«ὥσπερ γάρ ὁ πατήρ ἐγείρει τούς νεκρούς καί ζωοποιεῖ, οὕτω καί ὁ υἱός οὕς θέλει ζωοποιεῖ.» (Ιω. 5,21)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Εάν δε γνωρίσουμε με εσωτερική πληροφορία, μέσα από προσωπική βιωματική εμπειρία, την εξουσία του Υιού, πώς να εννοήσουμε μετά, τα του ιού; Εάν δε μελετούμε καθημερινά το λόγο του Θεού, ώστε να ανοίγει ο νους μας, έχουμε δυσκολία να αντιληφθούμε, πώς να διαχειριστούμε τα θέματα της ζωής μας. Πολύ περισσότερο, της ειδικής χειριστικής κατάστασης που βρισκόμαστε σήμερα, με τη μάσκα στο πρόσωπο και με την προσδοκία της ζωής στο εμβόλιο. Ναι, είναι αλήθεια ότι από την Πίστη ξεκινούν όλα. Και με την Πίστη τελειώνουν όλα. Διαβάζουμε αυτό, το ε΄κεφάλαιο, από το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, από την Αγία Γραφή, το οποίο μας φωτίζει το νου και μας καθαρίζει την καρδιά. Αλλά ταυτόχρονα μας λύνει τη γλώσσα μαζί δε και τα δεμένα μας χέρια. Έτσι θα φύγει και η μάσκα… Με την εξουσία του Υιού. (Ιω. 5, 19-30)

Περιμένουμε το εμβόλιο κατά του ιού, αλλά δεν αναζητούμε το εμβόλιο του Θεανθρώπου Χριστού, που είναι και στον τέλειο βαθμό το ασφαλέστερο και θεραπεύει θαυματουργικά κάθε, ασθένεια σωματική, «νόσο», όπως και κάθε πάθηση νοητική, «μαλακία». 

Διαβάζουμε πάλι στο διαδίκτυο ότι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού τάσσεται μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, ενώ ταυτόχρονα τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το εμβόλιο το δέχονται κυρίως άνθρωποι που προέρχονται από χώρες όπως η Κίνα, η Βραζιλία και η Ινδία. Αντίθετα, ο ευρωπαϊκός πληθυσμός που πληροφορείται κυρίως διαδικτυακά, εμφανίζεται δύσπιστος για το εμβόλιο. Τι και αν οι «ειδικοί» εδώ και μήνες υποστηρίζουν πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα μας οδηγήσει στην επιστροφή στην κανονικότητα, τι και αν τα ΜΜΕ μας «βομβαρδίζουν» διαρκώς με ειδήσεις για τον κορωνοϊό, ο κόσμος φαίνεται πως διατηρεί μεγάλη δυσπιστία για το εμβόλιο.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το 74% δήλωσε πρόθυμο να εμβολιαστεί, ενώ το 26% είπε ότι διαφωνεί, κι όπως επισημαίνουν οι ειδικοί τα ποσοστά αυτά δεν είναι αρκετά για να νικηθεί η πανδημία.

Η έρευνα έδειξε ότι μεταξύ εκείνων που είπαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19, οι περισσότεροι επικαλέστηκαν ως πηγή της ανησυχίας τους, τις πιθανές παρενέργειες και στη συνέχεια τις αμφιβολίες τους για την αποτελεσματικότητά του. Άλλωστε βλέπουμε τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες με την αποτυχία εμβολίου κατά την τρίτη φάση κλινικών δοκιμών και τις πολύ σοβαρές παρενέργειες που ακολούθησαν! Ανάστατη είναι η κοινότητα των εραστών του εμβολιασμού… Πέραν τούτων, οι κάτοικοι ορισμένων χωρών θεωρούν ότι δεν κινδυνεύουν και τόσο πολύ, ενώ υπάρχει κι ένα ποσοστό ατόμων που τηρούν γενικώς αρνητική στάση έναντι των εμβολίων. Η χώρα μας δεν εξαιρείται από το παγκόσμιο κίνημα των αρνητών της πανδημίας κορωνοϊού, όπως αποκαλύπτει έρευνα της εταιρείας Metron Analysis. Σύμφωνα με την έρευνα, στο ερώτημα αν υπήρχε ένα εγκεκριμένο και δωρεάν εμβόλιο από το κράτος για τον κορωνοϊό εσείς θα θέλετε να το κάνετε ή όχι, το 44% των ερωτηθέντων απάντησε όχι. Στη χώρα μας η συγκεκριμένη τάση αντιπροσωπεύει μία ευρεία ηλικιακή ομάδα από 17 έως 54 ετών, η οποία απάντησε ότι δε θα εμβολιαζόταν για τον κορωνοϊό σε ποσοστό που υπερβαίνει το 50%. Συνολικά υπέρ του εμβολίου απάντησε το 50% και κατά το 44%. 

