…απαγορεύεται από την Οικουμενική Διακήρυξη για το Ανθρώπινο γονιδίωμα και τα Ανθρώπινα δικαιώματα της UNESCO…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκης, στην παρακάτω συνέντευξη μας εξηγεί απλά και διαφωτιστικά τί είναι το m-RNA και «φωτίζει» μια άγνωστη πτυχή σχετικά με τα νέα αυτά εμβόλια προς την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, στα πλαίσια αυτού που αποκαλεί σύγχρονο διεθνές «El Dorado» των Big Pharmas, η οποία πτυχή είναι ζωτικά κρίσιμη ακόμα και για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Για την ιστορία να πούμε ότι τo EL Dorado, όπως διαβάζουμε εδώ, είναι το όνομα με το οποίο ήταν γνωστός στους Ισπανούς ένας φανταστικός τόπος, στο βόρειο τμήμα της Νότιας Αμερικής, στον οποίο πίστευαν ότι υπήρχε χρυσός και ανεξάντλητα πλούτη. Αμέτρητες αποστολές έψαξαν να τον βρουν και, αν και δεν βρήκαν τίποτα, η μανία των Ισπανών κατακτητών για πλούτη έγινε η αιτία για ένα από τα χειρότερα μαζικά εγκλήματα κατά των ιθαγενών λαών της Αμερικής και όχι μόνο (Φιλιππίνες). Το όνειρο του Ελ Ντοράντο οδήγησε πολλούς Ευρωπαίους κατακτητές σε μάταια ταξίδια στις ζούγκλες και τα βουνά της Νότιας Αμερικής σε αναζήτηση της χαμένης «πόλης του χρυσού». Ευσεβείς πόθοι. «Γιατί το Ελ Ντοράντο δεν ήταν τόπος, αλλά ένας ηγέτης, όπως επιβεβαιώνουν σύγχρονες αρχαιολογικές έρευνες», σύμφωνα με το BBC. Και ενώ ο ευρωπαϊκός μύθος του Ελ Ντοράντο, του χαμένου τόπου του χρυσού που περίμενε την ανακάλυψη από έναν παράτολμο κατακτητή, ήταν η επιτομή της ατελείωτης δίψας των Ευρωπαίων για χρυσό και της λαχτάρας τους να εκμεταλλευθούν αυτούς τους νέους τόπους για την αξία τους σε χρήμα, για τους νότιο- αμερικανούς δεν ήταν ποτέ ένας τόπος, αλλά ένας ηγέτης τόσο πλούσιος που υποτίθεται ότι κάλυπτε το σώμα του με χρυσό, από την κορυφή μέχρι τα νύχια κάθε πρωί και το ξέπλενε σε μια ιερή λίμνη κάθε βράδυ. Η πραγματική ιστορία πίσω από το μύθο αναδύθηκε τα τελευταία χρόνια μέσω ενός συνδυασμού ιστορικών κειμένων και νέας αρχαιολογικής έρευνας. Στον πυρήνα της είναι η αληθινή ιστορία μιας τελετουργίας ενθρόνισης του ηγέτη των Μουίσκα, ενός λαού που ζει στην κεντρική Κολομβία από το 800 μ.Χ. μέχρι σήμερα. Ο νέος ηγέτης, συνήθως ανιψιός του πρώην βασιλιά, υποβαλλόταν σε μια μακρά ιεροτελεστία ενθρόνισης, που κορυφωνόταν επάνω σε μια σχεδία, σε μια ιερή λίμνη, όπως η Γκουαταβίτα στην κεντρική Κολομβία. Έγδυναν το διάδοχο και κάλυπταν το σώμα του με λάσπη και χρυσόσκονη. Περιστοιχισμένος από τους τέσσερις αρχιερείς, που ήταν στολισμένοι με φτερά, χρυσά στέμματα και στολίδια, ο ηγέτης, γυμνός αλλά λουσμένος με χρυσόσκονη, προσέφερε σμαράγδια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στους Θεούς, ρίχνοντάς τα στη λίμνη. Οι όχθες της κυκλικής λίμνης ήταν γεμάτες με θεατές, που φορούσαν ακριβά ρούχα και έπαιζαν μουσικά όργανα γύρω από φωτιές. Όταν η σχεδία έφτανε ακριβώς στο κέντρο της λίμνης, ο αρχιερέας σήκωνε μια σημαία, για να κάνει σιωπή το πλήθος. Εκείνη τη στιγμή, το πλήθος ορκιζόταν υπακοή στο Χρυσό ηγέτη, επευφημώντας τον από τις όχθες της λίμνης.

