Ρουβίκωνας για Γιαμαρέλλου: «Η κοινωνία θα σας θάψει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας…»

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η αξιότιμη κ. Ελένη Γιαμαρέλλου έχει δεχθεί τον σεβασμό μας όχι μόνο για τη λαμπρή της πορείας στον χώρο της λοιμωξιολογίας, αλλά και για την ορθόδοξη ομολογία που μας χάρισε σε καιρούς πνευματικής ξηρασίας. Επέτρεψε ο Θεός ολόκληρη η ανθρωπότητα να υποφέρει από έναν ιό που κλόνισε όχι μόνο το κοσμικό γίγνεσθαι αλλά πολύ περισσότερο το εκκλησιαστικό. Από τους απλούς πιστούς και τους ιερείς μέχρι τους αρχιερείς και τις κεφαλές της Εκκλησίας, λίγοι ήταν εκείνοι που έμειναν ακλόνητοι και διατήρησαν αμετάβλητη την εκκλησιαστική μας Παράδοση. Εύκολα θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι όλες αυτές οι μεταρρυθμίσεις που επέβαλε ο κορωνοϊός αποτέλεσαν έναν μετρητή πίστεως για όλους μας. Αυτή τη θέση μάλιστα, την έχουμε καταθέσει και τεκμηριώσει πολλές φορές, εδώ στην Κατάνυξη.

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, οι άνθρωποι εκείνοι που κατέχουν καίριες θέσεις τάχθηκαν και συνεχίζουν να τάσσονται υπέρ των παράλογων μέτρων για τον κορωνοϊό. Θεμελιώνουν τις απόψεις τους σε μία αβάσιμη ιατρική επιστήμη και παρά τις φωνές πολλών διακεκριμένων ιατρών που υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της «πανδημίας» απέχει παρασάγγας από την αλήθεια, συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους. Στον ίδιο άξονα κινήθηκαν και συνεχίζουν να κινούνται και οι εκκλησιαστικοί ταγοί που αποφάσισαν να κάνουν τις Εκκλησίες να μοιάζουν με νοσοκομειακές μονάδες, φίμωσαν και τους πιστούς με μάσκες, μασκοφορέθηκαν και οι ίδιοι και…έγιναν οι μαριονέτες ενός θεάτρου που μόνο την Ορθοδοξία δεν τιμά!

Στις φωνές των λίγων και τρελών για τον Θείο Έρωτα ανήκει και η φωνή της κυρίας Γιαμαρέλλου, η οποία δέχτηκε έναν ανελέητο πόλεμο επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί δημόσια την Πίστης μας. Η ίδια δήλωσε: «Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο». Η Θεία Κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κ.λπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών. Αν το πιστεύουμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να με μολύνει, τότε δεν πιστεύω στο μεγαλύτερο μυστήριο. Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο».

Τότε, είχε γίνει γνωστό ότι συγκεντρώθηκαν υπογραφές ώστε να επιβληθούν κυρώσεις στη λοιμωξιολόγο και ζητήθηκε να κινηθούν διαδικασίες σε περίπτωση που η άποψή της αξιολογηθεί ως αντιεπιστημονική και επομένως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Αυτός ο άπιστος ντουνιάς… με Ποιον τα βάζει επιτέλους;

Σχετικό δημοσίευμα μας ενημερώνει ότι η αξιότιμη λοιμωξιολόγος πληρώνει για άλλη μία φορά το τίμημα της ομολογίας της. Αίσχος! Φτάνει πια! Αυτή είναι η κατάνια των Χριστομάχων, να λειτουργούν σαν χιτλερίσκοι! Νομίζουν ότι κατέχουν το πρωτείο της εξουσίας και έτσι το “αλάθητο” των απόψεών τους μπορεί να τσακίσει στην κυριολεξία οποιονδήποτε βρεθεί στο διάβα τους. Με την πρόφαση ότι υπερασπίζονται τον αδύναμο πολίτη ασκούν μία εκφοβιστική, απολυταρχική και κυρίως άνανδρη πολιτική! O λόγος της επίθεσης ήταν διττός! Αρχικά, η κυρία Γιαμαρέλλου προέτρεψε να χρησιμοποιούν οι πολίτες το περπάτημα ως μέσο αποφυγής του συνωστισμού στα λεωφορεία και ο δεύτερος λόγος ήταν φυσικά η Θεία Κοινωνία. Όλα αυτά ήταν αρκετά, για να εισέλθουν με τη βία στο γραφείο της αξιότιμης λοιμωξιολόγου και να την εξευτελίσουν χρησιμοποιώντας ύβρεις και λοιδορίες.

