Με αυτά τα δεδομένα τα εμβόλια δε μπορούν να καταστούν υποχρεωτικά…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Με έκθεσή της η ευρωπαϊκή βάση δεδομένων EudraVigilance δίνει πολύ σημαντικά στοιχεία, στη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το αν τα οφέλη από τους μαζικούς εμβολιασμούς είναι περισσότερα από τους κινδύνους.

Τα στοιχεία είναι σοκαριστικά. Στην εν λόγω έκθεση αναφέρονται 12.184 θάνατοι και 1.196.190 παρενέργειες συνολικά, μετά τη χορήγηση τεσσάρων πειραματικών κατά του κορωνοϊού εμβολίων (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson).

Ποια είναι η EudraVigilance

Η EudraVigilance είναι ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για τις ύποπτες αναφορές παρενεργειών των φαρμάκων. Εκεί καταγράφονται και οι αναφορές των θανάτων και των παρενεργειών των πειραματικών «εμβολίων» για την COVID-19. Είναι ένας ιστότοπος που ξεκίνησε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων το 2012, για να παρέχει πρόσβαση στο κοινό σε αναφορές για υποψίες ανεπιθύμητων ενεργειών. Τέτοιες αναφορές μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην Eudra Vigilance οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων και οι φαρμακευτικές εταιρείες που διαθέτουν τις σχετικές άδειες κυκλοφορίας για τα προϊόντα τους.

Συνοπτικά και αναλυτικά τις παρενέργειες ανά εμβόλιο μπορείτε να τις μελετήσετε εδώ. Στους πίνακες υπάρχει ασυμφωνία ανάμεσα στον συνολικό αριθμό των παρενεργειών και στον αριθμό τους που προκύπτει από την παράθεση των παρενεργειών και των θανάτων, κατά όργανα ή συστήματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί εμβολιασθέντες παρουσίασαν περισσότερες από μία παρενέργειες, οι οποίες καταγράφονται στα αντίστοιχα όργανα ή συστήματα, για λόγους μελέτης των παρενεργειών. Για παράδειγμα, εάν κάποιος εμφανίσει τρεις παρενέργειες, αυτές καταγράφονται σε τρία διαφορετικά πεδία του πίνακα των παρενεργειών, αλλά δεν προσμετρώνται τρεις φορές στο συνολικό αριθμό των παρενεργειών. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αριθμό των θανάτων. Ορισμένοι θάνατοι οφείλονται στη συνέργεια πολλών αιτιών που θίγουν διάφορα όργανα και, συνεπώς, καταγράφονται στα αντίστοιχα πεδία για λόγους μελέτης, αλλά δεν προσμετρώνται στο συνολικό αριθμό των θανάτων.

Τα εμβόλια καθότι πειραματικά δεν μπορούν εξ ορισμού να γίνουν υποχρεωτικά.

Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι πρόκειται για επιστημονικά επιτεύγματα- πράγμα που ερείδεται- δεν παύουν να είναι πειραματικά. Αυτό σημαίνει ότι καθένας που θέλει, για προσωπικούς λόγους υγείας, να τα κάνει, γιατί έχει πειστεί πως αν δεν τα κάνει κινδυνεύει να πεθάνει, έχει συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα να κάνει τα πειραματικά αυτά εμβόλια. Όπως ανέκαθεν είχε και έχει το δικαίωμα ένας ασθενής να δοκιμάσει ένα πειραματικό φάρμακο. Προϋποτίθεται βέβαια ότι έχει προηγηθεί σωστή και έγκυρη ενημέρωση και όχι χειραγώγηση.

Σε καμία όμως περίπτωση, τα πειραματικά αυτά εμβόλια, που με βάση επίσημα και εγκυρότατα στοιχεία επιφέρουν τόσους θανάτους και παρενέργειες, δεν μπορούν να καταστούν υποχρεωτικά. Η διατράνωση της θέσης αυτής είναι ο λόγος που προβάλλουμε στοιχεία σαν και αυτά κι όχι γιατί επιχαίρουμε με τις συμφορές των συνανθρώπων μας. Το επιχείρημα μάλιστα ότι όσοι δεν εμβολιάζονται είναι υπεύθυνοι για πιθανά μελλοντικά λοκ ντάουνς – αναμφισβήτητα δολοφονικά σε όλους τους τομείς- ή για οδυνηρές επιπτώσεις στην δημόσια υγεία ή για τη δημιουργία προσκομμάτων στο απατηλό σχέδιο χτισίματος του περίφημου τείχους ανοσίας καταπίπτει πολύ εύκολα: Οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι αυτοί που αποδεδειγμένα πια ( μελέτη των πανεπιστημίων Ροκφέλλερ και Βηθεσδά) προκάλεσαν τις μεταλλάξεις ενός αρχικά ήπιου ιού, που χτυπούσε τις μεγάλες ηλικιακά ομάδες πληθυσμού και μόνο. Τα εμβόλια θρέψανε τον ιό αυτόν, που θα εξαφανιζόταν μόνος του, όπως όλοι οι ιοί, και τον έκαναν τέρας.

Οι ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού λοιπόν….και μεταξύ άλλων ανάμεσα σε μας τους πολίτες, που έχουμε υποχρέωση να ενημερωνόμαστε και να δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής. Αντί αυτού καταστήσαμε τους εαυτούς μας υπηκόους ειδικών, οικονομολόγων (μνημόνια) και λοιμοξιολόγων. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, εκχωρήσαμε την εξουσία, που στα δημοκρατικά πολιτεύματα εκπορεύεται από εμάς, σε άλλους, μονίμως πιο ειδικούς από εμάς.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Επιπλοκές και ένας θάνατος εθελοντή του εμβολίου του Covid-19
Με αφορμή την επίσημη έκθεση της Βρετανίας για τις παρενέργειες στα εμβόλια μικρή πραγματεία…
Τι συμβαίνει με το εμβόλιο της Astra Zenecca;
Απαγορεύονται οι παρενέργειες