Η διοίκηση του Facebook απαγόρευσε τη διάδοση ειδήσεων μέσα από το χρονολόγιο της ιστοσελίδας pravoslavie.ru, στην αγγλική της έκδοση

Την Παρασκεύη 18 Οκτωβρίου του 2019, η διοίκηση του κοινωνικού δικτύου Facebook απαγόρευσε την καταχώρηση και τη διάδοση ειδήσεων μέσα από το χρονολόγιο της ιστοσελίδας pravoslavie.ru, στην αγγλική της έκδοση Orthochristian.com.

Αυτό έγινε χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση ή διευκρίνιση των λόγων της απαγόρευσης. Μετά από αυτό, οι δημοσιεύσεις της αγγλικής έκδοσης της ιστοσελίδας μας δεν είναι προσιτές στους συνδρομητές. Υποβλήθηκε έφεση αλλά δε δόθηκε απάντηση.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο που συνέβη ακριβώς την ώρα που αυξάνονταν το ενδιαφέρον των αναγνωστών για την ενημέρωση την οποία προσφέρει η Orthochristian.com σε σχέση με τα τελευταία σημαντικά γεγονότα γύρω από τη σχισματική λεγόμενη Αγία Εκκλησία της Ουκρανίας, το Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως και της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας.

Η Συντακτική Ομαδα της Orthochristian.com καλεί όλους τους αναγνώστες της gr.pravoslavie.ru που απευθύνονται σε αγγλόφωνο κοινό, να συμβάλλουν στην διάδοση των κειμένων της ιστοσελίδας Orthochristian.com στα κοινωνικά δίκτυα και άλλες πλατφόρμες ενημέρωσης.

Την ίδια έκκληση με θέρμη κάνει και η Συντακτική Ομάδα της ιστοσελίδας gr.pravoslavie.ru και ζητάει τη βοήθεια των αναγνωστών της.

Μετάφραση: Αναστασία Νταβίντοβα
Pravoslavie.ru
10/21/2019

ΠΗΓΗ