Ελευθέριος Κοσμίδης

Ποιος γνωρίζει το Ινστιτούτο Πνευματικότητας του Πανεπιστημίου Antonianum της Ρώμης;

εικόνα άρθρου: Ποιος γνωρίζει το Ινστιτούτο Πνευματικότητας του Πανεπιστημίου Antonianum της Ρώμης;
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Το τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. και η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου… ξέρουν!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Την ώρα που οι θεολογικές σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης μαραζώνουν στην ανυποληψία, οι τρεις συμπρωταγωνιστές της νέας οικουμενιστικής φαρσοκωμωδίας δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, διοργανώνοντας το ΙΣΤ’ Διαχριστιανικό Συμπόσιο «Εκκλησία και Νεότητα», στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου, την Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022.

Κομπάρσοι στη νέα προκλητική οικουμενιστική φιέστα ήταν όλος ο καλός πολιτικός κόσμος της περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου. 

Στο άρθρο της Κατάνυξης Πανελλαδικές 2022: Μαρασμός των θεολογικών σχολών… Σχεδιασμός ή τιμωρία; σημειώναμε πως: “Βλέπουμε πως μεθοδικά προχωρά από όλες τις κυβερνήσεις. Εκείνο που έχει αλλάξει δραματικά είναι η στάση της ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στις θεολογικές πλεονάζουν οι αποδομητές καθηγητές της Ορθόδοξης θεολογίας και όλοι μαζί, με τους ακραιφνείς οικουμενιστές θεολόγους του ΙΕΠ, πέτυχαν τον μαρασμό των Θεολογικών σχολών”.

Ο οικοδεσπότης, και ένας εκ των συνδιοργανωτών, μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος “… εἶναι Καθηγητής εἰς τό Τμῆμα Θεολογίας τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς Ἀθηνῶν, εἰς τό Ὀρθόδοξον Θεολογικόν Ἰνστιτοῦτον «Ἅγιος Σέργιος» Παρισίων καί εἰς τό Εὐρωπαϊκόν Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Διδακτορικῶν Σπουδῶν, καθώς καί Ὑφηγητής τῆς Νομικῆς Σχολῆς Jean Monnet τοῦ Πανεπιστημίου ‘Παρίσι XI’…” .

Αναρωτιέται ο πιστός λαός του Θεού, και με το δίκιο του: η μόρφωση των Επισκόπων και η Ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία ωφέλησε την Ορθοδοξία; Γιατί δεν ανέρχονται στο ύψος του σύγχρονου ακαδημαϊκού διδασκάλου και μεγάλου ομολογητού Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς;

Τεράστια η ευθύνη τους απέναντι στον Θεό.

Καλή μετάνοια.   

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Το συνέδριο της αντιπατερικής θεολογίας του Πατριάρχη
Το συνέδριο που ξεμπροστιάζει τη Μητρόπολη Βελγίου
Συνέδριο με θέμα το Άγιο Όρος

Σχετικά άρθρα

Ο Πατριάρχης στη Νάπολη πρωταγωνιστεί σε νέα οικουμενιστικά σκάνδαλα

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Στο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται: Οικουμενιστική συμπροσευχή, τιμητική διάκριση από ποντιφικικό πανεπιστήμιο και ομιλία σε άλλο ένα οικουμενιστικό συνέδριο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.