Ξεφιμώστε τα παιδιά μας και σταματήστε να ταπεινώνετε τους Έλληνες πολίτες, κάνοντάς τους άβουλα όντα…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Έχουν βάλει λοιπόν στόχο, κυβέρνηση και ΕΟΔΥ, να μας προστατέψουν, όπως λένε, από έναν ιό, που τα στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι έχει εξαιρετικά μικρή θνητότητα. Ωστόσο, για να μην κατηγορηθούμε ως συνομωσιολόγοι, ακούσαμε με προσοχή, την συνέντευξη που παραχώρησε η κ.Αθηνά Λινού σε γνωστό κανάλι, για τα μέτρα προστασίας, που μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας. 

Η κ. Λινού, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τα σχολεία δεν είναι αρκετά και ότι ο χειμώνας που έρχεται, θα είναι τρομακτικά δύσκολος. Αν υποθέσουμε ότι λέει την αλήθεια και ο ιός είναι τόσο θανατηφόρος και επικίνδυνος, γιατί τότε ο ΕΟΔΥ έδωσε την άδεια να ανοίξουν τα σχολεία; Αλλά από την άλλη, γιατί τα μέχρι τώρα ποσοστά θνητότητας είναι τόσο χαμηλά από την στιγμή που ο ιός διαφημίζεται ως τόσο πολύ επικίνδυνος; Πρόκειται για καταστάσεις ασυμβίβαστες μεταξύ τους και τελικά αναρωτιόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει και πού αποσκοπεί όλη αυτή η πληροφόρηση. Αφενός μας παρακινούν να φορέσουμε τις μάσκες εκθειάζοντας την αποτελεσματικότητά τους, αφετέρου δε, πριν λίγο καιρό μας έλεγαν ότι η χρήση μάσκας είναι από αναποτελεσματική έως και επικίνδυνη. Και όλο αυτό το κομφούζιο φυσικά, γίνεται ιδιαίτερα ανησυχητικό, όταν αφορά τα παιδιά, μικρά ή μεγαλύτερα, τα οποία έχουν έναν οργανισμό, ο οποίος ακόμα δεν έχει αναπτυχθεί και ένα ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο τώρα ξεκινάει να δομείται.

Για όσους έχουν παιδιά, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ζωή των παιδιών δεν είναι όπως αυτή των ενηλίκων. Τα παιδιά πρέπει να παίξουν, να κινηθούν, να κοινωνικοποιηθούν, γιατί αυτό συμβάλλει στην ομαλή σωματική και ψυχική ανάπτυξή τους. Είναι πρακτικά αδύνατον να απομονώσεις τα παιδιά, γιατί εκτός από επικίνδυνο είναι και ανέφικτο. Μας προτρέπει, λοιπόν, η ομάδα του ΕΟΔΥ, να ληφθούν επιπλέον μέτρα απομόνωσης των παιδιών, τα οποία δρουν ως πιθανές εστίες μετάδοσης του ιού. Την ίδια στιγμή όμως, αυτά το παιδιά παίζουν στις γειτονιές με τους φίλους τους, αγκαλιάζονται, παλεύουν αστειευόμενα, επισκέπτονται φίλους και γνωστούς, χαίρονται την μοναδική σχέση που έχουν με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, είναι έτοιμα να ξεκινήσουν δραστηριότητες, όπως αθλητισμός και ξένες γλώσσες και γενικά ζουν μια φυσιολογική ζωή, η οποία είναι αδύνατον να διακοπεί ή να μεταλλαχθεί. Οπότε η κ.Λινού για ποια επιπλέον μέτρα να μιλάει; Είναι αδύνατον να κλείσεις ένα παιδί στο σπίτι και κυρίως αδύνατον να του φορέσεις μια μάσκα για 5, 6 ή 7 ώρες, την οποία ούτε ο ίδιος ο ενήλικας δεν αντέχει να φοράει. Έχετε δει όλοι εσείς οι επιστήμονες τα παιδιά να παίζουν μήλα, κυνηγητό, κρυφτό και να χορεύουν ανέμελα και χαρούμενα; Αν το βλέπατε, προφανώς και δεν θα τους το στερούσατε, αλλά και δε θα μπορούσατε να τους το στερήσετε. Το παιχνίδι είναι η ίδια τους η ζωή και η υπόσταση. Η πρόθεσή σας είναι να τα κλείσετε στα σπίτια ή σε σχολεία-φυλακές, φορώντας τους επί ώρες μάσκες-φίμωτρα, αλλά αυτά, την επόμενη στιγμή που θα σχολάσουν, θα τρέξουν μαζί με τους συμμαθητές τους να συνεχίσουν το παιχνίδι το οποίο τους στερεί το σχολείο τους. Και με την ανεμελιά και την ανωριμότητα της παιδικής ηλικίας, θα κρατήσουν άτσαλα την μάσκα τους, θα τη φορέσουν πιθανόν ανάποδα ή θα την ανταλλάξουν με μιαν άλλη την ώρα του παιχνιδιού. Οπότε, ποια είναι η προστασία που τους παρέχει μία μάσκα ιδρωμένη από την πολύωρη χρήση της; Μήπως, τελικά, θα τους μεταδώσει πληθώρα μικροβίων και ιών και αντί να προστατευθούν, θα νοσήσουν; Κι αν υποθετικά τους προστατεύει από τον ιό, μπορείτε να μας διασφαλίσετε ότι δεν θα επηρεαστεί η συνολική τους υγεία; Γιατί πρέπει να πιστεύουμε εσάς και όχι τους υπόλοιπους συναδέλφους σας στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, που μας βεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο μέτρο;

