Οι παρενέργειες των εμβολίων, η έλλειψη ανοσίας που προσφέρουν, όλα τα ηθικά και δημοκρατικά ζητήματα ελευθεριών που εγείρουν, είναι ακριβώς ο βάσιμος λόγος που αυτά δεν πρέπει και δεν μπορούν να καταστούν υποχρεωτικά…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Η βασική μας τοποθέτηση για τα εμβόλια σαν Κατάνυξη είναι ότι δεν πρέπει να γίνονται για πολλούς και σοβαρότατους λόγους. Πόσω μάλλον να καταστούν υποχρεωτικά, εντάσσοντας την ανθρωπότητα σε ένα ζοφερό νέο κόσμο, σε μια ζοφερή Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Πρώτον πάρα πολλοί ιατροί μιλούν για τα εμβόλια, όλα τα εμβόλια, σαν όπλα μαζικής καταστροφής. Ενέχουν πάρα πολλούς και σοβαρούς κινδύνους για τους ανθρώπους, άμεσους και μακροπρόθεσμους.

Σε σοβαρότατο δημοσίευμα της Βραδινής της 8 Μαρτίου αλιεύσαμε την επίσημη έκθεση της Βρετανίας για τις παρενέργειες στα εμβόλια. Η έκθεση καλύπτει δεδομένα που συλλέχθηκαν από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2021, και αφορά τα δύο εμβόλια της Pfizer και της AstraZeneca.

Ο Βέλγος ερευνητής εμβολίων Geert Vanden Bossche Eμβολιολόγος, Iολόγος βοά: Σταματήστε τώρα τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του Covid-19! Ισχυρίζεται: “Η ανθρωπότητα κινδυνεύει να μετατρέψει έναν μάλλον ακίνδυνο ιό σε τέρας“. Και δεν είναι κανένας τυχαίος ο Geert Vanden Bossche. Ήταν αρχικά γιατρός κτηνιατρικής και, μετά από έρευνα για σχεδόν δύο δεκαετίες στην ιολογία, την ανοσολογία και τη μοριακή βιολογία, εντάχθηκε στο Ίδρυμα Bill and Melinda Gates το 2008, για να εργαστεί στο παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολίων του ιδρύματος. Από το 2012 εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος εμβολιασμού. Σε ένδεκα σελίδες έγγραφο αποδεικνύει ότι ο μαζικός εμβολιασμός θα αποτελέσει απειλή για την παγκόσμια υγεία σε επίπεδο ολόκληρου του πληθυσμού και ζητά την άμεση παύση του εμβολιασμού, καθώς κινδυνεύει να οδηγήσει σε “παγκόσμια καταστροφή για τη δημόσια υγεία”.

Δεύτερον, εκτός από επικίνδυνα, είναι ανήθικα και απιστοποίητα.

Ακόμη και ο ασταθής κ. Κούβελας συνηγορεί: «Προστατεύουν τα εμβόλια από τη μετάδοση; Όχι. Προστατεύουν από τη νόσηση; Όχι. Τα εμβόλια για να είναι αποτελεσματικά πρέπει να είναι τέλος του 2023». Αναφερόμενος στις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca ο κ. Κούβελας τόνισε ότι υπάρχουν και θα υπάρχουν, επισημαίνοντας ότι παρενέργειες έχουν και τα άλλα εμβόλια. Ας θυμηθούμε το θάνατο 28 υπερήλικων στη Νορβηγία που είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο της Pfizer. «Δεν τίθεται θέμα ασφάλειας, αλλά δραστικότητας, στρατηγικής και απώλειας πόρων», υπογράμμισε. Για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και για το αν η άρνηση του οδηγήσει σε απολύσεις εργαζομένων, ήταν απόλυτος. «Η πολιτεία πρέπει να προστατεύσει τους εργαζόμενους, θα πρέπει να βγει ένας νόμος που να απαγορεύει τις απολύσεις εν μέσω κορωνοϊού», σημείωσε. «Ο εμβολιασμός δε γίνεται να είναι πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, ούτε πολιτικής ορθότητας», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι πρόκειται για ιατρική πράξη και προσωπικά δεδομένα που δεν αφορούν κανέναν.

