Αυτό που ενοχλεί και πολεμείται είναι η Ορθοδοξία, ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός και τα Άγια Μυστήρια…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η ορθόδοξη ομολογία και στάση που κράτησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αμυνταίου π. Σεβαστιανός Τοπάλης κατά τον Αγιασμό που τέλεσε στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου, προκάλεσε την άμεση αντίδραση ενός σκοτεινού και αντίχριστου συστήματος που πολεμάει, λοιδωρεί και απαξιώνει οτιδήποτε έχει άρωμα Ορθοδοξίας.

Πολιτικοί άρχοντες που υπηρετούν και υποτάσσονται στις επιταγές της Νέας Εποχής, συστημικά Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας και Τρομολαγνείας και παρατάξεις εκπαιδευτικών προσκείμενες σε πολιτικές παρατάξεις, βρήκαν ευκαιρία να εκφράσουν ποικιλοτρόπως το αντορθόδοξο μένος τους, βάλλοντας αυτή τη φορά εναντίον του π. Σεβαστιανού.

Θύελλα αντιδράσεων από ένα σκοτεινό και άκρως ελεγχόμενο αντίχριστο σύστημα

Η επίθεση αυτή προς τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αμυνταίου μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτό που ενοχλεί και πολεμείται είναι η Ορθοδοξία, ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός και τα Άγια Μυστήρια. Ενδεικτικά μόνο αναφέρονται τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα:

  • Σε πρωινή εκπομπή γνωστού συστημικού τηλεοπτικού καναλιού, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως καταδίκασε τη στάση του π. Σεβαστιανού: «Πιστεύω ότι είναι η εξαίρεση η οποία πρέπει να απομονωθεί πλήρως και να καταδικαστεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία». Ταυτόχρονα, οι δημοσιογράφοι με δεικτικά σχόλια δημιουργούσαν ένα κλίμα απαξίωσης ακόμα και για τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό.
  • Αρθρογράφος σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας πρότεινε την κατάργηση του Iερού Αγιασμού στις σχολικές μονάδες: «Απαιτεί βέβαια πολιτικό θάρρος η κοσμική ελληνική δημοκρατία -έστω ως ένα πρώτο βήμα χάριν της εκπαίδευσης των παιδιών της- να καταργήσει τους αγιασμούς στα σχολεία».
  • Η Παράταξη εκπαιδευτικών «Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών» (ΠΕΚ), η οποία έχει ως «στρατηγικό στόχο τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας», αντιδρώντας στη στάση του ιερέως, ανακοίνωσε ότι θα προστατεύσει την υγεία μέ όλα τα μέσα που προσφέρει η επιστήμη και η δημοκρατία:

«Ως λειτουργοί της δημόσιας εκπαίδευσης κάνουμε ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ότι θα προστατεύσουμε την υγεία των μαθητών μας και όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία με όλα τα πρόσφορα μέσα που μας παρέχει η επιστήμη και η δημοκρατία μας!».

Κάθε λοιδωρία, απαξίωση και προσβολή του αντίχριστου συστήματος, αποτελεί στεφάνι, δόξα και τιμή

Η Διοικούσα Εκκλησία πλέον έχει συστρατευτεί πλήρως με τις επιταγές της πολιτικής εξουσίας, εισάγοντας την ασέβεια και τη βλασφημία στους Ιερούς Ναούς. Το σύστημα, τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης και οι πολιτικές που σχεδιάζονται και συντονίζονται από ξένα και σκοτεινά κέντρα, ξιφουλκούν με μανία εναντίων της Ορθόδοξης Πίστης. Μπροστά σε αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση, ο καθένας καλείται να δώσει τη δική του ομολογία. Ο αγώνας υπέρ της Πίστεως έχει βαρύ τίμημα και προσωπικό κόστος. Η ομολογία όμως έμπροσθεν των ανθρώπων, κατατίθεται εμπρός του Ουράνιου θυσιαστηρίου. Κάθε λοιδορία, απαξίωση και προσβολή του αντίχριστου συστήματος, δεν αποτελεί παρά στεφάνι, δόξα και τιμή.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ο θαρραλέος Ιερέας του Αμύνταιου Φλώρινας
– Ο Αγιασμός του μασκαρά