Το σημερινό El dorado, λοιπόν, είναι η κατασκευή εμβολίων με ανθρώπινο γονιδίωμα, κάτι που, όπως μας λέει ο κ. Καζάκης, καταρχήν απαγορεύεται. 

Σαν εμβόλια παράγονται πολύ εύκολα, συνεχώς μπορούν να ανανεώνονται και να εξελίσσονται χωρίς καλλιέργειες και λοιπές διαδικασίες. Μπορουν να παραχθούν σε πολύ μεγάλη κλίμακα ανά πάσα στιγμή και να γίνει σε d.t. χρόνο πειραματόζωο όλη η γή. Γι΄αυτό μάλιστα ξεκίνησαν οι προαγορές. Απόδειξη ότι αυτή τη στιγμή με επίσημα στοιχεία του Π.Ο.Υ. έχουν παραγγελθεί 5,6 δισεκατομμύρια δόσεις. Ενώ δε μολύνονται αυτά τα εμβόλια, ωστόσο θεωρούνται επικίνδυνα, γιατί έχουν νέα τεχνολογία και δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε άνθρωπο. Πρόκειται για μια τεχνολογία που επεμβαίνει στο γονιδίωμα του ανθρώπου. Σε αυτά τα εμβόλια δεν υπάρχουν καν πρωτόκολλα ασφαλείας στις έρευνες. Δεν δημοσιεύονται ποτέ και πουθενά πρωτόκολλα ασφαλείας παρά μόνο τα πρωτόκολλα ασφαλείας που χρησιμοποιούσαν στα προηγούμενα τεχνολογίας εμβόλια. Και πουθενά δεν αναφέρεται η μοίρα των κακόμοιρων των ζώων που υπήρξαν πειραματόζωα στα δέκα χρόνια μελετών πάνω στα m-RNA εμβόλια. Πολύ συχνά εμφανίστηκαν μορφές πνευμονίας εντυπωσιακές στην εξέλιξή τους και στον τρόπο που εκδηλώνονταν, στα ίδια τα πειραματόζωα, και τρομακτικές εκδηλώσεις καρκίνου σαρωτικού σε αυτά τα πειραματόζωα. Αυτό, βέβαια, φάνηκε σε ορίζοντα δεκαετίας και όχι σε μερικά εικοσιτετράωρα. Η επέμβαση στο ανθρώπινο γονιδίωμα δεν ξέρουμε ακριβώς τί σημαίνει και τί συνεπάγεται σε παρενέργειες. 

Εξάλλου, η Οικουμενική Διακήρυξη για το ανθρώπινο γονιδίωμα και τα ανθρώπινα διακιώματα είναι μια διακήρυξη που είναι της UNESCO του 1997. Είναι μια δικήρυξη που ψηφίστηκε ομόφωνα από όλα τα κράτη στην συνεδρίαση εκείνη της UNESCO. Τότε υπήρχε πολύ μεγάλη συζήτηση για το αν θα πρέπει να αξιοποιείται το γονιδίωμα ή να παρεμβαίνουμε σ΄αυτό, προκειμένου να έχουμε δια μέσου της κλωνοποίησης της εποχής εκείνης σημαντικά αποτελέσματα, για την αντιμετώπιση ασθενειών αλλά και μεταμοσχεύσεων και μια σειρά άλλα πράγματα. Υπήρχε τεράστιο θέμα βιοηθικής. Πώς επεμβαίνεις στο ανθρώπινο γονιδίωμα; Δηλαδή, πώς τολμάς να κάνεις αυτό που πήγε να κάνει ο Μέγγελε, επί των Ναζί; 