Περιμένετε αδερφοί, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, περιμένετε.

Ο γνωστός μας κ. Αντωνίου καταδεικνύει τα παρακάτω.

Τί είναι αυτά τα εμβόλια

Τα τύπου pfizer είναι εμβόλια Rna. Αυτό σημαίνει ότι το Rna του κατασκευασμένου ιού, που αναπαρήχθη στο εργαστήριο τεχνητά, εισέρχεται στο σώμα μέσω των εμβολίων με την προσδοκία να μπει μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα και εκεί, μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα, να παράγει το Rna του ιού και μαζί με τον κυτταρικό μηχανισμό του ανθρώπου να παραχθεί η πρωτεΐνη s, το κάλυμμα του ιού δηλαδή, κι αφού πολλαπλασιαστούν όλα αυτά, το κύτταρο του ανθρώπου να τα σκάσει. Έτσι επέρχεται η ασθένεια πνευμονία κλπ και εξέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό, στο αίμα του ανθρώπου, δισεκατομμύρια-τρισεκατομμύρια αντίγραφα του Rna αυτού του ιού μαζί με την πρωτεΐνη s. Η προσδοκία είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, που αποτελείται από διάφορα κύτταρα, θα αναγνωρίσει την πρωτεΐνη s του ιού, την περίφημη ακίδα που παρήχθη δια μέσου του εμβολίου και θα βγάλουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού εναντίον της ακίδας χημικές ουσίες, τα λεγόμενα αντισώματα, για να την καταστρέψουν. Όταν παραχθούν αυτά τα αντισώματα, υποτίθεται ότι διατηρούνται στον οργανισμό για ένα διάστημα. Στο διάστημα αυτό που υπάρχουν τα αντισώματα, αν μολυνθούμε από τον κανονικό ιό, τα αντισώματα αυτά θα σκοτώσουν τον φυσικό ιό. Μόνο που για τα συγκεκριμένα εμβόλια δε γνωρίζουμε για πόσο διάστημα διαρκεί η ανοσία, γιατί δεν έχουν γίνει ειδικές μελέτες επί του θέματος. Μάλιστα υπάρχει άρνηση διεξαγωγής ειδικών μελετών και πιστοποίησης. Λέγεται ότι η ανοσία που προσφέρουν διαρκεί 2-3 μήνες, πράγμα που γεννάει το ερώτημα, θα πρέπει διαρκώς να κάνουμε νέες δόσεις, νέα εμβόλια; Πρόκειται για χίμαιρες και παραμύθια της χαλιμάς, γιατί όλα αυτά, για να τα δεχτούμε, θα έπρεπε πράγματι να είχαν πιστοποιηθεί, να είχαν γίνει μελέτες που να πιστοποιούν ότι τα εμβόλια αυτά παράγουν πράγματι αντισώματα. Δεν έχει γίνει καμία τέτοια μελέτη, διότι γνωρίζουν ότι, εάν ακολουθούσαν τους κανονισμούς της επιστήμης της ιατρικής στατιστικής, τα αποτελέσματα θα ήταν τραγικά γι΄αυτούς και θα έτρεμαν να τα δημοσιεύσουν.

Τα τύπου astra zenecca: δεν είναι rna εμβόλια, αλλά καθαρά dna εμβόλια. Έχουν πάρει τα rna του ιού τέρατος, το έχουν μετατρέψει στο εργαστήριο σε dna, αυτό το dna του ιού τέρατος το έχουν βάλει μέσα σε έναν ιό ενός χιμπατζή ( αγγλικό, ρωσικό, κινέζικο εμβόλιο είναι ακριβώς το ίδιο, στο ίδιο εργαστήριο με τον ίδιο τρόπο), κι αφού το καλλιέργησαν για να γίνει αυτή η σύζευξη, το τοποθέτησαν μέσα σε νεφρικά κύτταρα ανθρώπινου νεογνού. Νεογνό είναι αυτό που είναι μέσα στη μήτρα. Πού τα βρήκαν αυτά τα νεφρικά κύτταρα ανθρώπινων νεογνών; Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι ότι τα πήρανε από νεκρά έμβρυα, από καισαρικές πριν νεκρωθούν τα νεφρά, 2-3 ώρες μετά το θάνατο δηλαδή.

