Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

…Το σχολικό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με θέματα όπως σεξουαλική αγωγή, εθελοντισμός και επιχειρηματικότητα …

Πρόκειται για νεοεποχίτικη πρακτική με έντονες μασονικές και αποκρυφιστικές καταβολές. Η παρουσία της κυρίας Υπουργού στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ έχει φαίνεται τη σημασία και τα αποτελέσματα της. Ως απάντηση στην κ. Κεραμέως και στα Νέα Προγράμματα που εμπνεύστηκε για την Εκπαίδευση, προτείνουμε να διαβάσετε την πολύ καλή και αποκαλυπτική εισήγηση της κ. Ελένης Ανδρουλάκη στο Αντιαιρετικό Σεμινάριο της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, το Μάιο 2011 με θέμα “Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”. Παραθέτουμε εδώ ορισμένα από όσα είπε:

Η ολιστική εκπαίδευση επικεντρώνεται σε μια νέα πνευματικότητα όπου κυριαρχεί μεταξύ άλλων η σχετικοποίηση των αξιών, η υπερπροσωπική ψυχολογία, ο υπερτονισμός των συναισθημάτων, η έμφαση στη διεπιστημονικότητα, ο ανατολικός μυστικισμός, ύποπτες οικολογικές και ειρηνιστικές προσεγγίσεις, αποκρυφιστικές πρακτικές και αμφιλεγόμενες ψυχοθεραπευτικές πρακτικές, η επονομαζόμενη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (βλ. ώθηση στη σεξουαλική διαστροφή), φιλοσοφίες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, εναλλακτικές παιδαγωγίες και άλλα πολλά που συνιστούν αυτό που ορίζεται ως «εκπαίδευση του όλου παιδιού».

Με τα λόγια γνωστού ουμανιστή, «η μάχη για το μέλλον της ανθρωπότητας πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί στις τάξεις των δημόσιων σχολείων από δασκάλους οι οποίοι ορθά αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους ως προσηλυτιστές μιας νέας πίστης (μιας πίστης που αναγνωρίζει τη θεϊκότητα σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα…) Η σχολική τάξη πρέπει να γίνει και θα γίνει πεδίο σύγκρουσης μεταξύ του παλαιού και του νέου, μεταξύ του πτώματος του Χριστιανισμού που σαπίζει, με όλα τα παρακείμενα κακά και τη δυστυχία, και της νέας πίστης».

Το παιδί λοιπόν πρέπει να εκπαιδευτεί δεχόμενο την πλύση εγκεφάλου της Ν.Ε. είτε από νεαρούς δασκάλους οι οποίοι εκπαιδεύονται ανάλογα στα Πανεπιστήμια σήμερα, είτε από μεγαλύτερους στην ηλικία δασκάλους οι οποίοι υποβάλλονται σε επανεκπαίδευση ώστε να οδηγηθούν στην αποδοχή της ιδεολογίας της Ν.Ε. στο όνομα του εκμοντερνισμού της διδακτικής τους πρακτικής.

Διαβάζουμε στο sputniknews.gr:


Κεραμέως: Σεξουαλική αγωγή, επιχειρηματικότητα και εθελοντισμός στο σχολικό πρόγραμμα

Αλλαγές στο Λύκειο με την Τράπεζα Θεμάτων να επιστρέφει από 2020-2021 προανήγγειλε η Νίκη Κεραμέως. Το σχολικό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με θέματα όπως σεξουαλική αγωγή, εθελοντισμός και επιχειρηματικότητα.

Αλλαγές στο Λύκειο από το σχολικό έτος 2020-2021, επαναφορά της Τράπεζας Θεμάτων και νέες θεματικές στο σχολικό πρόγραμμα όπως επιχειρηματικότητα, σεξουαλική αγωγή και εθελοντισμός, σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας, όπως δήλωσε η υπουργός Νίκη Κεραμέως.

Η Τράπεζα Θεμάτων θα επανέλθει σε ισχύ, με ορισμένες προσαρμογές, από το σχολικό έτος 2020-2021, δήλωσε η υπουργός.

Διαβάστε περισσότερα εδώ