Ο π. Νικόλαος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αθηνών δήλωσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, “βγάλτε τις μάσκες. Δεν τις εγκρίνει ο Θεός”.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Δόξα τω Θεώ που υπάρχουν παπάδες που αντιδρά η ιερατική τους συνείδηση και  έχουν τα κότσια να τοποθετηθούν απέναντι στη βλασφημία της χρήσης μάσκας εντός του Ιερού Ναού.

Σε πρόσφατες υποστηρικτικές δημοσιεύσεις μας (εδώ, εδώ, εδώ), αναφερόμαστε στην παλικαρίσια, μα ευγενική αντίδραση του ιερομονάχου π. Ιγνατίου της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου, ο οποίος κατασυκοφαντήθηκε από τους ανεδαίστατους δημοσιογράφους των ΜΜΕ και προδόθηκε για μία ακόμη φορά από τον οικείο μητροπολίτη Φλωρίνης και υποτιθέμενο “στοργικό πατέρα”, κ. Θεόκλητο.

Μετά την τοποθέτηση του π. Ιγνατίου, προστέθηκε και η προτροπή ενός αρχιμανδρίτη στην Αθήνα κατά την παραμονή της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού. Ο π. Νικόλαος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αθηνών δήλωσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, “βγάλτε τις μάσκες. Δεν τις εγκρίνει ο Θεός”. 

Άξιος π. Νικόλαε! Ο Άγιος που διακονείτε να σας χαριτώνει πάντοτε!

Η θαυματουργική χάρη της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονα φαίνεται πως ενδυνάμωσε το φρόνημα των πατέρων, οι οποίοι με θάρρος ομολόγησαν την αγιαστική Χάρη του Παναγίου Πνεύματος εντός του Ιερού Ναού και καταδίκασαν τη βλάσφημη νοοτροπία για τη χρήση μάσκας μέσα στον Οίκο του Θεού. Θα ήταν κρίμα εάν έπρατταν το αντίθετο, καθώς οι Άγιοι που διακονούν, επιτελούν καθημερινά πλήθος θαυμάτων που ιατρεύουν τους πιστούς που τους επικαλούνται! Πώς θα μπορούσαν να επιτρέψουν να μεταδίδονται οι ιοί μέσα στον Ιερό Ναό που είναι οικοδεσπότες;

Εμείς ως katanixi.gr στηρίζουμε κάθε ομολογιακή πράξη προς δόξαν Θεού! Προσευχόμαστε και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τόσο στον π. Ιγνάτιο όσο στον π. Νικόλαο, αλλά και σε κάθε ιερέα που δε διστάζει να ελέγξει τις δαιμονικές ενέργειες. Καλή ομολογία και καλό αγώνα προς τον Παράδεισο!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
π.Νικόλαος Μανώλης, Είμαστε μαζί με τον π.Ιγνάτιο στις διώξεις του
Παρακαλούμε μην πυροβολείτε άλλο τον πατέρα Ιγνάτιο! (Χρονικό)
π.Θεόδωρος Ζήσης, Η μάσκα μέσα στο Ναό προσβάλει την ιερότητα του ιερού χώρου [ΒΙΝΤΕΟ 2020]