“Ενός βλακός μύριοι έπονται”.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο κ.Κλεάνθης Γρίβας, ψυχίατρος, νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κοινωνιολόγος και πολλά άλλα, επιμελήθηκε και μας παρουσιάζει σε ένα εκπληκτικό άρθρο, τις γνώμες 12 γιατρών που μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19, με έναν τρόπο εναλλακτικό – ωστόσο έγκυρο- από τον κατεστημένο. Αφορμή γι΄αυτή του την καταγραφή στάθηκε η απόφαση της Κυβέρνησης να φιμώνεται κάθε Μέσο Ενημέρωσης που θα τολμά να αμφισβητήσει την επίσημη «αφήγηση», για χάρη της «δημόσιας υγείας». Συγκέντρωσε και παραθέτει, λοιπόν, στο εν λόγω άρθρο, τις απόψεις 12 επιστημόνων από το πεδίο της ιατρικής που δεν είναι στις «λίστες πληρωμών» της Big Pharma και ανησυχούν για την κυρίαρχη «αφήγηση» που διαχέεται από τα (εταιρικά) μέσα «ενημέρωσης» που χρηματοδοτούνται από την Big Pharma, το οποίο και σας προτρέπουμε να μελετήσετε με ενθουσιασμό.

Ο κ.Γρίβας, δεν σταματά όλον αυτόν τον καιρό της λεγόμενης πανδημίας να μελετά, να καταγράφει και να φωτίζει όλες τις σκοτεινές πλευρές της ζοφερής αυτής υπόθεσης. Και το κάνει καλά! Όχι αποσπασματικά, ούτε μεσοβέζικα. Στο άρθρο η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» μας αποκαλύπτει ότι, ήδη από το 2008 που εκδηλώθηκε η οικονομική κρίση, ο ΟΗΕ είχε επεξεργαστεί ένα πρόγραμμα αντίδρασης των κυρίαρχων ελίτ που τιτλοφορούνταν Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του: «Το Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης του ΟΗΕ είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία υψηλού επιπέδου που θεσπίστηκε το 2008 για να προωθήσει ένα νέο οικονομικό μοντέλο, μια νέα πολιτική τάξη και, γενικότερα, μια παγκόσμια νέα τάξη για την ανθρωπότητα, η οποία επιτυγχάνει τους παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ για την αειφόρο ανάπτυξη έως το 2030, και την ευτυχία, την ευημερία και την ελευθερία όλης της ζωής στη Γη έως το 2050… Προώθηση ενός νέου οικονομικού προτύπου Happytalism από το 2008». Το Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης του ΟΗΕ παραπέμπει ευθέως στον «Γενναίο Καινούριο Κόσμο» του Aldus Huxley, όπου η πληθυσμιακή και κοινωνική σταθερότητα εξασφαλίζεται με την παραγωγή καθορισμένου αριθμού μεταλλαγμένων ανθρωποειδών, που η «ευτυχία» τους συντηρείται με τη χορήγηση χαπιών-ευτυχίας Soma. Κι εδώ παρεμβαίνει ο διεφθαρμένος και αναξιόπιστος Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας (ΠΟΥ), η φιάσκο «Πανδημία», η Big Tech, η εξωνημένη Ιατρική Συντεχνία και η Big Pharma με τα υπό εξέλιξη εμβόλιά της, που τροποποιούν το γενετικό υλικό των ανθρώπων (DNA και RNA). 

Στο άρθρο του “ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΙΟΥΣ  ΣΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ” μας εξηγεί ακριβώς γιατί τα «εμβόλια» γενετικού υλικού (DNA και RNA) για την COVID-19 είναι η αιχμή του δόρατος για την είσοδο σε μια «νέα εποχή» γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» υψηλού κινδύνου και σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων στην κόλαση των Γενετικά Μεταλλαγμένων Ανθρώπων, που είναι πλέον μια εν διαμορφώσει πραγματικότητα. Στο τέλος δε αυτού του άρθρου κάνει μια αναδρομή στο σημείωμά του για τον NEIL FERGUSON, τον Τσιόδρα του Ηνωμένου Βασιλείου, και στις αποτυχημένες – επί μία εικοσαετία- προβλέψεις του, για τις επιδημίες όλων των τελευταίων ετών, καθώς το 2020 ο Neil Ferguson «προέβλεψε» ότι «η Covid-19 θα προκαλούσε το θάνατο 500 χιλιάδων ανθρώπων στη Βρετανία και εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως». Αλλά μέχρι στιγμής πέθαναν 700 χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως με (και όχι, από) την Covid-19. Τον Μάρτιο του 2020, ο Neil Ferguson αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το «μοντέλο» του για τη νόσο COVID-19 (το διαβόητο μοντέλο του Imperial College που χρησιμοποιήθηκε για τη νέκρωση της κοινωνίας και της οικονομίας σε όλες τις χώρες, με εξαίρεση την Σουηδία) ήταν λανθασμένο, γιατί “βασίστηκε σε έναν παλιό και μη εγγεγραμμένο κώδικα υπολογιστή που προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί για μια πανδημία γρίπης και όχι για έναν κορωναϊό”. Ο Ferguson αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει τον αρχικό του κώδικα, ώστε άλλοι επιστήμονες να μπορούν να ελέγξουν τα αποτελέσματά του. Στις 5 Μαΐου 2020 ο καταγέλαστος Neil Ferguson (ο αποκληθείς και «Βρετανός Τσιόδρας») αναγκάστηκε να παραιτηθεί από σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης. 

Σε μια καταπληκτική αναφορά του ο κ.Γρίβας στο ως άνω άρθρο λέει χαρακτηριστικά:  “ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ την «πρόβλεψη» που διατύπωσε σε μια κρίση μεγαλομανίας ο Neil Ferguson του Imperial College του Λονδίνου, ένας κοινωνιοπαθής σύγχρονος Φρανκεστάιν της αλγοριθμικής αλχημείας και των μαθηματικών «μοντέλων», που αποφάνθηκε ότι «ο κορωναϊός θα προκαλούσε 250 εκατομμύρια θανάτους», ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΠΟΥ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνής Οργανισμός Εμπορίου, Παγκόσμια Τράπεζα, ΟΗΕ, και οι παραφυάδες τους) έβαλαν σε εφαρμογή την πολυεπίπεδη «Επιχείρηση Κορωναϊός» εναντίον των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, με τη συνεργασία της ηγεσίας της εγκληματικής ιατρικής συντεχνίας και μιας στρατιάς δουλόφρονων δήθεν «επιστημόνων», που ασχολούνται με το τρομοκρατικό «σπορ» της γενετικής κοπτοραπτικής, υπό την υψηλή εποπτεία του Χίτλερ του 21ου αιώνα Bill Gates, του «Πολιτικού Γραφείου» του (Bill & Melinda Gates Foundation) και της «Κεντρικής Επιτροπής» του, στην οποία συμμετέχουν όλα σχεδόν τα μέλη της «Φάρμας των Ζώων» της παγκοσμιοποιημένης επιχειρηματικής και χρηματιστικής «αλήτ», με πυρήνα την «αυλή των τεράτων» των κυρίαρχων στο πεδίο της πληροφορικής και και του διαδικτύου (Bill Gates/Microsoft, Mark Zuckerberg/Facebook, Instagram, Jeffrey Bezos/Amazon, Lawrence Edward Page και Sergey Brin/Google.

Τέλος, σε άλλο άρθρο του ο κ. Γρίβας παραθέτει ένα μικρό απάνθισμα από το κοινωνιο-ψυχολογικό δοκίμιο του Ευάγγελου Λεμπέση «Η Τεράστια Κοινωνική Σημασία των Βλακών εν τω Συγχρόνω Βίω» που πρωτο-δημοσιεύτηκε στην “Εφημερίδα των Ελλήνων Νομικών” το 1941, το οποίο, όπως σχολιάζει ο γιατρός, παραμένει ανέγγιχτο από το χρόνο. Το επιλέξαμε, γιατί δίνει μια εξήγηση στο φαινόμενο της ύπαρξης των φερέφωνων επιστημόνων του συστήματος, το οποίο φαινόμενο και θέλουμε να χτυπήσουμε με την αναφορά μας στο α  ρχικό άρθρο περί των 12 επιστημόνων που διατυπώνουν μια διαφορετική άποψη από την κατεστημένη. Διαβάζουμε στο εν λόγω δοκίμιο:

«Ο συνασπισμός των βλακών είναι μια μηχανική οργάνωση που συγκροτείται με βάση την αρχή της «ελαχίστης προσπάθειας»… η οποία κοινωνιολογικώς ονομάζεται κλίκα… Η  έμφυτη τάση του βλάκα να ανήκει σε ισχυρές και όσον το δυνατόν περισσότερες οργανώσεις πάσης φύσεως, συχνά εξελίσσεται σε αληθινή μανία… Εξ’ αυτού, είναι επόμενο η λεγεώνα των βλακών να ωθείται ακατανίκητα προς την αγέλη και προς τις πάσης φύσεως οργανώσεις, και να υφίσταται ακατανίκητη έλξη από τας παντός είδους αγελαίες αντιατομικές και ομαδιστικές θεωρίες… κι απ’ αυτό εξηγείται και η ατελεύτητη και αυστηρότατη επιλογή βλακών από τα ομαδικά συστήματα… Το φαινόμενο τούτο ονομάζεται κλίκα και διαιωνίζεται διότι ο βλάξ που ανέρχεται μ’ αυτό τον τρόπο θα προωθήσει μόνο πρόσωπα κατώτερα απ’ αυτόν: «ενός βλακός μύριοι έπονται». 

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα βίντεο από το κανάλι
AMAZING DIO, από την ομιλία της ιταλίδας βουλευτού Sara Cunial στην Ιταλική Βουλή, όπου με ακράδαντα στοιχεία ζητάει την καταδίκη του Μπίλ Γκέιτς  για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Στην ελληνική Βουλή πότε θα ακουστεί τέτοιος λόγος; 

Χαμός στην Ιταλική Βουλή!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Το αχτύπητο δίδυμο Σύρου και Αλεξανδρουπόλεως
Ο Μητροπολίτης Κυθήρων προειδοποιεί τον Πρωθυπουργό!
Οι μάσκες προστασίας και οι μάσκες των μασκαράδων κατά τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
Και η κατάργηση του ασύλου μέτρο κατάλληλο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
ΤΑ ΤΑΚΙΜΙΑ
Αντίδραση Αρχιμανδρίτη στην Αθήνα για τη χρήση μάσκας
Δημιουργική στατιστική και αβάσταχτα ψέματα (μέρος 1ο από 3)
– ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μητροπολίτες τρομοκρατούν τους ιερείς για τις μάσκες!
– Προσβολή της νοημοσύνης μας ή κύκνειο άσμα;
– Ακούσατε! ακούσατε! Στη γειτονιά σας η παράσταση “Δεύτερο κύμα πανδημίας”
– Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]
– Σιδηρό-καστρα στην άμμο
– Δεν πρέπει να φοράνε μάσκες οι υγιείς ενήλικες, ούτε τα υγιή παιδιά