Η προσβλητική συμπεριφορά του Αρχιεπισκόπου στον Μητροπολίτη Κονίτσης δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η επίσκεψη του Πάπα στην πατρίδα μας ολοκληρώθηκε, αφήνοντας πίσω πληγές αθεράπευτες.

Αποκάλυψε την υποκρισία και το επικίνδυνον της αθεΐας κάποιων πολιτικών, την αφασία της Ελληνικής κοινωνίας και την αναξιότητα της πλειοψηφίας των Εκκλησιαστικών μας ταγών…

Η αρθρογραφία της Κατάνυξης υπήρξε πυκνή και αποκαλυπτική. Επανερχόμαστε, αφού έχει “κωπάσει ο πολύς ο κουρνιαχτός”, για να αναδείξουμε επικοινωνιακά ένα ζήτημα… επικοινωνίας.

Γίναμε όλοι μάρτυρες της διαμαρτυρίας του Μητροπολίτη Πωγωνιανής και Κονίτσης κ Ανδρέα με τίτλο ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ Δ.Ι.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Περιμέναμε και διαβάσαμε με πολλή προσοχή την Απάντηση στην επιστολή του Σεβ. Μητροπολίτη Κονίτσης κ. Ανδρέα, που έστειλε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με την έλευση του Πάπα Φραγκίσκου”. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τα τεκταινόμενα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αιρετικού Πάπα Ρώμης στην πολύπαθη πατρίδα μας και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.

Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας είναι δυνατόν από τη μία να διαβεβαιώνει πως

και από την άλλη να προβαίνει σε ενέργειες, λόγω και έργω, τιμητικές προς το πρόσωπο του αιρετικού Πάπα;

Πώς γίνεται αποδεκτό από το σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδας τυπικώς να καθησυχάζει τον αδελφό Μητροπολίτη Πωγωνιανής και Κονίτσης και στην πράξη να τον προσβάλλει;

  • Διότι και η προσφώνηση “Αγιώτατε” από το στόμα του Προέδρου της Ιεράς Συνόδου αποτελεί αναγνώριση Ιερωσύνης στον Πάπα.
  • Διότι και η πρώτη φορά “γυμνῇ τῇ κεφαλῇ” αιρετική εκκλησιολογία του Αθηνών Ιερώνυμου περί διηρημένης Εκκλησίας αποτελεί συνέχεια των βλάσφημων αποφάσεων του Κολυμπαρίου και τον καθιστούν ευαγγελιστή της παναίρεσης του Οικουμενισμού, της οποίας πρώτος είναι ο Πάπας Ρώμης σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Διότι το δώρο που δώρισε ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας κατά την ανταποδοτική του επίσκεψη στην Αποστολική Νουτσιατούρα ( πίνακα του Andy Warhol με τον τίτλο Madonna Litta), όπως ανέδειξε εμφατικώς η Κατάνυξη, κρύβει υψηλούς συμβολισμούς με θρησκευτικές, ηθικές και άλλες αποκρυφιστικές προεκτάσεις.

Αν είναι αποδεκτό από το σώμα της Ιεραρχίας “το άγιο δούλεμα” να πηγαίνει σύννεφο από τον πρόεδρο προς τα μέλη της, εμείς για λόγους πίστεως δεν μπορούμε να σωπαίνουμε και να το ανεχόμαστε.

Καλή μετάνοια!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Τα κροκοδείλια δάκρυα του Πάπα Φραγκίσκου για τη γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Υποκρισία!
– Έρευνα: Ο σατανικός συμβολισμός της εικόνας που δώρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Πάπα Φραγκίσκο
– Τι εστί Πάπας; Έρευνα στο “ποινικό μητρώο” του Παπισμού
Ένα ποτήρι νερό από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κονίτσης κ. Ανδρέα στον παπά Νικόλα