάκτου
– γ. Γαβριήλ: Τα πνευματικά μέσα αντιμετώπισης του Κορωνοϊού και οι επιπτώσεις από το εμβόλιο [ΒΙΝΤΕΟ 2020]