του Αχιλλέα Ε.Π.

Μη ντρέπεσαι να μιλήσεις για τον Κύριο! Θα στο ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Εκείνη τη στιγμή που βρίσκεσαι στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο δρόμο, στη δουλειά και ακούς να λέγονται λόγοι ανορθόδοξοι, πιάσε το κομποσκοίνι!

Μην περιμένεις βοήθεια από ανθρώπους. Άρπαξε το κομποσχοίνι, γιατί αυτό θα είναι το μοναδικό σου στήριγμα γι’ αυτό που έρχεται!

Εκείνη τη στιγμή που πνίγεσαι και η εσωτερική φλόγα αρχίζει να ξεπηδάει από μέσα, λέγε κρυφά, ήσυχα και ταπεινά την ευχή του γλυκύτατου Χριστού μας!

Εκείνη τη στιγμή ξεκίνα να παρακαλάς τον Χριστό να σε βοηθήσει. Ξεκίνα να παρακαλάς τους ομολογητές Πατέρες από τον Άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή μέχρι τον μακαριστό Νικόλαο Σωτηρόπουλο και τον μακαριστό γέροντά μας π. Νικόλαο Μανώλη!

Εκείνη τη στιγμή αφέσου στα απαλά και γλυκά χεράκια της Μάνας μας Παναγίας!!! Συγκρατήσου και ετοιμάσου για την ομολογία!! Έχε θάρρος και πίστη και δεν θα χάσεις!

Την ώρα της ομολογίας η καρδιά σου χτυπάει σε τρελούς ρυθμούς και ετοιμάζεται να βγει έξω από το σώμα σου. Ο εγκέφαλός σου τρέχει σε απίστευτες ταχύτητες. Η ασπίδα του πνευματικού όμως τα νικάει όλα! Κανένα βόλι δεν περνάει την τεθωρακισμένη ασπίδα του!

Μη ντρέπεσαι να μιλήσεις για τον Κύριο! Θα στο ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο! «Πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοί ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγώ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς» (Ματθ. 10, 32)

Όλοι μαζί στον Παράδεισο!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra