“Όσοι από αυτούς κι άλλους πολλούς υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο δεν είναι πνευματικό θέμα, βρίσκονται σε απόλυτη και δαιμονική πλάνη”…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο φίλος της Ιστοσελίδας μας, Panayiotis Μ., έγραψε το εξής σχόλιο στο άρθρο: “Αγαπητοί επίσκοποι – Οποιοσδήποτε εξαναγκασμός αποτελεί πάντοτε Πνευματικό πρόβλημα


H αγάπη, συμπόνοια, ενδιαφέρον και ανεκτικότητα για κάθε άνθρωπο, και πολύ περισσότερο για τον αμαρτωλό, αγαπητοί μας Επίσκοποι, (δηλ. για τον ανεμβολίαστο όπως βαφτίσατε τον αμαρτωλό) είναι βασική διδαχή της Αγίας Πίστης μας και μάλλον το ξεχάσατε. ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα πράγματα είναι πνευματικά.

Υπάρχει κάτι τι, σκέψη, πρόθεση, πράξη, αίσθημα και συναίσθημα κλπ. που είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ από τη σχέση του ανθρώπου με το Θεό δηλ. την πνευματικότητά του; Τίποτε απολύτως, όλα συνδέονται με τη σωτηρία μας.
Όλες οι προαιώνιες προφητείες των εσχάτων, από τα πρώτα χριστιανικά χρόνια (πχ. Άγιος Ιππόλυτος Ρώμης) μέχρι τον Άγιο πατροΚοσμά, συμφωνούν και μας προειδοποιούν ότι κύρια ένδειξη της εποχής των εσχάτων είναι η αποστασία Πίστης από τους Επισκόπους και τον κλήρο. Ας είμαστε, λοιπόν, προσεκτικοί.

Όσοι από αυτούς κι άλλους πολλούς υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο δεν είναι πνευματικό θέμα, βρίσκονται σε απόλυτη και δαιμονική πλάνη.
Όχι μόνον γιατί όποιος “πιστός” το κάνει αποδέχεται και εγκρίνει τη χρησιμότητα των εκτρώσεων και των βαρβάρων, ασεβών, βιολογικών πειραμάτων πάνω στα ανθρώπινα έμβρυα (τα πλάσματα του Δημιουργού) και βάζει σε συγγνωστό κίνδυνο την υγεία του σώματός του που είναι Ναός Αγίου Πνεύματος ασεβώντας απέναντί Του αλλά και γιατί “σφραγίζεται” στη νοοτροπία, τις διαβεβαιώσεις, τις αντιλήψεις και νοοτροπία, τις εντολές κλπ. της παγκόσμιας, αντίχριστης Νέας Τάξης που αρνείται τη Θεότητα του Κυρίου μας και παραδίδει οικειοθελώς σε αυτήν, την υγεία του, την ύπαρξή του, το μέλλον το δικό του και των παιδιών του κι όχι στο Χριστό. Αυτόν Τον αρνείται και Τον βάζει στην άκρη και έξω από τη ζωή του και τους υπολογισμούς του.

Και επειδή η Νέα Τάξη είναι Διάβολος, “σφραγίζεται” στο Διάβολο και μολύνει την Πίστη του.
Και χωρίς “σφράγισμα” των ανθρώπων στις διαταγές και τις αντιλήψεις της Νέας Τάξης, δεν μπορεί να προετοιμαστεί ο δρόμος για τον ερχομό του Αντιχρίστου στα κατοπινά χρόνια και το χάραγμα. Βρισκόμαστε σε προδρομικές εποχές.

Το εμβόλιο και τα εμβόλια που θα ακολουθήσουν είναι πολύ επικίνδυνα όχι μόνο για τη σωματική μας υγεία, που έτσι κι αλλιώς είναι ζωή προσωρινή και ολίγων δεκαετιών, αφού υπάρχει ο βιολογικός θάνατος για όλους μας αλλά, κυρίως, την πνευματική μας υγεία που είναι αιώνια και μόνιμη ζωή.
Κι αυτή η ζωή είναι μόνον ο Χριστός κι όχι η δαιμονική Νέα Τάξη.
Στώμεν, επομένως, καλώς και με ανοικτούς τους οφθαλμούς, αισθητούς και νοερούς για να δούμε τον ορατό κίνδυνο (που φυσικά δεν είναι ο κορονοιός, αυτός είναι “το τυράκι στη φάκα”, το δόλωμα).

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Αγαπητοί επίσκοποι – Οποιοσδήποτε εξαναγκασμός αποτελεί πάντοτε Πνευματικό πρόβλημα