Γράφει ο Αντίνοος 
αποκλειστικά για την https://katanixi.gr/

Προσοχή όμως! Θα πρέπει να ζητήσουμε να πρωτοκολληθεί η δήλωσή μας και να σημειώσουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία: ο λόγος στους γονείς!

Αντίνοος

Το Υπουργείο Παιδείας (;) αφού φρόντισε με επιστημονική ακρίβεια να αποψιλώσει την σχολική πραγματικότητα από οτιδήποτε έχει σχέση με Χριστό και Ελλάδα, προχωράει ακάθεκτο αντιστάσεως μη ούσης προς την εξαχρείωση των ανυπεράσπιστων μαθητριών και μαθητών. Κι αν στην εκπαιδευτική επικαιρότητα επικρατεί -και ορθώς! – η παράλογη επιβολή μασκοφορίας σε δασκάλους και μαθητές, ωστόσο δεν πρέπει να μας διαφύγει και το ότι με νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στα τέλη της περασμένης άνοιξης, εισάγεται ως μάθημα ήδη από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό η διαβόητη “σεξουαλική διαπαιδαγώγηση”!

Παράλογο εγχείρημα και μάλιστα σε ευθεία αντίθεση με την διεθνή ιατρική και παιδαγωγική εμπειρία, η οποία επισημαίνει πως σε όποια χώρα διδάχθηκε το εν λόγω μάθημα προσέβαλε βίαια και αναίτια την αθωότητα των νηπίων αλλά και των μεγαλυτέρων παιδιών και διέκοψε την φυσιολογική τους ψυχοσωματική εξέλιξη.

Μια πρώτη αντίδραση του λαού μας καταγράφηκε κατά την δημόσια διαβούλευση του εν λόγω νομοσχεδίου (άρθρο 01), κατά την οποία υποβλήθηκαν 2.885 σχόλια – απολύτως αρνητικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Και βεβαίως οι αρμόδιοι έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την γνώμη των πολιτών και προχώρησαν στην ψήφιση του νομοσχεδίου.

Τι δέον γενέσθαι;

Με πρωτοβουλία των Εθνικών Φυλάκων συνετάχθη μία υπεύθυνη δήλωση (επισυνάπτεται κάτω), την οποία μπορούμε να συμπληρώσουμε οι γονείς και να την υποβάλουμε στην διεύθυνση των σχολείων που φοιτούν τα παιδιά μας. Έτσι θα δηλώσουμε την διαφωνία μας ως νομίμων κηδεμόνων και την απαγόρευσή μας να συμμετάσχει το παιδί μας σε οποιοδήποτε μάθημα ή δραστηριότητα με θέμα την σεξουαλική αγωγή και σε κάθε συναφές προς αυτήν αντικείμενο. Προσοχή όμως! Θα πρέπει να ζητήσουμε να πρωτοκολληθεί η δήλωσή μας και να σημειώσουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου. Αν δεν γίνει αυτό, μπορεί η δήλωσή μας να θεωρηθεί ως μη επιδοθείσα. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε, για να προστατεύσουμε – κατά το ανθρώπινον – τα παιδιά μας. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η Παναγία! Γένοιτο, Κύριε!!!

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΙΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ by Katanixi Site on Scribd

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra