Σάββατο και Κυριακή 19/20- 09 από τις 10:00, το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο για τον covid-19 “ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Παρακολουθήστε ζωντανά εδώ από το κανάλι EOE Channel:

Είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση να βλέπουμε ότι ο επιστημονικός κόσμος δεν καθεύδει αύτανδρος, αλλά υπάρχουν επιστημονικές φωνές οι οποίες, πιστές στον όρκο του Ιπποκράτη, αφουγκράζονται την κοινωνία και τα ζητήματα που την απασχολούν και υπηρετούν την αλήθεια. Σκοπός του συνεδρίου, κατά τους διοργανωτές, είναι να αντιμετωπιστεί η πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο ηχητικό που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε συνέντευξη στο Focus 103,6 ενός εκ των διοργανωτών του Συνεδρίου, του ιατρού κου Γιαννουλόπουλου. Οι φιμωμένοι γιατροί καταγγέλλουν τις εγκληματικές κυβερνητικές πολιτικές σχετικά με τον covid19 και καλούν τον κ. Τσιόδρα και την ομάδα του σε ανοιχτό διάλογο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα πάει ο κ. Τσιόδρας στο Διεθνές επιστημονικό συνέδριο για τον Κορονοϊό, με πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Συμμαχίας των Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού παρουσιάζουμε το σχετικό ηχητικό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο κανάλι ARE YOU SURE.

Ο κ. Γιαννουλόπουλος, καρδιολόγος, ανάμεσα σε άλλα επικαλείται την ΑΛΗΘΕΙΑ, η οποία στην αρχαιότητα ήταν θεότητα που υπηρετούσαν οι ιατροί. «Οι αρχαίοι την Αλήθεια την είχαν αναγάγει σε θεότητα, για να δείξουν τη σπουδαιότητά της και κατοικούσε γύρω από τα Ασκληπιεία, δηλαδή γύρω από τα τότε νοσοκομεία, οπότε οι γιατροί, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον επιστήμονα, ήταν υποχρεωμένοι να γονατίσουν στη θεά της αλήθειας…… Ο ρόλος του επιστήμονα είναι κοινωνικός, να αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας……. Ο Ιπποκράτης θα έπαιρνε τα πτυχία των ιατρών, των γεωπόνων και των κτηνιάτρων που ευθύνονται για την παραγωγή των τροφίμων Φραγκενστάιν, τα οποία συντείνουν στην παγκόσμια έξαρση των καρκίνων…….. Χείμαιρα, παραμύθι τα εμβόλια γι΄αυτού του είδους των κορωνοϊών, όπως το εμβόλιο για το AIDS…….. Δεν μπορεί οι Έλληνες επιστήμονες να σιωπήσουν. Από αυτήν εδώ τη χώρα θα ξεκινήσει ο Διαφωτισμός, γιατί ζούμε σε Μεσαίωνα και μάλιστα σε επιστημονικό Μεσαίωνα……… Οι υγιείς βλάπτονται μόνο να φοράνε μάσκα. Η απόσταση του ενός μέτρου και το συχνό πλύσιμο των χεριών είναι τα μόνα ενδεδειγμένα μέτρα. Αυτά και πολλά άλλα θα κατατεθούν στο συνέδριο από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του πλανήτη». 

Ο κ. Γιαννουλόπουλος είναι καταιγιστικός. Καταγγέλλει: δραστικότατες περικοπές για την υγεία ενόψει μιας πανδημίας που, καθ΄ομολογίαν τους, την περίμεναν, μείωση των κονδυλίων για την υγεία, μείωση των κλινών εντατικής θεραπείας σε πανελλαδική κλίμακα και στην Ιταλία και στις περισσότερες άλλες χώρες, μείωση γιατρών και νοσηλευτών, εξαναγκασμό ιατρών σε μετανάστευση και κυρίως στην Γερμανία ( 17.500 γιατροί έχουν φύγει την τελευταία 8ετία), κλείσιμο νοσοκομείων λοιμωδών νόσων, στην Αγία Βαρβάρα που ήταν πρότυπο για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων, κλείσιμο του νοσοκομείου λοιμωδών νόσων της Θεσσαλονίκης, κλείσιμο του τμήματος λοιμωδών νόσων του Νοσοκομείου Συγγρού στην Αθήνα και ο κατάλογος καλά κρατεί….