Να τί ορίζει η Οικουμενική Διακήρυξη της UNESCO για το ανθρώπινο γονιδίωμα: 

Άρθρο 1

Το ανθρώπινο γονιδίωµα αποτελεί τη βάση της θεµελιώδους ενότητας όλων των µελών της ανθρώπινης οικογένειας. καθώς και της αναγνώρισης της εγγενούς αξιοπρέπειας και

ποικιλίας τους. Με συµβολική έννοια, είναι η κληρονοµιά της ανθρωπότητας.

Άρθρο 2

α) Καθένας έχει δικαίωµα σεβασµού της αξιοπρέπειάς του και των δικαιωµάτων του, ασχέτως των γενετικών χαρακτηριστικών του.

β) Αυτή η αξιοπρέπεια επιβάλλει το να µην περιορίζονται τα άτοµα στα γενετικά χαρακτηριστικά τους και να είναι σεβαστή η µοναδικότητα και η ποικιλία τους.

Άρθρο 3

Το ανθρώπινο γονιδίωµα, που από τη φύση του εξελίσσεται, υπόκειται σε µεταβολές. Εµπεριέχει δυνατότητες που εκφράζονται διαφορετικά, ανάλογα µε το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον κάθε ανθρώπου, συµπεριλαµβανοµένων της κατάστασης της υγείας του ατόµου, των βιοτικών συνθηκών, της διατροφής και της εκπαίδευσης του.

Άρθρο 4

Το ανθρώπινο γονιδίωµα στη φυσική του κατάσταση δεν προσφέρεται για οικονοµικά οφέλη.

Στο άρθρο 5 λέει ακριβώς πώς πρέπει να γίνει όλη αυτή η ιστορία.

Β. ∆ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

Άρθρο 5

α) Η έρευνα, η θεραπεία ή η διάγνωση που αφορούν στο γονιδίωµα ενός ατόµου πραγµατοποιούνται µόνο αφού προηγουµένως αξιολογηθούν αυστηρά οι ενδεχόµενοι κίνδυνοι και τα ενδεχόµενα οφέλη, και σύµφωνα µε τις απαιτήσεις της εθνικής νοµοθεσίας.

β) Σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να λαµβάνεται η ελεύθερη και συνειδητή συναίνεση του ενδιαφερόµενου ατόµου. Αν το ενδιαφερόµενο άτοµο δεν είναι σε θέση να συναινέσει, πρέπει να λαµβάνεται έγκριση ή εξουσιοδότηση όπως ορίζεται από τη νοµοθεσία, µε γνώµονα το συµφέρον του ατόµου.

γ) Το δικαίωµα κάθε ατόµου να αποφασίζει αν θα πληροφορείται ή όχι τα αποτελέσµατα γενετικών εξετάσεων και τις συνακόλουθες συνέπειες πρέπει να γίνεται σεβαστό.

δ) Στην περίπτωση έρευνας τα πρωτόκολλα πρέπει, επιπροσθέτως, να υποβάλλονται σε προηγούµενο έλεγχο, σύµφωνα µε τους κανόνες ή τις κατευθυντήριες οδηγίες που ορίζει για την έρευνα η σχετική εθνική και διεθνής νοµοθεσία.