Για περαιτέρω ενημέρωση πάνω στην χρήση εκτρωθέντων εμβρυικών κυττάρων και νεογνών σε πειράματα μπορείτε να παρακολουθήσετε την ωμή παραδοχή- ένορκη κατάθεση του Stanley Plotkin (έμβρυα, εμβόλια, πειράματα) εδώ.

Και το πρώτο, λοιπόν, εμβόλιο και το δεύτερο περιλαμβάνουν ζωντανούς ιούς. Εξ΄αυτού, λοιπόν, συνάγεται ότι, επειδή είναι ζωντανοί ιοί (για πρώτη φορά στην ιατρική, ενώ τα εμβόλια των περασμένων αιώνων ήταν νεκροί ιοί ή εξασθενημένοι ή περιελάμβαναν μόνο το περίβλημά των ιών, το δέρμα τους απ΄έξω, όχι το rna τους ή το dna τους) οι εκστρατείες μαζικών εμβολιασμών διασπείρουν ουσιαστικά τον ιό.

Δυστυχώς έχει χαθεί η ευαισθησία και του εκκλησιαστικού χώρου και ευλογείται ο κανιβαλισμός με την χρήση εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών στο όνομα μιας “φρανκενστάιν” υγείας.

Τα εμβόλια, επειδή είναι ιοί διασπείρουν τον ιό και προκαλούν μεταλλάξεις.

Ίδιες παρενέργειες με τα εμβόλια της βρετανοσουηδικής εταιρείας ενέχουν και τα άλλα εμβόλια τύπου astra zenecca, το κινεζικό, το ρωσικό, το Cansino και το Johnson and Johnson. To Sputnik έχει την ίδια ακριβώς τεχνολογία με το Astra Zenecca, είναι ολόιδια τεχνική, όπως και το Johnson and Johnson. Υπάρχει δημοσίευση στο NewYorkTimes από τις ίδιες τις εταιρείες όπου μπορεί κανείς να μελετήσει τις λεπτομέρειες. Είναι φυσικό να υπάρχουν αυτές οι παρενέργειες σε αυτού του τύπου τα εμβόλια, μιας και θρομβώσεις κάνει και ο φυσικός ιός. Όταν αντιμετωπίζει κανείς το φυσικό ιό χρησιμοποιεί αντιθρομβωτική αγωγή. Αντίθετα τα εμβόλια χορηγούνται ανεύθυνα, χωρίς πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, χωρίς πρόληψη των πιθανών συμπτωμάτων, χωρίς γνώση. Και τα εμβόλια είναι ιός, όπως προαναφέραμε.

Δεδομένου αυτού και επιπλέον αυτού, είναι εγκληματικό εν μέσω πανδημίας να γίνονται εμβολιασμοί, γιατί η κλασική ιατρική εδώ και 300 χρόνια λέει ότι τα εμβόλια εν μέσω πανδημίας προκαλούν μεταλλάξεις των ιών ή των μικροβίων που προσπαθεί κανείς να εξουδετερώσει. Και αυτό ακριβώς έγινε τώρα. Ποιά είναι τα αποτελέσματα των εμβολίων μέχρι τώρα; Τα κρούσματα, οι θάνατοι και η διασπορά του ιού παγκοσμίως όχι μόνο δεν έχουν ελαττωθεί, αλλά έχουν φουντώσει και έχουν γίνει και μεταλλάξεις. Μετάλλαξη σημαίνει ότι ο ιός έγινε ανθεκτικός στα εμβόλια. Οι μεταλλάξεις άρχισαν να εμφανίζονται τον Ιανουάριο ταυτόχρονα με τα εμβόλια. Η αγγλική μετάλλαξη μάλιστα, που κατά 99% υπάρχει τώρα στον ελληνικό χάρτη, είναι ανθεκτική στα εμβόλια, τα έχει ακυρώσει. Το μόνο που κάνουν τα εμβόλια αυτή την στιγμή είναι να προκαλούν θρομβώσεις, παραλύσεις, θανάτους, να φουντώνει η πανδημία, και λόγω των μεταλλάξεων να αγγίζει μικρότερες ηλικιακές ομάδες. Και σε βάθος χρόνου μπορούμε βάσιμα να περιμένουμε καρκινογενέσεις (λεπτομέρειες στο βίντεο). Αυτά είναι τα αποτελέσματα των μεταλλάξεων οι οποίες προκλήθηκαν από τα εμβόλια.

Πάνε να σβήσουνε τη φωτιά με βενζίνη.

Είναι ψέμα ότι στις χώρες που γίνονται εμβόλια σε μεγάλο ποσοστό, π.χ. Ισραήλ, μειώνεται η διασπορά του ιού και τα κρούσματα ή οι θάνατοι λόγω του ιού. Πρόκειται για παραμύθια και ανύπαρκτες φαντασιώσεις. Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ είναι μια φυσική ύφεση του ιού που μπορεί να συμβεί σε κάθε χώρα, λόγω π.χ. καλοκαιρίας, και που αναμένεται να ξαναφουντώσει. Ήδη μας μιλάνε για νέο κύμα του ιού τον Οκτώβριο. Αντίθετα, υπάρχουν πολλές χώρες, οι φτωχές χώρες, όπου δε γίνονται οι μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού και εκεί υπάρχουν όντως μηδενικά κρούσματα και θάνατοι, π.χ. Αλβανία, Σκόπια, Κόσσοβο, η αχανής Αφρική εκτός της Νότιας, Αίγυπτος, Τυνησία, Μαρόκο, Νιγηρία. Είναι αξιομνημόνευτο το παράδειγμα της Χιλής, όπου ο πληθυσμός κατά 80% εμβολιάστηκε με εμβόλιο αντίστοιχο του βρετανικού, το CanSino, και ο κορωνοϊός φούντωσε, ο κόσμος πέθαινε από θρομβοεμβολικά επεισόδια και σε μια νύχτα η κυβέρνηση κατήργησε το εμβόλιο. (Είναι αξιομνημόνευτος και ο τρόπος που ο κ. Τσιόδρας παρουσίασε αλλιώς τα γεγονότα, ψευδόμενος στην παρέμβασή που μετά από πολύ καιρό έκανε με ομιλία του προς την Ακαδημία Αθηνών, με τίτλο «Πανδημία SARS-Cov-2: Η επιστήμη συνοδοιπόρος με την αβεβαιότητα στην αναζήτηση της αλήθειας». “Να μη γίνουμε, λέει, Χιλή εγκαταλείποντας τα μέτρα”. Τα ακούτε παρακαλώ; Χιλή θα γίνουμε λόγω των εμβολίων και μόνο!). Τα εμβόλια είναι όπλα μαζικής καταστροφής!

(σχόλιο δικό μας: Ο ιός αντιμετωπίζεται με σωστή νοσηλεία κυρίως κατ’οίκον, με τη χρήση οξυγόνου, όταν χρειάζεται, και πάντα με τη βοήθεια του Θεού! Και με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού! Έσχατη λύση η εισαγωγή στο νοσοκομείο. Αυτό συμβούλευε από πέρσι και ο κ. Ιωαννίδης του Στάνφορντ και αυτή θα ήταν η λύση για να μη διασπείρεται ο τρόμος, να μη γονατίζει το νοσοκομειοκρατικό αυτό σύστημα υγείας, να μη διασωληνώνονται οι άνθρωποι και να μην πεθαίνουν από λάθος αντιμετώπιση-ορισμένες φορές πολύ ύποπτη- μέσα στα νοσοκομεία. Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει οργάνωση και ενημέρωση σε μικρή κλίμακα των μάχιμων παθολόγων της γειτονιάς, των νοσοκομείων, του ΕΟΠΥ. Δε χρειάζονται ούτε βαρύγδουπες ομάδες λοιμωξιολόγων ούτε απρόσιτοι καθηγητές πανεπιστημίων. Δεν μπορεί να υπάρχουν γιατροί που αντιμετωπίζουν την περίπλοκη και ύπουλη αυτή ασθένεια με τις ιδιαιτερότητες που έχει, με απλή ασπιρίνη ή ακόμη ακόμη να συστήνουν αντιφλεγμονώδη που απαγορεύονται. Γιατί δε δίνει Πρωτόκολλα νοσηλείας κατ΄οίκον ο ΕΟΔΥ; Γιατί οι οδηγίες που δίνει το επίσημο Κράτος και ο ΕΟΔΥ οδηγούν τους γιατρούς να θέλουν να σκίσουν τα πτυχία τους; Π.χ. να εμβολιαστούν οι γιατροί που έχουν νοσήσει και έχουν 6μηνη τουλάχιστον ανοσία; Γιατί εξ΄αρχής χτίζεται ο μύθος του εντελώς άγνωστου και εξωφρενικού ιού, ενώ από την αρχή της πανδημίας μάχιμοι ιατροί θεράπευαν αποτελεσματικά ασθενείς με κόβιντ; Έγινε μια εργαλειοποίηση της ιατρικής και της υγείας άνευ προηγουμένου.

