Όταν τα κανάλια επιδίδονται με περισσή αυταπάρνηση στην κατατρομοκράτηση των τηλεθεατών σχετικά με τη νέα έκρηξη των κρουσμάτων θετικών στον ιό covid-19, μετά από τεστ που διενεργούνται σε ολόκληρη τη χώρα, ήταν αναμενόμενο από τους κοινωνικούς επιστήμονες να παρουσιαστούν και φαινόμενα ιδιότυπου ρατσισμού εναντίον των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Δημοκρατική της Ρόδου: “νεαρή κοπέλα, η οποία σπουδάζει στη Βόρεια Ελλάδα και βρέθηκε στη γενέτειρά της στη Ρόδο για τις διακοπές της, βίωσε απίστευτες καταστάσεις αποκλεισμού, στοχοποίησης, απειλών και εξυβρίσεων μόλις μαθεύτηκε ότι νοσεί από κορωνοϊό, χωρίς να έχει ωστόσο συμπτώματα και έχοντας τηρήσει όλα τα μέτρα καραντίνας, απομόνωσης και ενημέρωσης των οικείων της”.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στη νεαρή φοιτήτρια, ελπίζουμε ο πιστός λαό της Ρόδου να στρέψει τις προσευχές του στην Παναγία την Τσαμπίκα, να μετανοήσει και να εγκαταλείψει το μονοπάτι της ανθρωποφαγίας στο οποίο μας εκπαιδεύουν τα κανάλια.

Είναι μια πρόβα τζενεράλε για τη γενικευμένη κοινωνική αναταραχή που θα προκληθεί στο εγγύς μέλλον, όταν τα όποια προαιρετικά μέτρα θα γίνουν υποχρεωτικά και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί για λόγους πίστεως θα αρνούνται να συμμορφωθούν. 

Πέρα από “καταστάσεις αποκλεισμού, στοχοποίησης, απειλών και εξυβρίσεων” θα ζήσουμε βαρύτατα πρόστιμα, φυλακίσεις και άλλα χειρότερα. Σε όλο τούτο το σκηνικό που προετοιμάζεται από το νεοεποχίτικο σύστημα εξουσίας, τον πιο σκοτεινό ρόλο διαδραματίζει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Αντί να συσπειρώσει κάτω από τις φτερούγες της τον πιστό λαό, να εμφυσήσει μέσα του το ομολογιακό φρόνημα των πρώτων Χριστιανών, να θερμάνει την πίστη στις φοβισμένες καρδιές του και να τον οδηγήσει στον Χριστό, τα μέλη της συμπεριφέρονται σαν ένα ξεπεσμένο παρεάκι συνταξιούχων, ομάδα υψηλού κινδύνου, που αγωνιά πρώτα για τη δική του υγεία και μετά για το τι θα πούνε “τα κανάλια”. 

Η ποιμαντική ανεπάρκεια “βαφτίζεται” ψυχραιμία και η προδοσία της πίστεως “βαφτίζεται” σύνεση, σοφία και πνεύμα καταλλαγής.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
– Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
– Το αχτύπητο δίδυμο Σύρου και Αλεξανδρουπόλεως
– Ο Μητροπολίτης Κυθήρων προειδοποιεί τον Πρωθυπουργό!
– Οι μάσκες προστασίας και οι μάσκες των μασκαράδων κατά τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
– Και η κατάργηση του ασύλου μέτρο κατάλληλο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
– ΤΑ ΤΑΚΙΜΙΑ
– Αντίδραση Αρχιμανδρίτη στην Αθήνα για τη χρήση μάσκας
– Δημιουργική στατιστική και αβάσταχτα ψέματα (μέρος 1ο από 3)
– ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μητροπολίτες τρομοκρατούν τους ιερείς για τις μάσκες!
– Προσβολή της νοημοσύνης μας ή κύκνειο άσμα;
– Ακούσατε! ακούσατε! Στη γειτονιά σας η παράσταση “Δεύτερο κύμα πανδημίας”
– Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]
– Σιδηρό-καστρα στην άμμο
– Δεν πρέπει να φοράνε μάσκες οι υγιείς ενήλικες, ούτε τα υγιή παιδιά