Η ελληνική κυβέρνηση υποκρίνεται ότι νοιάζεται για την υγεία μας.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είναι εξόφθαλμο το φίμωτρο που έχει μπει στους πολυάριθμους επιστήμονες οι οποίοι μιλούν ενάντια στη χρήση μάσκας για προστασία από τη διασπορά της νέας νόσου, η οποία νόσος θέλει να φύγει από τη ζωή μας και δεν μπορεί. Για την ακρίβεια, δεν την αφήνουν να φύγει οι κυβερνώντες οι οποίοι με τη βία ξαναφέρνουν τον κορωνοϊό στην καθημερινότητά μας, αγνοώντας και φιμώνοντας τις φωνές διακεκριμένων επιστημόνων που εξηγούν για ποιο λόγο κάποια μέτρα, όχι μόνο δεν ωφελούν στην προστασία του πληθυσμού, αλλά δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην υγεία μας.

Το τελευταίο διάστημα  είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούμε σε νόμους (μάλλον σε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μια κυβερνητική συνήθεια των τελευταίων ετών*), μόνο και μόνο επειδή πρέπει να προσγειωθούμε ανώμαλα στη νέα κανονικότητα και όχι κατ’ ανάγκη επειδή ισχύουν οι θεωρίες περί “πανδημίας” και προστασίας του πληθυσμού.

Τι κι αν φωνάζουν οι επιστήμονες πως οι μάσκες, όχι μόνο δεν προστατεύουν τους υγιείς ανθρώπους, αλλά προκαλούν σοβαρά προβλήματα σε ενήλικες και σε παιδιά. Τι κι αν δηλώνουν σαφώς ότι οι μάσκες είναι μόνο για τους πάσχοντες και δεν είναι «για χόρταση». Τι κι αν αυξάνονται τα περιστατικά υγιών ανθρώπων που αποκτούν αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα από την πολύωρη χρήση μάσκας. Τι κι αν σε άλλες χώρες, όπως στην Ολλανδία, οι κυβερνήσεις δε συστήνουν τη χρήση μάσκας στους πολίτες για την επιβράδυνση της διασποράς του νέου κορωνοϊού. Αντίθετα υποστηρίζουν ότι τα επιστημονικά στοιχεία της αποτελεσματικότητάς της είναι αντιφατικά. Η δική μας κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Σαν τυφλή, κωφή και πονηρή, προχωρά ακάθεκτη εκτελώντας πιστά ένα παρανοϊκό σχέδιο, που οδηγεί τους Έλληνες σε απόγνωση. Οι πολίτες τρομοκρατημένοι από τα δελτία ειδήσεων και υπό το φόβο του προστίμου, ακόμα και για να βγούνε βόλτα στο πάρκο ή στη λαϊκή αγορά, φοράνε μάσκα.

Όσο κι αν αρνούνται κάποιοι αντι-συνομωσιολόγοι να το πιστέψουν, αποκαλύπτεται με κάθε ευκαιρία σε δηλώσεις των αρμοδίων πως, είτε το θέλουμε είτε όχι, πρέπει να μπούμε σε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία στοχοποιεί κυρίως την ελευθερία του ανθρώπου. Και κάθε που ακούμε ότι «στην κυβέρνηση συζητιέται το τάδε επιπλέον μέτρο», αυτό ακούγεται στα αυτιά μας σαν συναγερμός, γιατί κάτι τέτοιο προμηνύει πως έχει ήδη αποφασιστεί η επιβολή ενός ακόμα μέτρου, χειρότερου από τα προηγούμενα. 

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει, η σχολική χρονιά  βρίσκεται εν όψει και ας έχουμε υπόψη τους σοβαρούς κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά από την «προστατευτική» μάσκα. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του…

*Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου: Το Σύνταγμα (άρθρο 44 παρ. 1) επιτρέπει την έκδοση πράξεων νομοθετικού περιεχομένου μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το Σύνταγμα εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, να εκδίδει τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που αποτελούν ουσιαστικούς νόμους. Η Κυβέρνηση οφείλει, σύμφωνα με το Σύνταγμα, να υποβάλει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου στη Βουλή για κύρωση το αργότερο εντός σαράντα ημερών από την έκδοσή της. Αν δεν την υποβάλει εγκαίρως, ή εάν η Βουλή δεν την κυρώσει εντός τριών μηνών από την υποβολή της, τότε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου παύει να ισχύει στο εξής.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα μικρό απόσπασμα από το σχετικό βίντεο το οποίο λάβαμε από το κανάλι της εκπομπής Εκτός Γραμμής.

Ο Καθηγητής ιατρικής Θ. Βασιλακόπουλος για την προστασία από τον Κορωνοϊό

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2


Δείτε σχετικά:
π.Θεόδωρος Ζήσης, Η μάσκα μέσα στο Ναό προσβάλει την ιερότητα του ιερού χώρου [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
π.Νικόλαος Μανώλης, Είμαστε μαζί με τον π.Ιγνάτιο στις διώξεις του
Προς αποκατάσταση της αλήθειας: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΛΑΪΚΩΝ
Οι μωρίες, οι ασέβειες, οι βλασφημίες και οι ανοησίες καλά κρατούν!
π.Θεόδωρος Ζήσης, Προσβολή των δογμάτων της Εκκλησίας και της Ιερότητας των Ναών
Η επιλογή Μόσιαλου ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό μόνο τυχαία δεν είναι…
 Μάσκες, αντισηπτικά και Άγιος ο Θεός
Ή μένεις στον Ι. Ναό με μάσκα ή καταφεύγεις σε άλλες θεάρεστες λύσεις, όπως της ευλογημένης αποτείχισης
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που αποφάσισε η Κυβέρνηση είναι φασιστικό μέτρο. Λέμε ΟΧΙ!