Ὃς δ’ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Το πρώην λιοντάρι της Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, έκανε δηλώσεις σε εκπομπή μεγάλου καναλιού σχετικά με τη στάση της Εκκλησίας στο ζήτημα του εμβολιασμού. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο φόντο των νέων μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και οι οποίες περιλαμβάνουν την αναγκαιότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού για συγκεκριμένες εργασιακές ομάδες. Και όλα αυτά στον απόηχο των διαδηλώσεων του ελληνικού λαού στις πλατείες κάθε ελληνικής πόλης κατά της υποχρεωτικότητας και υπέρ της ελευθερίας.

Οι δηλώσεις του φανερώνουν άνθρωπο που, αφού έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου ήδη από τον Ιανουάριο, συνειδητά έκλεισε κάθε πηγή πληροφόρησης πέρα από αυτή που προσφέρουν οι κρατικά διορισμένοι “επαΐοντες”, όπως τους αποκαλεί. Αυτή την τακτική ακολούθησαν εξάλλου οι περισσότεροι από αυτούς που έκαναν το απονενοημένο διάβημα. Διαφορετικά δεν εξηγείται η τόση άγνοια του συγκεκριμένου, άλλοτε υπερπλροφορημένου και διαβασμένου, μητροπολίτου. Δε δικαιολογείται η ψευδής εικόνα που έχει σχηματίσει, ότι τα ατυχή περιστατικά από θανάτους και παρενέργειες των εμβολίων είναι 4-5 , ενώ οι θάνατοι από τον κορωνοϊό 12.000. Τον παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα της EudraVigilance, της ευρωπαϊκής βάσης δεδομένων για τις παρενέργιες των εμβολίων, όπου οι θάνατοι σε όλη την Ευρώπη, εξαιρουμένης της Μ.Βρετανίας λόγω Brexit, αγγίζουν τις 20.000! Και οι παρενέργειες έχουν ξεπεράσει το 1.000.000!

Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ δηλώνει, αφού προηγουμένως έχει μειώσει το μέγεθος της συμμετοχής του κόσμου στα συλλαλητήρια υιοθετώντας τα νούμερα που διαδίδουν τα κανάλια (4- 5.000), ότι μένει έκθαμβος μπροστά στο φαινόμενο των διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 14/7/2021. Η αυθόρμητη συμμετοχή του λαού σε αυτά ήταν ανέλπιστα μεγάλη και τα κανάλια έπαιξαν το γνωστό τους πλέον ρόλο. Σαν καλοπληρωμένα τζουκ μποξ παίζουν το “τραγούδι” που παραγγέλλει το αφεντικό. Στη Θεσσαλονίκη το συλλαλητήριο κατά του εντέχνως κατασκευασμένου και αριστουργηματικά σκηνοθετημένου καθεστώτος ανελευθερίας, ελέω κορωνοϊού, άγγιξε τις 15.000 συμμετοχή. Στην Αθήνα τις 20.000. Αντίστοιχα συλλαλητήρια έγιναν στις περισσότερες μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας μας. Ενωμένοι οι Έλληνες βροντοφώναξαν “ κάτω τα χέρια απ΄τα παιδιά μας”. Στα δικά του μάτια “οι Έλληνες πήραν τον σταυρό και τη σημαία, τα σύμβολα του Έθνους, που τα χρησιμοποιούμε εναντίον των εχθρών της πατρίδας, εναντίον των εχθρών της ακεραιότητάς μας, υπερασπιζόμενοι τον εχθρό που απειλεί τη ζωή μας, τον κορωνοϊό ( 4:20΄)”. Ο λαός, στα μάτια του Σεραφείμ Πειραιώς, με το συλλαλητήριό του υπερασπίστηκε την ελεύθερη υπερμετάδοσή του ιού, όχι την ελευθερία, αλλά τον θάνατο.

