Επικαιρότητα

Πόλεμος κατά της λοιμωξιολόγου Ελ. Γιαμαρέλλου για την ομολογία της! Η Κόλαση την απειλεί, εμείς τη στηρίζουμε!

Ελ. Γιαμαρέλλου: «Η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού»

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είναι αλήθεια πως μέσα στην τρικυμία των ημερών η Ιστοσελίδα μας katanixi.gr ανακάλυψε μία ακτίνα φωτός προερχόμενη από τον επιστημονικό χώρο. Ο άνθρωπος λοιπόν που προτάσσει τα στήθη του μπροστά στους υποστηρικτές των “πλαστικών κουταλιών”, ακούει στο όνομα Ελένη Γιαμαρέλλου. Η αξιότιμη λοιμωξιολόγος μέσα από τις δηλώσεις της τόνισε το εξής απλό ότι: “Η Θεία Κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη Θεία Κοινωνία, τη λαμβάνεις γιατί είναι Σώμα και Αίμα Χριστού”. 

Είναι ευκόλως εννούμενο γιατί μία τέτοια ρηξικέλευθη – εξωκλιματική δήλωση κρίθηκε άξια ποινικών κυρώσεων. Ενοχλεί! Κάρφος εν τω οφθαλμώ! Η λοιμωξιολόγος ομολογεί Χριστό και άρον άρον οι προοδευτικοί-open mind επιδιώκουν να τη σταυρώσουν. Η πνευματική αδιαφορία για το γεγονός ότι, η Αλήθεια και βιώνεται και ψηλαφείται, είναι μεγάλη. Αυτή η Αλήθεια λοιπόν, είναι ο ορθόδοξoς βατήρας που εκτοξεύει λόγια ασύλληπτα για κάθε άπιστο. Το λάβαρο επιπλέον, που ένθερμα σηκώνουν οι κόλακες της νέας τάξης πραγμάτων αναγράφει: Αποδοχή στο διαφορετικό! Εντύπωση όμως προκαλεί η αχνή δαιμονική υποσημείωση, ότι εξαιρείται καθετί το ορθόδοξο!

Για να μιλήσουμε ξεκάθαρα, την σήμερον ημέρα έχει κανείς το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, προσβάλλοντας μέχρι και την δημόσια αιδώ! Προσοχή! Το δικαίωμα αυτό παύει για την ορθόδοξη φωνή, ειδάλλως φιμώνεται κανείς φασιστικά ή διώκεται ποινικά με συνοπτικές διαδικασίες.

Βέβαια, η αγωνιστική Ιστοσελίδα μας, στέκεται δίπλα στην κα. Ελένη Γιαμαρέλλου, τη συγχαίρει για το ορθόδοξο φρόνιμά της, που εξωτερικεύεται μέσα από δηλώσεις ομολογιακού χαρακτήρα. Η ευχή μας είναι να μην πτοηθεί η επιστήμονας από τα “χτυπήματα” που επρόκειτο να δεχθεί. Ας μην ξεχνάμε, ότι πολλοί Άγιοί μας για την Αγάπη του Χριστού υπέφεραν τα πάν-δεινα. Ζητούμε μάλιστα και άλλες ψυχές σαν της κα. Ελένης Γιαμαρέλλου να επανδρώσουν το ορθόδοξο στράτευμα του Χριστού μας.

Σε συνάρτηση με τα διαδραματιζόμενα γεγονότα, ο προβληματισμός που εντοπίζεται αφορά τα “λουκέτα”, που αλυσόδεσαν τις Εκκλησίες, υποκινούμενα από τον φόβο που εξαπέλυσε ο ιός. Οι εκκλησίες λοιπόν νεκρώνονται από τους Επισκόπους, καθίστανται αλειτούργητες, κίνηση που επιχειρηματολογείται αθεολόγητα και βλάσφημα! Ακόμη, οι θεωρίες περί οινοπνευματώδους θεραπευτικής ιδιότητας της Θείας Κοινωνίας σοκάρουν! Το ποίμνιο μάλιστα παρουσιάζεται έρμαιο του αδίστακτου ιού και οι πιθανότητες να νοσήσει αυξάνονται ολοένα, καθώς στερείται το μοναδικό μέσο ίασης. Έχουμε χρέος να υπογραμμίσουμε πως η ορθόδοξη γραμμή που ακολουθεί η αξιέπαινη λοιμωξιολόγος διαφέρει από αυτή των Επισκόπων!!!