ε) Αν σύµφωνα µε το νόµο το άτομο δεν είναι ικανό να συναινέσει, η έρευνα που αφορά το γονιδίωµά του δεν µπορεί να διεξάγεται παρά µόνο προς άµεσο όφελος της υγείας του, σύµφωνα µε την εξουσιοδότηση και τις προστατευτικές διατάξεις που ορίζει η νοµοθεσία. Έρευνα που δεν αναµένεται να έχει άµεσο όφελος για την υγεία µπορεί να επιχειρείται µόνο κατ’ εξαίρεσιν, µε τη µεγαλύτερη συγκράτηση, αφού ληφθεί µέριµνα να εκτεθεi το άτοµο στον ελάχιστο κίνδυνο και καταναγκασµό, και µόνο αν η έρευνα πραγµατοποιείται προς όφελος της υγείας άλλων ατόµων που ανήκουν στην ίδια ηλικιακή οµάδα ή βρίσκονται στην ίδια γενετική κατάσταση, σύµφωνα µε τις διατάξεις που ορίζονται από τη νοµοθεσία και µε την προϋπόθεση ότι αυτή η έρευνα συµβαδίζει µε την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωµάτων του ατόµου.

Φυσικά, σήμερα που δεν υπάρχουν δικαστήρια, που δεν υπάρχουν Συντάγματα, δεν υπάρχει τίποτα, όλα αυτά πετιούνται στο καλάθι των αχρήστων. Και έχουμε τον κ.Μόσιαλο σήμερα, ο οποίος μάλιστα εκπροσωπεί τη χώρα μας σε αυτά τα φόρουμ της UNESCO και του Π.Ο.Υ., να λέει ότι πρέπει να εξαναγκάσουμε τον πληθυσμό να εμβολιαστεί μ΄αυτά τα εμβόλια και κανένας δεν ξέρει τί θα κοστίσει στην ανθρωπότητα, αλλά έχουν πολύ μεγάλη χρηματιστική αξία, τεράστια, και μεγάλη δυνατότητα να επαναλαμβάνεται αυτό το χρηματιστηριακό παιχνίδι μέσω των εταιριών βιοχημείας συνεχώς, και να κερδίζουν χωρίς να ρισκάρουν απολύτως τίποτα. Αυτή είναι η μοναδική αξία αυτών των εμβολίων m- RNA. Δεν είμαστε ενάντια στα εμβόλια γενικά, αλλά ενάντια στο να μας χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωο, εμάς, τα παιδιά μας, την οικογένειά μας, τον κόσμο ολόκληρο. 

Στο τελευταίο άρθρο της Διακήρυξης που παρουσιάζουμε, στο άρθρο 8 δηλαδή, προβλέπεται αποζημίωση για όσους υποστούν βλάβη από χρήση τέτοιων τεχνολογιών. 

Άρθρο 8

Κάθε άτοµο έχει το δικαίωµα, σύµφωνα µε τη διεθνή και εθνική νοµοθεσία, δίκαιης αποζηµίωσης, για οποιαδήποτε βλάβη υπέστη ως άµεση και καθοριστική συνέπεια της επέµβασης στο γονιδίωµά του.