Αναδρομική νομιμοποίηση εγκλήματος

Επειδή τα εν λόγω εμβόλια συνιστούν, κατά δήλωση των κατασκευαστών τους στις μελέτες των εμβολίων (το λένε μόνοι τους δηλαδή), γενετικά τροποποιημένους ιούς, η κατασκευή των οποίων απαγορεύεται ρητά από την ισχύουσα νομοθεσία και την κλασσική ιατρική, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Κομισιόν ( Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν), τώρα που μιλάμε – και μετά την προσφυγή Αντωνίου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το θέμα- φροντίζει να περάσει ένα νέο ευρωπαϊκό νόμο. Λέγεται κανονισμός προς ψήφιση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που προβλέπει στο εξής να επιτρέπεται η χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών ως φαρμάκων ή ενέσεων λόγω έκτακτης ανάγκης, κατά παρέκκλιση της ισχύουσας νομοθεσίας που τα απαγορεύει. Προκύπτει, λοιπόν, ότι έχουν πλήρη επίγνωση της επικινδυνότητας αυτών των εμβολίων, της θανατηφόρου δράσης που εμπεριέχουν και προσπαθούν εκ των υστέρων, αναδρομικά να βγάλουν ένα νόμο που να νομιμοποιεί το έγκλημά τους.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την αντιμετώπιση των εμπλεκομένων με τις παρενέργειες των εμβολίων της Astra Zenecca. Μπαράζ δηλώσεων ΕΜΑ, εθνικής επιτροπής για τους εμβολιασμούς, αντιπαραθέσεις με τον Πρόεδρο του ΕΜΑ, για να παραδεχτούν το αυτονόητο, ενώ τα περιστατικά θανάτων και θρομβώσεων συσσωρεύονται στη χώρα μας.

Ενώ παγκοσμίως αλλάζουν τα όρια ηλικίας χρήσης των εμβολίων της Astra zenecca, στη χώρα μας αντίθετα αυτά προωθούνται στους εκπαιδευτικούς, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην Αστυνομία, μέσω του μηχανισμού αναπλήρωσης. Τελικά, η Εθνική Επιτροπή αποφάσισε να μη χορηγούνται σε νέους κάτω των 30, ενώ παγκοσμίως οι παρενέργειες εμφανίστηκαν σε μεγαλύτερες γυναίκες ως επί το πλείστον. Ιατροδικαστής καταδικάζει την ανακοίνωση του ΕΟΦ και δηλώνει: «μην πάτε να κάνετε το εμβόλιο της AstraZeneca». Εξάλλου η στάση του ΕΟΦ και ο τρόπος που λειτουργεί σε σχέση με τις παρενέργειες των εμβολίων προκάλεσαν την παραίτηση του κ. Βλαχογιαννόπουλου, εγείροντας πάρα πολύ σοβαρά ερωτήματα, όπως: “Με αυτά τα δύο δεδομένα, η σύσταση ότι το όφελος από το εμβόλιο υπερτερεί των κινδύνων που ενδεχομένως προκύπτουν από αυτό, όταν αναφερόμαστε σε αυτούς από τις διαταραχές της πήξεως, και για τις δύο κατηγορίες ηλικιών, δηλαδή άνω και κάτω των 65, δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά σχετικά με τη συνέχιση των εμβολιασμών με το συγκεκριμένο εμβόλιο, όσον αφορά στις ηλικιακές ομάδες που προτείνεται, ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει τρόπος να διαγνωσθούν και να αποφευχθούν εκ των προτέρων οι προδιαθεσικοί παράγοντες ή οι προϋποθέσεις που ενδεχομένως συμβάλλουν στην εκδήλωση παρόμοιων επεισοδίων…….. Εν κατακλείδι, αυτό που δε λέτε είναι αν και πού δημόσια αναρτάτε ως ΕΟΦ τις “κίτρινες κάρτες” και τα διάφορα συμβάματα, όπως για παράδειγμα το πράττει συστηματικά ο αντίστοιχος Οργανισμός του Ηνωμένου Βασιλείου ( για να συνδεθούμε και με το αρχικό μας θέμα) που τόσο συχνά κατά τα άλλα γίνεται η επίκλησή του. Γιατί δεν κάνετε ακριβώς το ίδιο ή, αν το κάνετε, γιατί δεν το δημοσιοποιείτε;”