Ο Σεραφείμ Πειραιώς ουσιαστικά καταγγέλλει τον ελληνικό λαό. Και δεν είναι ο μόνος. Τα ίδια λέει και ο Δωδώνης πιο γυμνά, πιο ωμά: “Σε μια Αττική με 3 εκατ., αυτοί οι παλαβοί είναι δικαιολογημένος αριθμός. Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μας απαλλάξει από τους παλαβούς”…. “Οι πιστοί επηρεάζονται από κάποιους παπάδες ή κάποιους παλαβούς. Θα έπρεπε οι μητροπολίτες να τους βάζουν σε αργία. Πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για κάθε ένα που δεν είναι στο σπίτι του και για κάθε εργαζόμενο που είναι στο δημόσιο”. Η Εκκλησία των Ναζί! Τη “διάγνωση” είχε κάνει ο μακαριστός π.Νικόλαος Μανώλης, που έβλεπε πολύ καλά τί έρχεται! Οι ίδιοι οι Ιεράρχες καταγγέλλουν εργαζόμενους, οικογενειάρχες, πιστούς Έλληνες σαν κοινούς εγκληματίες και αξιώνουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις απολύσεις! Εκτίθενται ανεπανόρθωτα! Αυτές οι ρυθμίσεις δεν είναι καν συμβατές με την ισχύουσα νομοθεσία, ούτε φυσικά με το Σύνταγμα! Προς τιμή του ο Καρπενησίου παίρνει αποστάσεις από την εκστρατεία εμβολιασμού.

Θα θέλαμε να πούμε σε αυτούς τους Μητροπολίτες, που επέλεξαν τη μονομερή προπαγάνδα, κλείνοντας με γεροντική μανία ερμητικά αυτιά και μάτια σε κάθε άλλη πληροφορία, ότι οι απόψεις τους φανερώνουν μασονικές αντιλήψεις και καταβολές. Γίνονται οι δήμιοι του ελληνικού λαού. Ούτε η διακονία, ούτε η φιλανθρωπία, ούτε η ίδια η αγάπη είναι πάνω από την θεόσδοτη ελευθερία και πάνω από τις εντολές του Θεού, τις οποίες και καταπατούν σωρηδόν υιοθετώντας ανίερα και βλάσφημα μέτρα στη λατρεία. Και γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως, αφού ούτε η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει όσα τους εισηγείται η πλάνη τους! Φτάνει πια! Ας τους σταματήσει κάποιος! Τρομοκρατούν, πιέζουν και εκβιάζουν ιερείς και ποίμνιο!

Απλοί άνθρωποι αντιστέκονται στην κορωνοδικτατορία της Νέας Εποχής και δε βρίσκουν σύμμαχο τη μάνα τους, την Εκκλησία. Δεν μπορούν ούτε λόγους θρησκευτικής πίστης να στοιχειοθετήσουν ενώπιον του ΣτΕ λόγω της στάσης της μοιχαλίδας παναιρετικής και υπερπλανεμένης Εκκλησίας της Ελλάδος. Είναι τρομερός ο σκανδαλισμός των πιστών από τη θέση των Ιεραρχών και ιδίως από τη στάση του Μητροπολίτου Πειραιώς, στον οποίο άλλοτε είχε στηρίξει τις ελπίδες του. Οι Εκκλησίες είναι άδειες. Οι μάσκες έπεσαν. Εντέχνως ο Θεός φανέρωσε ποιός είναι ποιός. Και όπως σωστά αναφέρει ο ίδιος ο Σεραφείμ στην ως άνω συνέντευξη τίποτα δε μένει εδώ, όλα έχουν αναφορά στην αιωνιότητα και θα μας κρίνουν. Ὃς δ’ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικὸς εἰς τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ένα ανακοινωθέν της I.M. Πειραιώς τουλάχιστον προβληματικό
Η θέση του Πειραιώς Σεραφείμ για τις μάσκες στις Ιερές Ακολουθίες [ΒΙΝΤΕΟ]
Ο Μητρ. Πειραιώς για την εωσφορική απόφαση της Δ.Ι.Σ. για αναστολή της Θείας Λειτουργίας: “Μία ισορροπημένη πρόταση”