“Οι πιο παρατηρητικοί νομίζω, διαισθάνονται ότι η κάθαρση μέσα στην Εκκλησία έχει κατά κάποιον τρόπο ξεκινήσει”…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο φίλος της Ιστοσελίδας μας, filoumenos, έγραψε το εξής σχόλιο στο άρθρο: “Στην Ελλάδα του 2040


Δεν βλέπω οι νεοπατέρες να φτάνουν μέχρι το 2040.
Τα σημεία από τον Ουρανό δείχνουν ότι πλησιάζει μεγάλη οργή του Θεού στην ανθρωπότητα, που θα πάρει και μάγουλα μεγαλόσχημων, και θα ελευθερωθεί από δ’ αύτους Εκκλησία για κάποιο διάστημα. 

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που είναι ένα υπολογίσιμο ”αποτύπωμα” στην εποχή μας (Τί να κάνουμε! Και η τεχνολογία βοηθάει), όταν ανεβαίνουν καμουφλαρισμένα ”πνευματικά” άρθρα ή ειδήσεις από Μητροπολίτες όπως τον Δημητριάδος, τον Μεσογαίας, τον Αργολίδος, καθώς και άλλους, διαφαίνεται μια ΟΡΓΗ του πιστού λαού στα σχόλια, σαν να διαισθάνεται ο κόσμος ότι αυτοί οι άνθρωποι ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τον Θεό παρ’ όλη την ”ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ” που ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΟΥΝ από μια φήμη που έχουν ”χτίσει” χρόνια τώρα.

Μου κάνει πολύ εντύπωση αυτό, κάτι που δεν συνέβαινε 10 και 15 χρόνια πίσω για τα ίδια πρόσωπα στην κοινή γνώμη.

Σε αυτήν την θεαματική αλλαγή που παρατηρείται στο ποίμνιο, βοήθησε πολύ, εμάς τους πιο μέσα στην Εκκλησία και στην θεολογία, το ”ΚΟΛΥΜΠΆΡΙ” και το ”ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ”, (καθώς εκδηλώθηκαν ΥΠΕΡ, είτε με διπλωματίες είτε όχι, ΟΛΟΙ οι μεγαλόσχημοι), και τον ΑΠΛΟ πλην, ευλογημένο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ που δεν γνωρίζει εξειδικευμένη θεολογία, τον ”βοήθησε” ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ (δηλαδή να ξεσκεπαστούν όλοι αυτοί οι Ιεράρχες στα μάτια του…), η επιδημία του ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, αφού ακόμα και προσωπικά κάθε Προκαθήμενος και Αρχιερεύς, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ και ΛΑΤΡΕΥΣΑΝ ως ”ΘΕΟ”, τα ασεβή προληπτικά για την λοίμωξη, μέτρα της Πολιτείας, τόσο στους Ναούς όσο και εκτός, όπως το ένοχο ΗΘΙΚΩΣ, εμβόλιο. 

Οι πιο παρατηρητικοί νομίζω, διαισθάνονται ότι η κάθαρση μέσα στην Εκκλησία έχει κατά κάποιον τρόπο ξεκινήσει, για να συνεχιστεί εννοείται, με ακόμα συνταρακτικότερα από τον κορονοϊό, γεγονότα στην ανθρωπότητα.
Δεν είναι με μια φράση, κάποιος ”ευσεβής πόθος”, διότι έχουμε σημάδια πλέον.

Φαίνεται ότι κάτι ΑΛΛΑΖΕΙ σιγά σιγά στην δύναμη που υποτίθεται ότι έχουν οι οικουμενιστές, και αν αναλογιστούμε ότι και στην παλαιά ιστορία της Εκκλησίας, συνέβαινε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο, δηλαδή, ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΝ οι αντιδράσεις του πιστού λαού, των θεοπνεύστων Συνόδων, νομίζω ότι ΒΟΗΘΟΥΝΤΩΝ και των επερχόμενων φοβερών διεθνώς γεγονότων, ότι ο ΘΕΌΣ θα επιτρέψει, και επάνω στις στάχτες των ισχυρών της γης, θα λάβει χώρα η αναμενόμενη Οικουμενική Σύνοδος, που, ΑΓΙΕ ΜΟΡΦΟΥ… δεν θα είναι ”ΠΑΝΥΓΥΡΙΚΉ” όπως λέτε εσείς, ότι όλα θα ”ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ” με ”ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ και ΦΙΛΑΚΙΑ”, τάχα εκ μεταμελείας… του στυλ:
”Άντε τώρα, ας δώσουμε τα χέρια, και περασμένα ξεχασμένα και το Κολυμπάρι και το Ουκρανικό” !!!!

Όχι Άγιε Μόρφου…. Και λέμε ”ΟΧΙ”, διότι τέτοιες Σύνοδοι με ”ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ και ΦΙΛΑΚΙΑ” από ενόχους και ομολογητές, ”ΑΝΑΜΙΞ”, που στο τέλος των εργασιών, έβγαιναν ”ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ” από τα σκαλιά των κτιρίων, δεν έγιναν ποτέ στην εκκλησιαστική ιστορία! Γιατί να γίνει τώρα με την ”μέλλουσα”;

Δηλαδή, όπως λέει ένα λαϊκό γνωμικό: ”ανώμαλοι” και παλικάρια γίναμε ένα;

Αυτό θα ισχύσει στην ”μέλλουσα” Σύνοδο; Δεν νομίζω!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Στην Ελλάδα του 2040