Ας σημειωθεί ότι έχουμε μπροστά μας το καλοκαίρι και ως γνωστόν η ζέστη συντείνει στην πήξη του αίματος. Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν ακόμη και στο Άγιον όρος, με πρόθυμους πρωταγωνιστές μοναχούς γνωστής πλανεμένης δήθεν συνοδείας. Στις πλάτες Του παίζονται πολλά παιχνίδια- τα δικαιώματα στον Καίσαρα και στην εκκοσμίκευση.

Το τυράκι στη φάκα

Όλα αυτά ασφαλώς τα αναδεικνύουμε και τα φωτίζουμε, για να προσέλθουμε στο μείζον, στη φάκα, που δεν είναι άλλο από το πιστοποιητικό εμβολιασμών. Οι παρενέργειες των εμβολίων, η έλλειψη ανοσίας που προσφέρουν, όλα τα ηθικά και δημοκρατικά ζητήματα που εγείρουν, είναι ακριβώς ο βάσιμος λόγος που αυτά δεν πρέπει και δεν μπορούν να καταστούν υποχρεωτικά. Οι παρενέργειες ίσως είναι και το μονοπάτι μέσα από το οποίο ο Θεός δρα. Από αυτόν εξαρτάται και η έκβαση της ασθένειας. Ο Θεός φωτίζει, ανοίγει δρόμους, δίνει ανθρώπους, γιατρούς, πρωτόκολλα νοσηλείας στο σπίτι ή στο νοσοκομείο και γενικά ο Θεός δίνει την καλή έκβαση.

Ωστόσο, ο δρόμος προς την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, την άμεση ή την έμμεση, έχει ανοίξει. Λίγη σημασία έχει, αν τα πιστοποιητικά αυτά θα επιβληθούν από τις Κυβερνήσεις ή από την αγορά, τις επιχειρήσεις. Το ζητούμενο είναι να απαγορευτούν από τις Κυβερνήσεις. Φιλότιμοι γιουτιούμπερς κάνουν ενδιαφέρουσες αναλύσεις βασισμένοι στον διεθνή και αμερικάνικο τύπο και φωτίζουν τις κινήσεις των κρυφών δυνάμεων που κινούν τα νήματα.

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προανήγγειλε στις 17 Μαρτίου, με επιστολή της προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, την υιοθέτηση νομοθετικής πρότασης σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ένα «Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό» («Digital Green Certificate»), αποδεχόμενη την πρόταση του πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τηλεδιάσκεψη της 24ης Φεβρουαρίου, όπου συζητήθηκε η πρότασή του για ένα κοινό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Όπως σημειώνει, “οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνήσαμε σε μια κοινή προσέγγιση, με στόχο να διευκολύνουμε το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης”. H πρόταση, λοιπόν, τίθεται προς υλοποίηση τους επόμενους μήνες.