Όχι μόνο δεν επιτρέπεται ο εξαναγκασμός σε εμβολιασμό πειραματικού τύπου κατά την Διακήρυξη αυτή και δεν είναι μια απλή παραβίαση αυτής, αλλά αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Γι΄αυτό το έγκλημα δικάστηκαν και καταδικάστηκαν οι Ναζί γιατροί. Στη βάση αυτή υπάρχει η Οικουμενική Διακήρυξη. Επεμβαίνουμε για πρώτη φορά στο γονιδίωμα και γιατροί και προφεσόροι λένε “δεν τρέχει τίποτα”. Ή αυτοί οι προφεσόροι είναι παντελώς ανόητοι και δεν καταλαβαίνουν τί ακριβώς διακυβεύεται εδώ πέρα ή απλά έχει πολύ χρήμα αυτή η ιστορία και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δολοφονηθεί ο κόσμος. Πρέπει να πούμε “ όχι” σ΄αυτή την ιστορία. Στο κάτω κάτω της γραφής , η διακήρυξη λέει ότι ισχυροποιείς το ανοσοποιητικό σου και άρα τη γονιδιακή υποστήριξη του ανοσοποιητικού, υποστηρίζοντας το φυσικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Δηλαδή, διατροφή, όρους εργασίας και διαβίωσης. Πριν πάμε στα εμβόλια. Ας βρει ένας μία πανδημία ή μία επιδημία στον πλανήτη, από αυτές ιδιαίτερα που σκότωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμο, που να αντιμετωπίστηκε με εμβόλιο. Το εμβόλιο ερχόταν μετά να ικανοποιήσει, να προστατεύσει ένα κομμάτι του πληθυσμού, στο βαθμό που μπορούσε και στο ποσοστό που μπορούσε. Αλλά αυτό δεν ερχόταν σε αντιπαράθεση με το να υπάρχουν δημόσια συστήματα υγείας ισχυρά, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί ο κόσμος και από την άλλη μεριά να υπάρχει δημόσια υγιεινή, υποστήριξη της δημόσιας ζωής και όλα αυτά. Πώς έληξε ο εφιάλτης της ελονοσίας και της φυματίωσης στην Ελλάδα; Με την βελτίωση των όρων της ζωής, όχι με τα εμβόλια. Τα εμβόλια βοήθησαν, ώστε να μπορέσει μετά να παραμείνει και να υποστηριχτεί αυτό, και τότε βέβαία δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, και απόδειξη το γεγονός ότι σήμερα η φυματίωση σκοτώνει 4 με 5 φορές περισσότερους απ΄ότι σκοτώνει ο κορωνοϊός. Μας βάζουν σε μία ιστορία με αυτά τα m-RNA εμβόλια που θα κοστίσει τρελά. Και φυσικά δεν πρόκειται κανένας να το μάθει. Γιατί οι μελέτες που θα βγουν και θα τονίζουν τις τρομακτικές συνέπειες αυτών των εμβολίων θα περάσουν 5 με 10 χρόνια μέχρι να βγουν και σίγουρα δε θα γίνουνε πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες ή στα μέσα μαζικής εξημέρωσης. Δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ, όπως δε μάθαμε ποτέ για τα φαστ τρακ εμβόλια της πολιομυελίτιδας, τα φαστ τρακ εμβόλια της διφθερίτιδας, τα πρώτα δηλαδή, που τα ρίξανε στην αγορά για το κέρδος και τις γεωπολιτικές επιδιώξεις των δυτικών δυνάμεων. Δε μάθαμε ποτέ τίποτα, εκτός απ΄αυτούς που τα ψάχνουν, τα διαβάζουν, τις μελέτες κλπ. Δεν έγινε συζήτηση στα Μέσα για να καταλάβουν. Πιστεύει ο κόσμος…

 Το μόνο που υπάρχει είναι αυτό που συνέβη το 2009. Τότε, ενώ προσπαθούσαν να μας εμβολιάσουν με το συγκεκριμένο εμβόλιο για τον Η1Ν1, η Αμερική το απαγόρευσε να κυκλοφορήσει στο εσωτερικό της. Και ενώ το αγόραζαν οι κυβερνήσεις και των δυο κομμάτων, και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, με ολόκληρες εκστρατείες και πρωταγωνιστές τους ίδιους τους σημερινούς προφεσόρους, που μας έλεγαν ότι πρέπει να εμβολιαστούμε, για να γλιτώσουμε το θάνατο από τον Η1Ν1, τότε το μεγαλύτερο κομμάτι του ιατρικού σώματος έδωσε την απάντηση. Πραγματικά υπερήφανη και απάντηση αξιοπρέπειας, δηλώνοντας δημοσίως και με κόστος, αφού έπαιρναν δημόσια θέση, ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστούν με αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο, γιατί ενέχει πάρα πολύ μεγάλους κινδύνους. Εδώ τώρα καλούνται το ίδιο πράγμα να κάνουν πρωτίστως οι γιατροί, γιατί αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο στα ζητήματα αυτά. Και πάνω από 70% αποτελεσματικότητα να έχει, ναι ρε φίλε, μπορείς να μου πείς ποιο είναι το κόστος; Όχι το οικονομικό, το κόστος από μία τεχνολογία, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και παγκόσμια, από το 1997 και έχει απαγορευτεί να εφαρμοστεί. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, που ακόμη και οι κυβερνήσεις των Η.Π.Α. δίσταζαν να δώσουν το OK, για να περάσουν σε ανθρώπινο πειραματισμό, σε κλινικές μελέτες δηλαδή, τα m-RNA εμβόλια. 

