Δεν θα δεχτούμε να γίνουμε πειραματόζωα της αδίστακτης παγκόσμιας κυβέρνησης στο όνομα ενός κατασκευασμένου φόβου

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η τραβηγμένη από τα μαλλιά πανδημία, ο φόβος που σπέρνουν οι εντεταλμένοι ειδικοί επιστήμονες και τα ΜΜΕ, προκαλούν μια παγκόσμια ανάγκη για το εμβόλιο που υπόσχεται να σώσει τον πλανήτη. Όλοι ανυπομονούν γι’ αυτό. Όλοι εκτός από αυτούς που γνωρίζουν την αλήθεια και από το πλήθος του απλού κόσμου που δικαίως αμφιβάλλει. Είναι για το καλό μας η βεβιασμένη παρασκευή του εμβολίου; Είναι για το καλό μας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του πληθυσμού; Πώς να εμπιστευτούμε ένα εμβόλιο σε πειραματικό στάδιο; Πώς να εμπιστευτούμε μια τέτοια προοπτική όταν οι στατιστικές μιλούν για εμβολιασμούς που στο παρελθόν προκάλεσαν το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων;

Η είδηση της διακοπής δοκιμών του εμβολίου κατά του κορωνοϊού ενισχύει τη δυσπιστία μας για την καταλληλότητά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών παρουσιάστηκαν σοβαρές παρενέργειες, οι οποίες δεν έγιναν γνωστές. Γνωστή έγινε μόνο η πτώση των μετοχών του φαρμακευτικού κολοσσού AstraZeneca, ο οποίος ηγείται της παγκόσμιας κούρσας για την παρασκευή του εμβολίου που “θα σώσει” την ανθρωπότητα από την πανδημία.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα γύρω από το θέμα των δοκιμών, μόνο ελπίδα και ασφάλεια δεν μπορούν να εμπνέουν. Επιλέγουμε από το δημοσίευμα ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα, που σκιαγραφεί τη φρικτή πραγματικότητα. Φονικός δεν είναι ο ιός, αλλά η χιονοστιβάδα η οποία έχει προγραμματιστεί να παρασύρει στο θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους και ονομάζεται υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού. “Η AstraZeneca ξεκίνησε την φάση 3 των κλινικών δοκιμών για την παρασκευή εμβολίου για τον κορονοϊό στα τέλη Αυγούστου. Οι δοκιμές στις ΗΠΑ γίνονται σε 62 περιοχές σε όλη την χώρα. Υπάρχουν αρκετές ανεπιθύμητες αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην παύση των κλινικών δοκιμών. Μερικές από αυτές μπορεί να οδηγήσουν τον συμμετέχοντα να εμφανίσει συμπτώματα, που να χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης, και να προκαλέσουν ασθένειες, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην απώλεια ζωής”.

Τα μέσα ενημέρωσης εκφράζουν αγωνία για το πότε θα είναι έτοιμο ένα τέτοιο εμβόλιο, όμως στην πραγματικότητα αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι, εάν το ήθος των “εμβολιαστών” συνάδει με την ιατρική επιστήμη. Δεν επιθυμούμε να είμαστε τα πειραματόζωα φαρμακευτικών κολοσσών, δεν θα υπακούσουμε σε καμία εντολή υποχρεωτικού εμβολιασμού, δεν επιθυμούμε να παρασυρθούμε από τη χιονοστιβάδα που ετοιμάζει η παγκόσμια κυβέρνηση της νέας τάξης πραγμάτων. Μπροστά στην απειλή αυτής της χιονοστιβάδας αντιστεκόμαστε με όπλο μας την πίστη στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και με φωνή δυνατή φωνάζουμε: Στώμεν καλώς!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
Εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο [mp3 2020]
Πρώην Υφυπ. Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης: “Το εμβόλιο θα περιέχει Βιοτσίπ Ελέγχου!”
Κύριε Κικίλια, είναι ή όχι υποχρεωτικό το υποτιθέμενο εμβόλιο του κορονοϊού;
Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]
Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)
– π.Νικόλαος Μανώλης, Εμβόλιο ζωής ή θανάτου; [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
Αλλάζει ο εμβολιασμός στην Ευρώπη υπό την σκιά του Κορονοϊού;
– Έρχεται το αντίχριστο σφράγισμα μέσω του εμβολίου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού;
Δελτίο Τύπου σχετικά με την καθολική εφαρμογή της μάσκας προσώπου στα παιδιά, ως μέτρου προφύλαξης από τον Covid-19
Και οι 12 ήταν υπέροχοι (12 γιατροί μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19)
Στοχοποιούνται τα παιδιά μας – Αντίδραση γονέων στην υποχρεωτική εφαρμογή της μάσκας στα σχολεία
Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: Κρύβουν την θεραπεία του κορωνοιού για να προωθήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους!!
Γιατί τα μέτρα δεν είναι αποτελεσματικά;