Ο πρώτος που μίλησε για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού στο summy των G20 ήταν ο Κινέζος ηγέτης Σι Τσινπίνγκ, o σημερινός αρχηγός του Κομμουνιστικoύ Κόμματος Κίνας. Δεύτερος ο Μητσοτάκης στην Ευρώπη και ο Μπάιντεν στην Αμερική. Είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις που διατηρεί ο Μπάιντεν με τους Κινέζους, σε αντίθεση με τον Τράμπ. Ο Μπάιντεν θεωρεί εχθρούς τους Ρώσους και όχι τους Κινέζους. Στο δια ταύτα, και η Ευρώπη της Ούρσουλα και η Αμερική του Μπάιντεν δουλεύουν πάνω στην υλοποίηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Το κομμουνιστικό κόμμα Κίνας είναι γνωστό ότι ηγείται του Τζων Μπάιντεν και, εσχάτως, μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας, έβαλε πόδι και στην Ευρώπη. Όλο αυτό το σύστημα του Μπάιντεν, του Μητσοτάκη και του Σι Τσιπίνγκ είναι κομμουνισμός. Υλοποιούν ένα περίεργο σχέδιο κινεζοποίησης της οικονομίας και την κοινωνίας. Όλα κρατικά, όλα συστημικά.

Το έτερο κοινό χαρακτηριστικό Μητσοτάκη, Μπάιντεν και Κινέζων είναι ότι θέλουν να τους εμβολιάσουν όλους.

Κοινή η γραμμή Αμερικής- Ελλάδας υπάρχει και στο μεταναστευτικό. Το αφήγημα περί κλειστών δομών της Κυβέρνησης καταρρέει. Σύντομα οι ανοιχτές δομές σε πέντε νησιά. Τα ίδια γίνονται επί Μπάιντεν στα σύνορα του Μεξικού. Δεκαεννιά χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά έχουν παραβιάσει τα σύνορα με κάθε τρόπο- γύρευε τί είδους πρόσφορη λεία! Η ατζέντα είναι ισότητα και δικαιώματα για όλους, μετανάστες, πρόσφυγες, LGBTQ, αρκεί να έχουν κάνει τα εμβόλια και να έχουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό.

Υπάρχουν αρχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχει ατζέντα να κυριαρχήσει η Κίνα σε 85 χώρες, μέσω των πιστοποιητικών αυτών. Στην πράξη μιλάμε για έναν παγκόσμιο κομμουνισμό κινεζικού τύπου, όπου, όπως ανέκαθεν, πρέπει να είσαι δικός τους για να “φάς” κι εσύ και να ζήσεις. Γνωστά πράγματα, αναβαθμισμένα όμως…. Με χρήση της τελευταίας τεχνολογίας αιχμής( βλ. μετανθρωπισμός-υπερανθρωπισμός– τεχνητή νοημοσύνη), που κάνουν τον Χίτλερ να μοιάζει γατάκι…. Για μια κρατικοποίηση και εξάρτηση από το παγκόσμιο κράτος άνευ προηγουμένου. Για μια πανίσχυρη, αλλά παντελώς ελεγχόμενη οικονομία, στης οποίας τα γρανάζια πρέπει να ενταχθείς, για να υπάρχεις. Πρόκειται για ό,τι πιο κοντινό στο σχέδιο της παγκόσμιας κυριαρχίας έχει υπάρξει, με διευρυμένη συναίνεση και συμμετοχή των ανυποψίαστων πολιτών. Σε μια περίεργη συνάρτηση, όπου δημοκρατικοί (Μπάιντεν-Μητσοτάκης) είναι στην ουσία αριστεροί και η πατριωτική δεξιά αγνοείται. Ελπίζουμε ότι εκκολάπτεται κι ότι κάτι καινούργιο θα γεννηθεί, αρκεί να μην δώσουμε ξανά την ψήφο μας σε κανένα από τα κόμματα που κυβέρνησαν, μιας και η αντιπολίτευση δε μας τα λέει καθόλου καλά. Σε κανένα από τα κόμματα που ψήφισαν στη Βουλή τον νόμο περί υποχρεωτικότητας των εμβολίων ήδη από τον Φεβρουάριο, ανάμεσά τους και κόμμα του πατριωτικού χώρου, όπου και προβλέπεται και απομόνωση σε ειδικό χώρο των κρουσμάτων (Βελόπουλος για εσωτερική κατανάλωση). Ο Μητσοτάκης ήδη μας προετοίμασε για υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών, γιατρών κλπ. στην τελευταία του συνέντευξη. Συγκεκριμένα ανέφερε για τους υγειονομικούς που δεν εμβολιάζονται: “Από Σεπτέμβριο ίσως το δούμε διαφορετικά και γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, όπως έκανε η Ιταλία”. Αγνοεί ο Πρωθυπουργός τον αριθμό των υγειονομικών που νόσησαν, ενώ είχαν εμβολιαστεί κι ότι τα εμβόλια ευθύνονται για τις μεταλλάξεις; Με τις οποίες φυσικά κανένας δεν ασχολείται σοβαρά, μένουν στη θολούρα και στο περιθώριο, και σε αυτό συμβάλλει και η διενέργεια των self tests, καθώς αυτά θα γίνονται χωρίς επιδημιολογική/Γονιδιακή Επιτήρηση ( δεν υπάρχει τέτοια στη χώρα μας) και κανένας δε θα μπορεί να τα μελετήσει και να βγάλει συμπεράσματα για τις μεταλλάξεις.