Ανησυχείτε για τα σχολικά λεωφορεία, αν είναι επαρκώς αποστειρωμένα, και δεν ανησυχείτε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ), τα οποία εκτός από τον υποθετικά επικίνδυνο ιό που μας περιγράφετε, ξεχνάτε ότι μεταφέρουν ανθρώπους αμφιβόλου ή ανύπαρκτης υγιεινής. Άνθρωποι από κάθε καρυδιάς καρύδι επιβιβάζονται στα ΜΜΜ κουβαλώντας αρρώστιες, ιούς και μικρόβια, τα οποία τα τελευταία χρόνια είχαν εξαλειφθεί. Αυτές οι κινούμενες υγειονομικές βόμβες, γιατί δεν σας απασχολούν; Αναλώνεστε καθημερινά στο να μας πείσετε για τη θαυματουργική αποτελεσματικότητα της μάσκας-φίμωτρο, παραλείποντας να μας ενημερώσετε για τις τυχόν λοιμώξεις που δημιουργούνται από την πολύωρη χρήση της στα πνευμόνια και αλλού. Εσείς, λοιπόν, οι επιστημονικά καταρτισμένοι, πρέπει να πείσετε το υπουργείο Παιδείας και Υγείας να αλλάξουν ρότα και να ψάξουν να βρουν άλλες λύσεις και μέτρα για την πανδημία (;) του νέου ιού. Ας βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και τα λεφτά που δίνει η κυβέρνηση στα ΜΜΕ για την πλύση του εγκεφάλου μας, ας τα διαθέσει για να κατασκευάσει π.χ. περισσότερα μονοθέσια θρανία ή περισσότερες αίθουσες διδασκαλίας για να μην συνωστίζονται 20 και 25 παιδιά σε μια αίθουσα. Λύσεις υπάρχουν πολλές, αλλά τελικά φαίνεται ότι δεν τους νοιάζει. Ξεφιμώστε τα παιδιά μας και σταματήστε να ταπεινώνετε τους Έλληνες πολίτες κάνοντάς τους άβουλα όντα, υπακούοντας σε επικίνδυνα μέτρα, αν υποθέσουμε ότι όλη αυτή η υπερπληροφόρηση για covid κτλ. είναι αληθινή. Εμείς, όπως βλέπετε, δεν έχουμε την διάθεση να δαιμονοποιήσουμε την κατάσταση που μας έχετε επιβάλλει, αλλά πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό και ιδιαιτέρως τραγελαφικό το βάλε-βγάλε την μάσκα, γιατί απλώς εσείς και ο Π.Ο.Υ. δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι διαστάσεις θα δώσετε στις πληροφορίες που μας διοχετεύετε.

Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε να κλειστούμε σε γυάλες και τα παιδιά δεν γίνεται να τοποθετηθούν σε κλουβιά ή σε χώρους υποθετικά προσαρμοσμένους για τη νέα πραγματικότητα που μας πλασάρετε, να ξέρετε ότι η ζωή συνεχίζεται, τα παιδιά θα παραμείνουν παιδιά ανέμελα, χαρούμενα και προστατευμένα μόνο από εμάς τους γονείς τους και κανέναν άλλο φορέα. Και αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Ένα παιδί όταν νοσεί από την κοινή γρίπη, την γαστρεντερίτιδα, τις γνωστές λοιμώξεις του αναπνευστικού ή άλλες ιογενείς λοιμώξεις, πάντα παραμένει στο σπίτι μέχρι να αναρρώσει και δεν χρειάζεται καμία ειδική οδηγία γι’ αυτό. Εξάλλου, τόσα χρόνια όλα τα παιδιά του κόσμου έτσι μεγάλωσαν κι έτσι έχτισαν ένα γερό οργανισμό.

Εν κατακλείδι, εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι έχουμε τόσα πολλά βοηθητικά μέσα για να προστατέψουμε τη ψυχική και σωματική μας υγεία, που τελικά δεν ζούμε τρομοκρατημένοι και υπεραγχωμένοι. Έχουμε την ελπίδα και την πίστη μας στον Άγιο Τριαδικό Θεό, και χρησιμοποιούμε τα όπλα που μας παρέδωσε η Εκκλησία μας. Τον Αγιασμό, το Ιερό Ευχέλαιο, την καθημερινή προσευχή και το φάρμακο των φαρμάκων, τη Θεία Κοινωνία, σε συνδυασμό με το Ιερό Μυστήριο της εξομολόγησης. Αυτά τα υπέρλογα φάρμακα χρησιμοποιούμε, και πραγματικά μας έχουν σώσει από πολύ χειρότερες καταστάσεις από αυτή του νέου ιού. Βγείτε από τις στοές και από τα καταστροφικά σεμινάρια των ποικίλων αιρέσεων και ελάτε να συνδυάσουμε την ιατρική επιστήμη με το θαύμα της Ορθοδοξίας. Εσείς θα γίνετε σοφότεροι και γεμάτοι αρετή και ανθρωπιά κι εμείς θα γίνουμε υγιέστεροι. Όλοι μαζί θα ζούμε αγαπημένοι, παρέχοντας ο ένας στον άλλο αυτό που θέλει ο Κύριος μας, πίστη στο Άγιο Όνομά Του και αγάπη για το γενικό καλό. Σας περιμένουμε!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
Από τα 12 έτη το όριο προσαρμογής προς τους ενήλικες στη χρήση της μάσκας
Σοβαρότατος ο κίνδυνος τουλάχιστον για τα παιδιά, όταν φορούν τη μάσκα
Δεν πρέπει να φοράνε μάσκες οι υγιείς ενήλικες, ούτε τα υγιή παιδιά
Η παράνοια στην Ταϊλάνδη
Οι μάσκες προσώπου πόσο επικίνδυνες μπορεί να είναι;
Εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο [mp3 2020]
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: Κρύβουν την θεραπεία του κορωνοιού για να προωθήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους!!
Δημιουργική στατιστική και αβάσταχτα ψέματα (μέρος 3ο από 3)
Οι λοιμωξιολόγοι έγιναν λειτουργιολόγοι και οι λειτουργιολόγοι έγιναν λαγοί
Γιατί τα μέτρα δεν είναι αποτελεσματικά;
Εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο [mp3 2020]