Η χώρα μας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο πολιτικού ξεπεσμού, ώστε οποιαδήποτε κομματική υπεράσπιση της Ορθοδοξίας, συνιστά μάλλον υπονόμευση παρά στήριξη.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Στην περίπτωση του μπερδεμένου κ.Βελόπουλου, η κομματική του ταυτότητα ως Χριστεμπόρου – κεραλοιφολόγου – βιβλιεμπόρου, τον καθιστά ιδανικό εργαλείο πολιτικής επικοινωνίας. 

Η Χριστιανοφοβία που καταγγέλλει, αποτελεί μία πραγματικότητα στη χώρα μας. Δεν ήρθε ξαφνικά, δεν είναι μια έκτακτη κατάσταση κρίσεως. Αναπτύχθηκε εδώ και 4 δεκαετίες και φυσικά ήρθε για να μείνει. Αποτελεί κεντρικό πολιορκητικό κριό της νεοεποχίτικης στρατηγικής για τη χώρα μας.

Η αποδόμηση των ηθικών και κοινωνικών μας αξιών ξεκίνησε από την εποχή που οι πυλώνες της ελληνικής κοινωνίας, έγιναν σύνθημα στα χείλη ενός δικτάτορα: Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια. 

Πρώτα στοχοποιήθηκε η οικογένεια (διαζύγιο, εκτρώσεις, οικογενειακός προγραμματισμός, φεμινισμός). Μετά η πίστη (ΠΣΕ, Οικουμενική κίνηση, Κολυμπάρι, Οικουμενισμός). Εσχάτως δε, παζαρεύτηκε και ξεπουλήθηκε και η πατρίδα μας (λαθρομετανάστευση, Συμφωνία των Πρεσπών). 

Η Χριστιανοφοβία λοιπόν, καλλιεργήθηκε πρωτίστως από αιρετικούς Αρχιερείς και ελέω covid-19, προβάρεται πλέον σε πολιτικό επίπεδο. 

Οποιοσδήποτε σοβαρός πολιτικός και αν την καταγγείλει, θα δοκιμάσει στο πετσί του τη χλεύη σε τέτοιο βαθμό, που ουσιαστικά θα δώσει “άδοξο τέλος” στην πολιτική του καριέρα. 

Είναι ανεύθυνο να περιμένουμε να μας σώσει κάποιος βουλευτής. Η πολιτική αντιμετώπιση του λογικού ποιμνίου ως πρόβατα, καθώς και ένας υπερβάλλων καθωσπρεπισμός και μια μόνιμη – ολική ανικανότητα αντίδρασης εκ μέρους του πιστού λαού, μας έφτασαν μέχρι εδώ. 

Αύριο λοιπόν, θα μας επιβάλλουν να στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο με μάσκες, την ίδια ώρα που η ΚΝΕ θα φεστιβαλίζεται ανενόχλητα και η ΕΠΟ σκέφτεται να ξανανοίξει τα γήπεδα ποδοσφαίρου με κόσμο. 

Όσο θα θεωρούμε χαμένο από χέρι, κάθε αγώνα που δε δώσαμε ποτέ, πρόθυμοι Βελόπουλοι θα βρίσκονται πάντοτε.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
π.Θεόδωρος Ζἠσης, Περί Μεταναστευτικού και Βλασφημίας των Θείων [mp3 2019]
Τσιάρας: Γιατί θα αποσύρω τη διάταξη για την βλασφημία
– Ποινικός Κώδικας: Μέχρι και δύο χρόνια φυλακή σε όποιον βρίζει Θεό, Εκκλησία
Τσιάρας για αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα: “Μην μπερδεύουμε τη βλασφημία με την εξύβριση”
Ιερώνυμος για τη διάταξη περί βλασφημίας: “Διαφυλάττει το συναίσθημα των πιστών”
Ιωάννης Σιάχρας, Που αποσκοπεί η κατάργηση των άρθρων περί βλασφημίας και περιύβρισης νεκρών
Ψηφίστηκε ο νέος Ποινικός Κώδικας που καταργεί τα αδικήματα της βλασφημίας και της περιύβρισης…
Η ΠΕΘ για την αποποινικοποίηση του Ποινικού Αδικήματος της βλασφημίας
Η βλασφημία του Ιησού από το Netflix και οι αντιδράσεις
ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Βάνδαλοι παράνομοι μετανάστες μετέτρεψαν σε υπνοδωμάτιο ιερό Εκκλησιάς
Ποιο ανίερο χέρι πυρπολεί εκκλησιές στο Χαλκειός;
– Έκαψαν την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία της Χίου (φώτο)