Επικαιρότητα

Ποιός “ευλόγησε” τη Λέσβο;

εικόνα άρθρου: Ποιός “ευλόγησε” τη Λέσβο;

της Μαρίας Κοσμίδου
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ίσως δεν έχετε ευκαιρία να δώσετε προσοχή στο παρακάτω βίντεο, λόγω του ότι είστε πολυάσχολοι. Ίσως έχετε πεισθεί ότι το θέμα των λαθρομεταναστών δεν είναι πρόβλημα, ότι όλοι μαζί θα ζήσουμε όμορφα και ωραία.

Είναι γεγονός ότι τα μεγάλα κανάλια εντέχνως σας αποσπούν την προσοχή, καθώς κρύβουν την αλήθεια και αντί αυτής προβάλλουν ωραίες εκπομπές και ωραιοποιημένες ειδήσεις. Δείτε όμως την πραγματικότητα, από δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Μυτιλήνης: στο 3ο λεπτό τον κίνδυνο εξάπλωσης επιδημιών και την ανυπαρξία του Κράτους και μετά το 10ο λεπτό πως οι “φιλοξενούμενοι” κλέβουν ζώα καθημερινά χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ούτε ο κτηνοτρόφος, ούτε η αστυνομία. 

Αλλά ας μη ξεχνάμε ποιος “ευλόγησε” το νησί μαζί με τους αδελφούς του, όπως είπε ο ίδιος, πως θερμώς τον υποδέχτηκαν τότε οι άρχοντες και πόσοι σχολίασαν ως “ιστορική” τη μέρα εκείνη… 

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σιχάθηκε ο λαός το φιάσκο της Λέσβου [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Επιτέλους… Ποιός κάλεσε τον Πάπα στη Λέσβο τελικά; [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Περισσότερα δείτε εδώ στο http://www.oparlapipas.gr/

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.