Αυτό το πράγμα είναι καθαρά μια τεράστια χρηματιστηριακή απάτη. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου πόσοι θα πεθάνουν και τί θα γίνει. Για την σχέση των m-RNA εμβολίων και του χρηματιστηρίου μπορείτε να ακούσετε σε άλλη ανάλυση του κ. Καζάκη εδώ. 

Συμπληρωματικά εδώ ο κ. Κούβελας μας εξηγεί ότι τα εμβόλια έχουν πάρει conditional και όχι approval για να προχωρήσουν, και αυτό σημαίνει ότι πρώτα θα εμβολιάσουν μερικές χιλιάδες και αν κάτι δεν πάει καλά θα αρθεί η άδεια. Επομένως, μιλάμε ξακάθαρα για ανθρώπινο πειραματισμό, συγγνωστό κατά κάποιον τρόπο. Επίσης εδώ ο κ. Κούβελας τεκμηριώνει γιατί στην Ελλάδα, αν αυτός ήταν αρχίατρος, δε θα προχωρούσε σε μαζικό εμβολιασμό με εμβόλια που έχουν πιθανότητα για παρενέργειες. Μας πληροφορεί ότι το φάρμακο για τον κορωνοϊό υπάρχει και ανακοινώθηκε στις 10 Νοεμβρίου. Είναι ένα αντίσωμα που υπάρχει στην Αμερική, το οποίο είναι αδρανοποιητικό του ιού, τα μονοκλονικά αντισώματα που έκανε ο Τραμπ και λέγεται πως έκανε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Αυτή την στιγμή είναι αδειοδοτημένο φάρμακο και θα μπορούσε με μία σύμβαση να έρθει και στη χώρα μας. Αν, λοιπόν, ο κ. Κούβελας ήταν ο αρχίατρος στη χώρα θα ρωτούσε: “πόσους έχω στη χώρα σήμερα που θέλουν οξυγόνο;” και θα παράγγελνε τις αντίστοιχες δόσεις (για 10.000 δόσεις του φαρμάκου που κάνει ένα χιλιάρικο θα χρειάζονταν 10.000.000, που δεν είναι ένα ποσόν να το συζητάμε, τη στιγμή που 5 δισ. το μήνα ξοδεύουμε για το λόκ ντάουν. Θα έσωζε έτσι όλους αυτούς. ) Πάνω στο πικ της επιδημίας το φάρμακο σώζει, το εμβόλιο είναι για του χρόνου, δηλαδή να το κάνουμε φέτος, ώστε, αν ξαναέρθει το Σεπτέμβριο, να μην κολλήσουμε τον ιό το Σεπτέμβρη. Δε θα σώσουμε κανέναν από αυτούς που τώρα νοσούν, δηλ. μες στην επιδημία. ( Δεν την λέει πανδημία ο κ.Κούβελας). Δηλαδή μέχρι τον Μάρτη- Απρίλη όσοι είναι να κολήσουν και να πεθάνουν, θα χουν πεθάνει. Το επείγον, και εκει θα΄πρεπε να επικεντρώνεται η πολιτική ηγεσία υγείας, είναι το φάρμακο, όχι το εμβόλιο. Το εμβόλιο θα μπορούσαμε να το ψάξουμε μέχρι τον Ιούλιο, τον Αύγουστο. Τότε θα έπρεπε να μας πιάσει πρεμούρα για το εμβόλιο. 

