…οι επίσκοποι γύρισαν την πλάτη στον Πατριάρχη για τις πλάνες του και δεν τον κάλεσαν να λειτουργήσει.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ως ανεπιθύμητο φαίνεται πως θεωρεί η Κύπρος τον σχισματόφιλο και Οικουμενιστή Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β’. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ο Πατριάρχης, που κάποιοι τον χαρακτήρισαν και διαφορετικά, δεν κλήθηκε να λειτουργήσει πουθενά κατά την εβδομαδιαία παραμονή του στην Κύπρο. Δόξα τω Θεώ! Επιτέλους μια αντίδραση!

Η Εκκλησία της Κύπρου δεν ξέχασε την ατιμία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κατά την εορτή του Αγίου Ελεήμονος στη Λεμεσό, όταν καταπατώντας τις υποσχέσεις του, μνημόνευσε τον σχισματικό ψευδεπίσκοπο της Κακοκέφαλης “Εκκλησίας” της Ουκρανίας. Αν και τότε, ορθώς τούς είχαμε μαλώσει που δεν αντέδρασαν εκείνη τη βρωμερή στιγμή, τώρα σημειώνουμε με θετικό πρόσημο το γεγονός πως οι επίσκοποι γύρισαν την πλάτη στον Πατριάρχη και τις πλάνες του και δεν τον κάλεσαν να λειτουργήσει.

Ο κ. Θεόδωρος έχει βαρύ πνευματικό ποινικό μητρώο και πλούσιο βιογραφικό στα Οικουμενιστικά και αντορθόδοξα αίσχη! Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας τα δημοσιευμένα άρθρα της Σύναξης Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, που αποδεικνύουν με περίτρανα και αδιάβλητα στοιχεία το ποιόν του συγκεκριμένου Προκαθημένου. Δε γίνεται να λησμονήσουμε πως παλαιότερα υποστήριζε με κροκοδείλια δάκρυα τον υποτιθέμενο φίλο του και κανονικό Μητροπολίτη Κιέβου, κ. Ονούφριο. Απ’ ό,τι φάνηκε, όμως, δεν του ήταν και πολύ δύσκολο να τον απαρνηθεί, και να ταχθεί στο πλευρό του Φαναριώτη Πάπα, Βαρθολομαίου, σε σχέση με το Ουκρανικό. Τα κανόνισαν μια χαρά οι δυο Πάπες μεταξύ τους!

Εν κατακλείδι, επαινούμε τη στάση των επισκόπων της Κύπρου έναντι του αμετανόητου Αλεξανδρινού Προκαθημένου και ευχόμαστε να έχουν το σθένος να προβούν σε αυτοκάθαρση· όπως έδιωξαν τον συγκεκριμένο από την ποίμνη τους, να απομακρύνουν κάθε προβατόσχημο λύκο από τις τάξεις τους, προφυλάσσοντας τους πιστούς στο ακέραιο, προς δόξαν Θεού!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Μεγαλύτερη βλασφημία από Αρχιερέα δεν ακούστηκε ποτέ! Περισσότερο Κόπτης και υιός της Πανθρησκείας ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας
Ανατριχίλα! Ανήμερα των Χριστουγέννων νέα προδοτική ενέργεια από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας!
Ανήμερα των Χριστουγέννων νέες προδοτικές ενέργειες από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας! (Μέρος 2ον)
Αυτοεξευτελίσθη ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας
(ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ) Η κοροϊδία δεν έχει όρια για κάποιους… Όταν ο Αλεξανδρείας υποστήριζε την Ουκρανική Κανονική Εκκλησία
Αλεξανδρείας Θεόδωρος, ακόμα ένας ναιναίκος
Οι Ορθόδοξοι Ουκρανοί είχαν υποδεχθεί τον Αλεξανδρείας Θεόδωρο με δώρα και ζεστή καρδιά… κι εκείνος τους πρόδωσε
Αλεξανδρείας Θεόδωρος πριν το 2019: «Η Κανονική Ουκρανική Εκκλησία είναι του Ονούφριου.» Σήμερα κάνει κωλοτούμπες!
Διάγγελμα Πατρ. Θεόδωρου: Το βίντεο με την αναγνώριση της Αυτοκεφαλίας της «Εκκλησίας της Ουκρανίας» από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
– Σύναξις Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, Πατριάρχου Αλεξανδρείας Θεοδώρου Β΄ Οικουμενιστικά Λεχθέντα και πραχθέντα (9, 8, 7654321)