Ύστερα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες ενός παγκόσμιου δήθεν «υγειονομικού» Πραξικοπήματος (2002, 2005, 2009), η τέταρτη (2020), φαίνεται ότι τείνει να πετύχει, αν δεν καταφέρουμε να την αποτρέψουμε…

Ἐπιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αποφάνθηκε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι «αναγκαίος σε μία δημοκρατική κοινωνία», (εδώ), απαντώντας σε προσφυγή γονέων παιδιών, τα οποία δεν έγιναν δεκτά σε νηπιαγωγεία της Τσεχίας, επειδή δεν ήταν εμβολιασμένα. Σύμφωνα με την απόφαση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των παιδιών στην Τσεχία κατά εννέα παλαιών ασθενειών (η δίκη ξεκίνησε πρo covid) δεν συνιστά παραβίαση των αρχών της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ως προς «το δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής ζωής». Ωστόσο, « η απόφαση στηρίζει τη δυνατότητα της εμβολιαστικής υποχρέωσης υπό όρους και στο πλαίσιο της πανδημίας», σχολίασε ο ειδικός νομικός του δικαστηρίου Νικολά Ερβιέ. Η απόφαση αυτή ανοίγει τον δρόμο εφαρμογής του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλες χώρες και όχι μόνο για τους εμβολιασμούς των παιδιών (π.χ. υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών εν μέσω Covid-19)

Η πολύκροτη αυτή υπόθεση εκδικάστηκε την 1η Ιουλίου 2020 στη Μείζονα Σύνθεση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο. Η σπουδαιότητα της δίκης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι παρενέβησαν ως τρίτοι σε αυτή τέσσερα κράτη (Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία και Σλοβακία) και άλλες τέσσερις επιστημονικές ενώσεις ιατρών και νομικών! Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο δικαστήριο το 2015, ένα χρόνο πριν την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Τσεχικής Δημοκρατίας του 2016, ότι θα μπορούσαν να γίνουν εξαιρέσεις από την απαίτηση εμβολιασμού για τους γονείς που αντιτάχθηκαν για λόγους ελευθερίας συνείδησης. Υπήρχε ήδη μια εξαίρεση για τους γονείς που είχαν αρνηθεί τους εμβολιασμούς για θρησκευτικούς λόγους. Το ερώτημα για το Δικαστήριο είναι αν το υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού παραβιάζει οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που εγγυάται η σύμβαση και η απάντηση ήταν, όπως προαναφέρθηκε, αρνητική.

Η απόφαση αναμενόταν να δημοσιευτεί μέσα στο 2020, με τον κορωνοϊό να είναι το χειρότερο μπακ ράουντ που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Και όντως το δικαστήριο έκρινε ότι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και δημοκρατική κοινωνία δεν είναι έννοιες ασύμβατες, σε αντίθεση με την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Τσεχίας! Στη Τσεχία το αντιεμβολιαστικό κίνημα έχει εξαπλωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι Τσέχοι βρίσκονται στα πιο χαμηλά επίπεδα εμπιστοσύνης στα εμβόλια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως λόγω της αμφισβήτησης που υπάρχει για το εμβόλιο της ιλαράς. ( σημ. Παρόμοια απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγείο έχει εκδώσει και το ελληνικό ΣτΕ το 2020, όπως έχουμε αναδείξει σε παλαιότερη ανάρτηση της Κατάνυξης.)

Η θρησκεία των εμβολίων αιτία μετάλλαξης του νομικού μας πολιτισμού

Η δικαστική αυτή απόφαση, που ανατρέπει θέσφατα της ιατρικής επιστήμης και του νομικού μας πολιτισμού περί απαγόρευσης εκτέλεσης ιατρικών πράξεων με εξαναγκασμό και βία, είναι ο τελευταίος κρίκος μιας μακράς αλυσίδας γεγονότων. Ο Κλεάνθης Γρίβας, ψυχίατρος, νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αναφέρει: “Βρισκόμαστε ενώπιον της τελευταίας από μια σειρά αποτυχημένων απόπειρων ενός παγκόσμιου υγειονομικού Πραξικοπήματος. Ύστερα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες ( 2002, 2005, 2009 ), η τέταρτη (2020) φαίνεται ότι τείνει να πετύχει, αν δεν αντισταθούμε.” (εδώ).

