Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

…Την οργή της χριστιανικής κοινότητας έχει προκαλέσει βραζιλιάνικη παραγωγή του Netflix που ξεπερνά κάθε όριο βλασφημίας…

Μόνο στην Πατρίδα μας η βλασφημία στο Θεό και στα σεβάσματα της Πίστης μας επαινούνται και δεν υπάρχουν παρά μόνο ελάχιστοι να αντιδρούν σε δημόσιες βλάσφημες δράσεις, κινδυνεύοντας να διωχθούν ως παράνομοι φονταμενταλιστές.

Όπως δημοσιεύσαμε πρόσφατα, οι ύβρεις στο πρόσωπο του Χριστού, της Παναγίας, των αγίων, η βλασφημία των θείων επιτρέπονται στην Ελλάδα, με τις ευλογίες ακόμα και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας! Δεν είναι δηλαδή αποκλειστικό προνόμιο των άθεων και αντίχριστων της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η δαιμονική επιταγή να περιπαίζεται ο Κύριος των Δυνάμεων, από ανόητους αυτόχειρες της διανόησης.

Διαβάσαμε στο newsbreak.gr:


«Θύελλα» αντιδράσεων για προσβλητική σάτιρα του Ιησού από το Netflix

Την οργή της χριστιανικής κοινότητας έχει προκαλέσει βραζιλιάνικη παραγωγή του Netflix που ξεπερνά κάθε όριο βλασφημίας, αναπαριστώντας τον Ιησού ως ομοφυλόφιλο.

Η 45λεπτη σατιρική ταινία με τίτλο «Ο πρώτος πειρασμός», που έκανε πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου, είναι δημιούργημα της κωμικής ομάδας ηθοποιών Portas dos Fundos, που κάνουν θραύση στο YouTube.

Το σενάριο διηγείται την ιστορία του Ιησού, ο οποίος στο πάρτι των 30ών γενεθλίων του φέρνει έναν καλεσμένο-έκπληξη στο σπίτι της Μαρίας και του Ιωσήφ, που δεν είναι άλλος από τον σύντροφό του τον Ορλάντο.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1.400.000 online υπογραφές για την αφαίρεση της ταινίας από το πρόγραμμα του Netflix και την επιβολή νομικών κυρώσεων στους παραγωγούς της «για αναισθησία απέναντι στους χριστιανούς».

Εκτός από τα δεκάδες υβριστικά σχόλια ανώνυμων θεατών στο twitter, τον αποτροπιασμό του για την ταινία εξέφρασε μέσω των social media και ο Εντοάρντο Μπολσονάρο, γιος του συντηρητικού προέδρου της χώρας.

«Στηρίζουμε την ελευθερία της έκφρασης, όμως αξίζει να επιτίθεσαι στο 86% του πληθυσμού;» αναρωτήθηκε μέσα από το προφίλ του. Αντίστοιχα έντονη ήταν και η αντίδραση θρησκευτικών αξιωματούχων, όπως ο Ενρίκε Σοάρες ντα Κόστα, επίσκοπος της πολιτείας Περναμπούκο, ο οποίος αποκάλυψε μέσω facebook ότι ακύρωσε τη συνδρομή του στο Netflix εξαιτίας της «βλάσφημης, χυδαίας, ασεβούς» ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