Η είσοδος στον κόσμο των υποχρεωτικών εμβολίων και των πιστοποιητικών εμβολιασμού είναι άβυσσος. Μήπως πρόκειται για υλοποίηση της πρότασης που διατύπωσε ο Κίσσιγκερ σε συνέδριο ευγονιστών το 2009; «Μόλις ἡ ἀγέλη (σ.Π. ἐννοεῖ τήν ἀνθρωπότητα) ἀποδεχθεῖ τόν βίαιο, ἀναγκαστικό ἐμβολιασμό,τό παιχνίδι τελείωσε ! Θά ἀποδεχθοῦν ὁτιδήποτε-ἐξαναγκαστικός δότης αἵματος καί ὁργάνων- γιά τό «κοινό καλό». Μποροῦμε νά μετατρέψουμε γεννετικά τά παιδιά καί νά τούς στειρώσουμε- γιά τό «κοινο καλό».Ἐλέγχεις τό μυαλό τοῦ προβάτου,ἐλέγχεις ὅλη τήν ἀγέλη. Οἱ κατασκευαστές ἐμβολίων μποροῦν νά κερδίσουν δισεκατομμύρια καί κάποιοι ἀπό ἐσᾶς, σ᾿αὐτή τήν αἴθουσα, εἶναι ἐπενδυτές. Εἶναι ἕνα μεγάλο «κέρδος καί τῶν δύο πλευρῶν»! Ἀποπληθαίνουμε τήν ἀγέλη καί ἡ ἀγέλη μᾶς πληρώνει γιά τίς ὑπηρεσίες ἐξολοθρεύσεως. Τώρα,τί ἔχει τό μενοῦ,χά;!». Έχει αποδειχτεί διαχρονικά ότι τα σχέδιά του υλοποιούνται.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– Παράνομες οι ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca
– Απαγορεύονται οι παρενέργειες
– Πρώην αντιπρόεδρος της Φάϊzεr: Δεν χρειάζεται em_βολ_io για την Κό.vid dekaεννιά
– κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης (καθηγητής της Νομικής), Επιχείρηση σκλαβιά… [ΒΙΝΤΕΟ]
– Επιπλοκές και ένας θάνατος εθελοντή του εμβολίου του Covid-19
– Το τέλος της επιστήμης
– Το Συμβούλιο της Ευρώπης για τους εμβολιασμούς και το “Πιστοποιητικό (δεν αναφέρει ψηφιακό) Εμβολιασμού”
– Γιατρέ, τελικά ποιον διακονείς;
– Ακούστε τον Δρ. Δημήτρη Αντωνίου να καταρρίπτει τη θεωρία περί ασφαλούς “μπολιάσματος”
– Πάπας: Ηθικά αποδεκτά τα μπόλια με κύτταρα εμβρύων κατά του κακού