 Ο κ. Γιαννουλόπουλος δε διστάζει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο: « Ο Σωκράτης είχε πεί ότι οι αρρώστιες οφείλονται πολύ λίγο στους ιούς, στις αρρώστιες, στους μύκητες ή σε οποιοδήποτε άλλο λόγο, ακόμη και στην κληρονομικότητα. Κατά κύριο λόγο οι αρρώστιες οφείλονται στη φτώχεια, στην ανεργία και κυρίως στην έλλειψη ορθής δημοκρατίας. Διότι η έλλειψη της δημοκρατίας, τα ολιγαρχικά καθεστώτα, προκαλούν τη φτώχεια και την ανεργία, με αποτέλεσμα να έχουμε αύξηση της νοσηρότητας». 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε «Έχουν προσκληθεί και έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν οι πιο επιφανείς καθηγητές και ερευνητές από την Ελλάδα και από πολλές άλλες χώρες και οι οποίοι καθηγητές έχουν συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση πάνω στα θέματα της επιδημιολογίας και της ιολογίας. Θα εκτεθούν επιστημονικές απόψεις που θα προέρχονται από τους Δασκάλους της Ιατρικής που με την Επιστημονική τους διαδρομή βρίσκονται, σύμφωνα με τη γνώμη της Παγκόσμιας Επιστημονικής Κοινότητας, στην κορυφή της πυραμίδας της Aνόθευτης Έρευνας και της Επιστημονικής ηθικής. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που ζούμε, ένας γόνιμος και ειλικρινής Επιστημονικός διάλογος με τη συμμετοχή διακεκριμένων Επιστημόνων αυτού του διαμετρήματος αποτελεί την καλύτερη θωράκιση για κάθε κοινωνία».

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι η εξής: 

-Ποια πρέπει να είναι η υποδομή και οργάνωση των συστημάτων υγείας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για την αντιμετώπιση των επιδημιών.

-Ποια τα βαθύτερα κοινωνικά πολιτικά και οικονομικά αίτια της πανδημίας του κορωνοϊού και της νοσηρότητας γενικότερα.

-Η παραγωγή και αξιολόγηση ασφαλών φαρμάκων για την υποστήριξη των ανθρώπων που ασθενούν από τη λοίμωξη του κορωνοϊού.

-Ποια τα απαιτούμενα επιστημονικά μέτρα προστασίας και προφύλαξης για τον περιορισμό της επέκτασης και της διασποράς μιας Επιδημίας στον πληθυσμό της χώρας ή και των άλλων χωρών.

-Τρόποι ανίχνευσης και προσδιορισμού όλων των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που είναι ευάλωτες και κινδυνεύουν περισσότερο σε μία Επιδημία.

-Ανάδειξη της σημασίας και της αξίας α. των φυσικών θεραπειών β. όλων των τρόπων ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και γ. τρόποι αποκατάστασης της ακεραιότητας των φυσικών φραγμών του ανθρώπινου οργανισμού.

-Τρόποι παραγωγής ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων, που θα υπακούουν και δε θα παρεκκλίνουν από την Ιπποκράτεια αντίληψη του “ωφελείν ή μη βλάπτειν” και των Ιπποκρατικών αρχών της ιατρικής γενικότερα.

-Επιπτώσεις στην σωματική και ψυχική υγεία από το lockdown.

Καλή Απόλαυση και Καλή Λευτεριά !

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ποιός θα λογοδοτήσει, λοιπόν, για τις συνέπειες της καραντίνας στο γενικό πληθυσμό, κ. Τσιόδρα;
Kαταγγελία καθηγητή του ΑΠΘ για τον Τσιόδρα και η δήλωση του Σωτήρη Τσιόδρα
Oι μάσκες έπεσαν κ. Τσιόδρα
Ακραία πρόταση της ειδικής επιτροπής: Υποχρεωτική παντού η μάσκα εκτός σπιτιού
Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
Πρώην Υφυπ. Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης: “Το εμβόλιο θα περιέχει Βιοτσίπ Ελέγχου!”
Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)
Αλλάζει ο εμβολιασμός στην Ευρώπη υπό την σκιά του Κορονοϊού;
Και οι 12 ήταν υπέροχοι (12 γιατροί μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19)
Στοχοποιούνται τα παιδιά μας – Αντίδραση γονέων στην υποχρεωτική εφαρμογή της μάσκας στα σχολεία
Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: Κρύβουν την θεραπεία του κορωνοιού για να προωθήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους!!
Γιατί τα μέτρα δεν είναι αποτελεσματικά;