Αυτά που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια με γρίπες πουλερικών, χοίρων, τρελών αγελάδων, δεν μπορέσαμε να τα αξιολογήσουμε όταν ήταν εν εξελίξει. Μεσολάβησαν τα μνημόνια, η παγκόσμια οικονομική κρίση και χάσαμε τη συνοχή και τη συνάφεια των γεγονότων. Η ατζέντα όμως δε χάθηκε, υλοποιούνταν.

Στις 26 Απριλίου 2018, η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» (το εκτελεστικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης) δημοσίευσε για πρώτη φορά πρόταση για «διαβατήρια εμβολίων».(https://www.healthparliament.eu/) Η πρόταση ήταν προσεκτικά καταχωνιασμένη σε ένα έγγραφο με τίτλο «Ενισχυμένη Συνεργασία για τα Προληπτικά Εμβόλια Νόσων» και, όπως ήταν αναμενόμενο, αποσιωπήθηκε από τα συστημικά «μέσα ενημέρωσης». Στη συνέχεια, το Μάρτιο του 2019 εκδόθηκε ένα έγγραφο «οδικός-χάρτης» αυτού του σχεδίου, που όριζε με πιο συγκεκριμένο τρόπο τα σχέδια για την εφαρμογή της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στον οδικό-χάρτη αναφέρεται:

  • Ότι υπάρχει «πιθανότητα να εμφανισθούν πανδημίες και απροσδόκητες εστίες μόλυνσης» και επισημαίνεται -αποκαλυπτικά– ότι είναι η ανάγκη να υποστηριχθεί η έγκριση «καινοτόμων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των αναδυόμενων απειλών για την υγεία» [απειλών που δεν υφίστανται, αλλά που θα «κατασκευάζονται» αδιαλείπτως, προκειμένου να διαιωνίζεται η σημερινή «κατάσταση ανάγκης» –δηλαδή, η «κατάσταση πολιορκίας»των κοινωνιών].
  • Ότι «η βιομηχανία παραγωγής εμβολίων διαδραματίζει βασικό ρόλο» στην επίτευξη των στόχων που περιγράφονται στον οδικό-χάρτη.
  • Ότι «η βελτίωση της ικανότητας της ΕΕ να παράγει και να αποθηκεύει τα εμβόλια» αποτελούν στόχο περαιτέρω δράσεων και πρέπει να ληφθεί υπόψη. Και,
  • Ότι για την ενίσχυση των «υφιστάμενων συνεργασιών» και της «συνεργασίας με διεθνείς φορείς και πρωτοβουλίες», ο οδικός-χάρτης αναφέρεται επίσης σε μια παγκόσμια «Σύνοδο Κορυφής για τον Εμβολιασμό».

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 συνήλθε στις Βρυξέλλες η«Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τους Εμβολιασμούς) της ΕΕ και του ΠΟΥ. (https://ec.europa.eu/). Στην «Σύνοδο Κορυφής για τον Εμβολιασμό» συμμετείχαν (μόνο με προσωπική πρόσκληση) πολιτικοί ηγέτες, υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών και υπουργείων υγείας, κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και εκπρόσωποι μη-κυβερνητικών οργανώσεων.

Η σύνοδος δομήθηκε γύρω από τρία θεματικά «στρογγυλά τραπέζια». Οι τίτλοι τους:

  • – Στα εμβόλια εμπιστευόμαστε
  • Η μαγεία της επιστήμης
  • Τα εμβόλια προστατεύουν καθέναν και παντού»

Αυτές δεν είναι επιστημονικές διατυπώσεις, αλλά δηλώσεις πίστης.

Στις 18 Οκτωβρίου 2019 έλαβε χώρα το διαβόητο Event 201, μια άσκηση προσομοίωσης της αντιμετώπισης πανδημίας (κορωναϊού), που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε του πραξικοπήματος που έμελλε να εκδηλωθεί με την προκήρυξη της «Πανδημίας», πρώτα από τον BillGates (10 Μαρτίου 2020) και, συνεχεία, από τον ΠΟΥ (11 Μαρτίου 2020). (https://www.centerforhealthsecurity.org/)

Όπως πολύ εύστοχα αξιολογεί όλη αυτή την πορεία των τελευταίων χρόνων ο Κλεάνθης Γρίβας, “…Τα κομμάτια του παζλ άρχισαν να μπαίνουν ένα-ένα στις θέσεις τους ξεκαθαρίζοντας σιγά-σιγά τη «μεγάλη εικόνα». Ύστερα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες ενός παγκόσμιου δήθεν «υγειονομικού» Πραξικοπήματος (2002, 2005, 2009), η τέταρτη (2020) φαίνεται ότι τείνει να πετύχει, αν δεν καταφέρουμε να την αποτρέψουμε.”