Εξετάζοντας την πρώτη αιτία της επίθεσης προς το πρόσωπό της, το περπάτημα δηλαδή, θέλουμε πραγματικά να ρωτήσουμε αυτούς τους ταραχοποιούς πού ακριβώς εντοπίζουν το “κακούργημα” που διέπραξε η λοιμωξιολόγος! Με τρόπο που δεν ήταν καθόλου ευγενής και με προφίλ που δε μοιάζει να μάχεται για τον αδύναμο, φρόντισαν να μας κάνουν να καταλάβουμε ότι κόπτονται για την τήρηση των μέτρων προστασίας. Δεδομένων όλων αυτών λοιπόν, θα έπρεπε να γνωρίζουν πως το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία και οι πιθανότητες του ιού μειώνονται όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο, κάτι που δε συμβαίνει στον κλειστό χώρο του λεωφορείου.

Επιπρόσθετα όπως γίνεται φανερό από το βίντεο η λοιμωξιολόγος λέει (αν μπορείτε) χρησιμοποιήστε το λεωφορείο! Δεν επιβάλλει σε κάποιον τίποτα, δεν προσβάλει κανέναν, ούτε επιδιώκει την επιβάρυνση των κατώτερων οικονομικά στρωμάτων. Προτείνει απλά ένα λογικό μέτρο προφύλαξης! Δεν είναι υπεύθυνη η κυρία Γιαμαρέλλου, επειδή η Κυβέρνηση δεν μπορεί (ή δεν επιθυμεί) να παρέχει την κατάλληλη χρηματοδότηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Γνωρίζει πολύ καλά ότι γενικότερα οι χρηματοδοτήσεις είναι στοχευμένες και πρώτος ο απλός λαός, που μάχεται να βγάλει τα προς το ζειν, θα πληγεί. Γι’ αυτό σπεύδει να τον προφυλάξει!

Η επίθεση δεν αργεί να κορυφωθεί με τις κατηγορίες σχετικά με τη Θεία Κοινωνία! Φιλήσυχη και ειρηνική η κυρία Γιαμαρέλλου, διατηρεί την ψυχραιμία της και υπερασπίζεται το Μυστήριο των Μυστηρίων, τη Θεία Κοινωνία, παρά την πίεση που της ασκείται! Ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος όταν ήταν να διαδηλώσει υπέρ του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, δε φάνηκε υπάκουος στις εντολές της Κυβέρνησης για την προστασία από τον κορωνoϊό. Φαίνεται ότι έβαλε τα ιδανικά του επάνω από τη δημόσια υγεία. Οι ίδιοι όμως, επιτείθονται στην κ.Γιαμαρέλλου επειδή ομολογεί την πίστη της στον Αναστάντα Χριστό και βάζει πάνω από τις εντολές της Κυβέρνησης την Άκτιστη Χάρη του Αγίου Πνεύματος. Τα πιστεύω της κ. Γιαμαρέλλου είναι υποδεέστερα από τα δικά σας; Είναι άξια καταδίκης; Ή μήπως είναι πιο επικίνδυνη από εσάς;

Πού είναι οι αδύναμοι που υπερασπίζεστε; Πού είναι η ελευθερία της έκφρασης; Πού είναι η Δημοκρατία; Πού είναι η δικαιοσύνη; Πού είναι η ανθρώπινη αλληλεγγύη; Πού είναι το δίκαιο;

Θεέ μου, δώσε δύναμη στη χούφτα σου να Σε ομολογεί!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Για μια φορά ακόμα η κ. Γιαμαρέλλου ομολογεί ενώπιον των ανθρώπων Χριστό!
– Πόλεμος κατά της λοιμωξιολόγου Ελ. Γιαμαρέλλου για την ομολογία της! Η Κόλαση την απειλεί, εμείς τη στηρίζουμε!
Πατούλης: Η ανατομία ενός «εγκλήματος»
– Ελάτε να συνδυάσουμε την ιατρική επιστήμη με το θαύμα της Ορθοδοξίας
– Το ήθος των “εμβολιαστών”, συνάδει με την Ιατρική επιστήμη;
– Όσο φοράς τη μάσκα… μάθε για το εμβόλιο!
– Και οι 12 ήταν υπέροχοι (12 γιατροί μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19)
– Ποιός θα λογοδοτήσει, λοιπόν, για τις συνέπειες της καραντίνας στο γενικό πληθυσμό, κ. Τσιόδρα;
– Oι μάσκες έπεσαν κ. Τσιόδρα
– Ακραία πρόταση της ειδικής επιτροπής: Υποχρεωτική παντού η μάσκα εκτός σπιτιού
– Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
– Πρώην Υφυπ. Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης: “Το εμβόλιο θα περιέχει Βιοτσίπ Ελέγχου!”
– Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)