Όσο για τον εμβολιασμό χωρίς συναίνεση, για ιατρική πράξη χωρίς συναίνεση, που αν δεν το κάνεις μπορεί να χάσεις την δουλειά σου, να μην ταξιδέψεις, να μην έχεις τα προνόμια όσων το κάνουν, που κατηγοριοποιεί τους πολίτες, ο καθηγητής είπε ότι, όχι μόνο είναι ανήθικο, αλλά είναι π α ρ ά ν ο μ ο. Όσο για το ηθικό κομμάτι , η ιατρική ηθική είναι άτεγκτη: “δεν βλάπτω κανέναν για να ωφελήσω άλλους”. “Ωφελέειν ή μη βλάπτειν” είναι το δόγμα. Ούτε να τσιπάρω μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο, ιατρικό διαβατήριο κλπ, ούτε να κάνω τέτοιες δουλειές( να παρακάμπτω συναινέσεις και την ελευθερία κάποιου). Οι στρατευμένοι επιστήμονες αποτελούν άλλοθι πολιτικών πρακτικών και διακρίνονται εύκολα, γιατί έχουν μια επαγγελματική προσήλωση σ΄αυτά στα οποία υποστηρίζουν. Δεν είναι διαλλακτικοί και κυρίως δεν είναι ιδιαίτερα δημοκρατικοί. Όσοι γιατροί βγαίνουν και λένε για τσιπαρίσματα κλπ. ακυρώνουν την ιδιότητά τους. 

Νομίζουμε ότι όμορφα, με τις δύο αναφορές μας, τόσο στα τεκμήρια του κ. Καζάκη, όσο και στα τεκμήρια του κ. Κούβελα, συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ και καταλαβαίνουμε καλύτερα γιατί δε δίδεται βαρύτητα στη θεραπεία του κορωνοϊού αλλά στα εμβόλια, στο νέο αυτό El dorado χρυσού. Ο εμβολιασμός είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση και διαχείριση και το δικαίωμα άρνησης αδιαπραγμάτευτο. Αν επιβληθεί θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι βιώνουμε τη πιο στυγνή δικτατορία που έχει επιβληθεί ποτέ στην ανθρωπότητα.

 Ο Πρόδρομος αυτός του Αντιχρίστου είναι ενισχυμένος όσο ποτέ και έχει υποταγμένους σε αυτόν την Εκκλησία και τους φορείς σε όλες τις εκφάνσεις του άθεου πολιτισμού. 

“Ο σώζων εαυτόν σωθήτω”. Εγγύς ο Κύριος δι ευχών της αγίας αποτείχισης. Για μας το El dorado είναι πάντα ένα πρόσωπο, ο πεποικιλμένος Κύριος της δόξης και όχι ο χρυσός.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Προ των πυλών το εμβόλιο της Νέας Εποχής
Κικίλιας: «Μένουμε ασφαλείς με τη μάσκα μέχρι νεωτέρας εντολής»
Πνευματικός και ιατρικός μεσαίωνας
Μήνυση για το σκάνδαλο του κορονοϊού
Pasquale Mario Bacco: Η ομολογία ενός ιατροδικαστή
Επιπλοκές και ένας θάνατος εθελοντή του εμβολίου του Covid-19
Περιβαλλοντική Μηχανική και κουραφέξαλα
Αυτοκτονία. Μια πραγματική πανδημία
– Την κεφαλή της Γιαμαρέλλου επί πίνακι ζητά ο Ρουβίκωνας…
– Ένας ακόμα επιστήμονας φιμώνεται…
Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)