Τέλος, δεν μπορεί να αποσιωπηθεί το γεγονός ότι υπάρχουν μελέτες ότι ο ιός είναι γνωστός από το 2015 ( 31:15’ https://www.youtube.com/).

Τα εμβόλια, μια νέα θρησκεία.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι το ζήτημα των εμβολίων δεν είναι τόσο απλό και αθώο. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των παιδιών μας, που δικαίωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, παίρνει άλλη διάσταση, καθώς μιλάμε για τα νέας τεχνολογίας εμβόλια που βρίσκονται ακόμη στο στάδιο κλινικών μελετών, εμβόλια που χορηγούνται με χρήση στυγνής και μόνο χειραγώγησης.

Το στοιχείο της θρησκευτικής πίστης στις δυνατότητες της ανθρώπινης επιστήμης σε συνδυασμό με τον εξαναγκασμό των ανθρώπων να αποδεχθούν με κάθε τρόπο την πίστη αυτή και να εναποθέσουν όλες τις ελπίδες τους στα εμβόλια, είναι ένα ζήτημα πνευματικό που πρέπει να μας προβληματίσει και να μας βρει απέναντι.

Σαν Κατάνυξη προσεγγίζουμε πνευματικά το θέμα των εμβολίων, διαισθανόμενοι τη συγγένεια που το θέμα έχει με τον Οικουμενισμό και την Πανθρησκεία και την βαθιά πνευματική σύνδεση με την ζοφώδη πνευματική κατάσταση που έχει παγκοσμίως επιβάλλει ο κοσμοκράτορας διάβολος. Δικαίως κάποιοι ονομάζουν αυτό που ζούμε κορωνοθρησκεία, αφού ενέχει το στοιχείο της θρησκευτικής πίστης, έχει το δικό της τελετουργικό με μάσκες, κουτσουρεμένες ακολουθίες, αποστειρώσεις και βλάσφημα μέτρα. Είναι η εξέλιξη του άθεου Διαφωτισμού που εμπεριέχει τον καταδικασμένο βαρλααμισμό και που στην τέλεια εξέλιξή του φτάνει στον εωσφορικό μετανθρωπισμό, που θα αποτελέσει και το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού, όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα.

Έχουμε την εμπειρία από την στάση των πνευματικών μας πατέρων για τα εμβόλια των τελευταίων χρόνων, που νοηματοδοτείται εκ νέου μέσα μας. Έχουμε κατεύθυνση και γι΄αυτά τα νέα εμβόλια από τον μακαριστό γέροντά μας, π. Νικόλαο Μανώλη, δια του γέροντός του οσίου Αγάθωνα και την θέση του γέροντος Γαβριήλ. Σύμφωνα με την διδασκαλία τους οι πανδημίες είναι παιδαγωγίες και σκληρές και δίκαιες τιμωρίες του Θεού για την αποστασία μας. Αλλά και μια συγκλονιστική υπενθύμιση ότι Αυτός είναι ο κύριος της Ζωής και του Θανάτου και αυτό δεν αλλάζει λόγω της εξέλιξής μας και την προόδου της Επιστήμης τον 21ο αιώνα. Ο Θεός είναι ο Κύριος της Ζωής και του Θανάτου! Για μας νίκησε το θάνατο. Πόσο τυφλοί, πόσο λίγοι! Ο Χριστός είναι το Μόνο, το Έν, δεν υπάρχει τίποτε άλλο και καμιά άλλη πραγματικότητα.

Η επιστροφή στην ευσέβεια και η κατά Θεόν ελευθερία

Έμπλεοι ελπίδος και πίστης στον Θεό, πιστεύουμε ότι η επιστροφή στην ευσέβεια, κεντρική θέση στην οποία έχει η ευλογημένη ιεροκανονική Αποτείχιση, είναι η μόνη σωτηρία, προσωπική αλλά και γενική, και η μόνη οδός για την διαφύλαξη της θεόσδοτης ελευθερίας μας, από κάθε εξαναγκασμό που μας επιβάλλουν άνθρωποι και κέντρα με πεποιθήσεις αντίθετες με αυτές του Ευαγγελίου.