Εμείς προσωπικά με όσα πληροφορούμαστε διαδικτυακά, το τονίζουμε αυτό, καταλαβαίνουμε ότι όσοι έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση τάσσονται αρνητικά. Δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιος, που δεν έχει πρόσβαση στη σωστή πληροφορία, στην επαρχία κυρίως και γενικότερα σε χώρες όπως η Κίνα ή η Ινδία, ότι η εταιρεία που ανέλαβε την έρευνα και τη διάθεση του εμβολίου και μάλιστα έκλεισε και συμφωνία με τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ένωση, έθεσε πρόταση προστασίας της. Η φαρμακευτική AstraZeneca ζήτησε να αποποιηθεί τις ευθύνες και να μη θεωρηθεί ένοχη για τυχόν παρενέργειες που θα μπορούσαν να προκύψουν από το εμβόλιο. Πάει ο νους μας κάπου στις μέρες αυτές που διερχόμαστε; Και όσο περισσότερο, οι άνθρωποι αρχίζουν να πληροφορούνται σωστά, το ποσοστό που δε θέλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ανεβαίνει, αλλά αυτό θα μας το αποκαλύψουν, εάν ξεπεράσει κατά πολύ το 50%.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ για να είναι ένα εμβόλιο ασφαλές, χρειάζονται δέκα χρόνια έρευνας. Και μόνο οι φάκελοι με τις κλινικές έρευνες χρειάζονται μήνες για να διαβαστούν και να μελετηθούν από τον κάθε επιστήμονα και να διασταυρωθούν στη συνέχεια τα στοιχεία της έρευνας των επιστημόνων και με την εταιρεία. Στο προκλινικό στάδιο, για το τι τοξικότητα αφήνει το εμβόλιο στα πειραματόζωα ποντίκια, μπορούν να το δουν με ακρίβεια, μόνο εάν παρουσιάσουν παρενέργειες, μέσα στο χρονικό διάστημα ζωής τους που είναι τα δύο χρόνια. Ένα πειραματόζωο ποντίκι δύο ετών, αντιστοιχεί στην ηλικία του ανθρώπου 100 ετών. Εάν μέσα στους 6 πρώτους μήνες παρουσιάσει τοξικότητα το πειραματόζωο, αυτό σημαίνει ότι στον άνθρωπο αντιστοιχεί έως τα 40 του χρόνια η ανάλογη τοξικότητα. Όταν δοκιμαστεί λοιπόν σε ανθρώπους χρειάζεται πολλαπλάσιο χρόνο από τα πειραματόζωα ποντίκια για να φανεί ενδεχομένως μια σοβαρή παρενέργεια, όπως ο καρκίνος. Χρειάζονται πολλά κλινικά δεδομένα να μελετηθούν, όπως της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας και πολλές χρονοβόρες διαδικασίες με την εταιρία διάθεσης των εμβολίων. Δεν μπορούν οι επιστήμονες να γνωρίζουν την εξέλιξη που θα έχουν οι έρευνες, αλλά δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση, να είναι βεβιασμένες για ποικίλες σκοπιμότητες. Ακούγοντας μια διαφωτιστική ομιλία, απλού επιστήμονα καθηγητού, καταλαβαίνουμε τα αυτονόητα, που κι αυτά μας απαγορεύουν να τα αναζητούμε, πόσο μάλλον να τα γράφουμε και να τα αναρτούμε. Με τη λογοκρισία, μας οδηγούν σε πλήρη διανοητική συσκότιση και μας θέλουν μόνο για κατανάλωση. Γι’ αυτό είμαστε σήμερα επιθυμητοί οι πολίτες, αλλά κι αυτή εντός των ορίων τους, να είναι ελεγχόμενη.

Ο κύριος Δημήτρης Κούβελας, Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του Α.Π.Θ. μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «αβέβαιη είναι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να είναι εξίσου θανατηφόρο, με τον ίδιο τον ιό». Γι’ αυτό η κάθε εταιρεία καταθέτει μια πρόταση απαλλαγής αστικής ευθύνης, για τυχόν παρενέργειες του φαρμάκου του εμβολίου. Το εμβόλιο για το οποίο γίνεται λόγος και θέλουν να το φέρουν μέσα στον χειμώνα είναι καθαρή επιστημονική φαντασία. Χρειάζεται ο ικανός επιστημονικός χρόνος και ο σωστός επιστημονικός έλεγχος, για την αξιοπιστία της παραγωγής ασφαλούς εμβολίου.
Αυτό όμως σίγουρα θα μας σώσει, «ἐρευνᾶτε τάς γραφάς, ὅτι ὑμεῖς δοκεῖτε ἐν αὐταῖς ζωήν αἰώνιον ἔχειν· καί ἐκεῖναί εἰσιν αἱ μαρτυροῦσαι περί ἐμοῦ· καί οὐ θέλετε ἐλθεῖν πρός με ἵνα ζωήν ἔχητε». (Ιω. 5,39-40)

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο [mp3 2020]
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: Κρύβουν την θεραπεία του κορωνοιού για να προωθήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους!!
Δημιουργική στατιστική και αβάσταχτα ψέματα (μέρος 3ο από 3)
– Κύριε Κικίλια, είναι ή όχι υποχρεωτικό το υποτιθέμενο εμβόλιο του κορονοϊού;
Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]
Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)
– π.Νικόλαος Μανώλης, Εμβόλιο ζωής ή θανάτου; [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που αποφάσισε η Κυβέρνηση είναι φασιστικό μέτρο. Λέμε ΟΧΙ!
– Έρχεται το αντίχριστο σφράγισμα μέσω του εμβολίου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού;
– Θα μας εμβολιάσουν παιδιά! Αυτό είναι το επίπεδο της Εκκλησίας της Ελλάδος! Ιερατική Σύναξη Ι. Μ. Ναυπάκτου
– γ. Γαβριήλ: Τα πνευματικά μέσα αντιμετώπισης του Κορωνοϊού και οι επιπτώσεις από το εμβόλιο [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
Αλλάζει ο εμβολιασμός στην Ευρώπη υπό την σκιά του Κορονοϊού;