Διακηρύσσουμε μαζί με το γέροντά μας: “Ο ουρανός ερωτοτροπεί με την γη για την Αγία Αποτείχιση και ο ουρανός μοιράζει δώρα! Ευφραινέσθω τα ουράνια, αγαλλιάσθω τα επίγεια! Σήμερα βιώνουμε τη χαρά της Ανάστασης στην καρδιά μας! Σήμερα που εορτάζει η ευλογημένη Αποτείχιση δια των πρεσβειών του Αγίου Γέροντά μου! Σήμερα κατέβηκε ο ουρανός στη γη και τη φώτισε ολόκληρη το Φώς της Αλήθειας! Ουρανός και Γη ερωτοτροπούν στο άυλο, εορτάζουν το Θείο Δώρο! Σύμπασα η Γη και ο Ουρανός κοινωνούν στο μετερίζι της ιεροκανονικής Αποτείχισης. Σύμπασα η Γη γεύεται και απολαμβάνει τους καρπούς της αγιοπατερικής Αποτείχισης και τα Ουράνια Δώρα. Και εμείς ευχαριστούμε τον Κύριο γι΄αυτό το θείο δώρο, γι΄αυτή την κοινωνία! Ευχόμαστε αυτή η ομιλία να φωτίσει όλους όσους διψούν για την Αλήθεια της Ορθοδοξίας και θέλουν να διακόψουν την πνευματική κοινωνία τους με την αίρεση, ώστε να δουν με τα μάτια της ψυχής πως η Αποτείχιση ευλογήθηκε από έναν Άγιο άνθρωπο, τον μακαριστό γέροντα Αγάθωνα και οι καρποί που κερνάει η Αποτείχιση στα παιδιά της, τους μαθητές της, είναι αγιασμένοι καρποί! Ας μάθουν όλοι ότι ο δρόμος της αγιοπατερικής και ιεροκανονικής Αποτείχισης είναι ο δρόμος που ο Κύριος μάς φώτισε να βαδίσουμε μετά την ιερή αγανάκτησή μας!”

Με την πεποίθηση ότι ο άγιος γέροντας Αγάθωνας παρέλαβε την ψυχή του πιστού του υποτακτικού, που με την ευχή του βάδισε το δρόμο της ομολογίας των νηπτικών αγίων Πατέρων, Αγ. Γρηγορίου Παλαμά. Αγ. Μαξίμου Ομολογητή, Οσίου Αγάθωνα, Αγίου Παϊσίου, Αγ. Θεοδώρου Στουδίτη, Μ. Βασιλείου και του ιδίου, πιστεύουμε ότι ενωμένοι στην Άνω Ιερουσαλήμ μπορούν να μας προσφέρουν τη μέγιστη βοήθεια και θεία επέμβαση σε όσα φαίνονται σκοτεινά αδιέξοδα. Σύσσωμη η χορεία των Αγίων Πατέρων μας, θα διαλύει τις πανουργίες του Διαβόλου, αρκεί να είμαστε ενωμένοι μαζί τους, πιστοί στον δρόμο που χάραξαν, νυν και αεί και εις τους αιώνες των αιώνων, Αμήν!

Καλή Ανάσταση!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ένα Ορθόδοξο σωματείο καλεί σε απολογία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την Ελληνική κυβέρνηση.
– Κορυφαίος σπρίντερ αρνητής του εμvolίου
– Homo Covidicus: Ευθυνόφοβος μόνιμος Έλληνας δημόσιος υπάλληλος
– Τι συμβαίνει με το εμβόλιο της Astra Zenecca;
– Στυγνή ομολογία και φρίκη
– ΚΟΡ_on_ΟΪΟΣ: Εγγυάται ο emβολιαsmος τη θεμελιώδη αρχή του Ιπποκράτη περί “ωφελέειν ή μη βλάπτειν”;
– Παράνομες οι ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca
– Απαγορεύονται οι παρενέργειες
– Πρώην αντιπρόεδρος της Φάϊzεr: Δεν χρειάζεται em_βολ_io για την Κό.vid dekaεννιά
– Πειραματισμός σε ανθρώπους και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
– Μήνυση για το σκάνδαλο του κορονοϊού