Διαβάζουμε στο thestival.gr:


Συγκεντρώνουν υπογραφές για να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στη λοιμωξιολόγο Ελ. Γιαμαρέλλου

Ψήφισμα για να επιβληθούν κυρώσεις στη λοιμωξιολόγο Ελένη Γιαμαρέλλου υπογράφει ομάδα πολιτών στην πλατφόρμα avaaz.

Η λοιμωξιολόγος προκάλεσε αντιδράσεις με δηλώσεις της σχετικά με τον κορωνοϊό και τη Θεία Κοινωνία. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στον Real Fm είχε πει: «Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο». Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση ανθρώπων της ιατρικής κοινότητας αλλά και απλών πολιτών που έκαναν λόγο για ανεύθυνη στάση.

Στο κείμενο που υπογράφεται από πολίτες και έχει ως αποδέκτη τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, αναφέρεται:

Ως Έλληνες πολίτες με βαθιά εκτίμηση στην επιστήμη της Ιατρικής με έκπληξη ακούσαμε τις απαράδεκτες, για ιατρικό λειτουργό, δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM σχετικά με την προστασία και την θωράκιση της υγείας που προσφέρει η πίστη στο μυστήριο της Θείας Λειτουργίας!

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με το αν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης από την μετάληψη στην εκκλησία, η κα Ελένη Γιαμαρέλλου απάντησε, μεταξύ άλλων, πως «τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο». «Η Θεία Κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κ.λπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών. Αν το πιστεύουμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να με μολύνει, τότε δεν πιστεύω στο μεγαλύτερο μυστήριο. Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο».

Παρακαλούμε όπως λάβετε γνώση των λεγομένων της και ενημερώσετε το κοινό για την επιστημονική ορθότητα των λεγομένων της καθώς και τις διαδικασίες που κίνησε ο σύλλογός σας κατά του μέλους σε περίπτωση που η άποψη αξιολογηθεί ως αντιεπιστημονική και επομένως επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Διαβάζουμε στο alfavita.gr:

Λοιμωξιολόγος: «Θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω κορωνοϊό»

«Αδίκως έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο θέμα. Η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κλπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών. Αν το πιστεύουμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να με μολύνει, τότε δεν πιστεύω στο μεγαλύτερο μυστήριο. Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο», τόνισε η κ. Γιαμαρέλλου σε συνέντευξη στον Realf 97,8.

«Ανήκω σε αυτούς που θα πήγαιναν στην εκκλησία αλλά θα πρότεινα σε άτομα άνω των 65 ετών που έχουν καρδιοπάθειες, πνευμονοπάθειες, διαβήτη, προβλήματα με τα νεφρά ή σε ανοσοκαταστολή, μέχρι να εξελιχθεί η ιστορία και να μην έχει γίνει διασπορά κρουσμάτων, να παρακολουθούν τη θεία λειτουργία από το σπίτι τους από την τηλεόραση», προσέθεσε η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελένη Γιαμαρέλλου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Διαβάζουμε στο iefimerida.gr την επίθεση των νοσοκομειακών γιατρών στην κυρία Γιαμαρέλλου:

Νοσοκομειακοί γιατροί κατά Γιαμαρέλλου: Οι συστάσεις για κορωνοϊό δεν εξαιρούν τη Θεία Κοινωνία

Την αντίδραση της Oμοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών προκάλεσαν οι δηλώσεις της καθηγήτριας λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Ελένης Γιαμαρέλλου, ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει από την Θεία Κοινωνία.

Η τοποθέτηση της κυρίας Γιαμαρέλλου προκάλεσε έκπληξη και μάλιστα η ίδια δήλωσε, εκτός των άλλων, ότι θα προχωρήσει σε μετάληψη. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των νοσοκομειακών γιατρών που κάνουν λόγο για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης σε σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας.

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών γιατρών μιλά για απαράδεκτες τοποθετήσεις επιστημόνων.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για δημόσιες δηλώσεις κάποιων γιατρών που με απαράδεκτο τρόπο υποτάσσουν την επιστημονική αλήθεια στις προσωπικές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας έτσι αδόκιμα τους επιστημονικούς τους τίτλους για να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας. Όπως έχει ήδη τονιστεί, η μετάδοση των τρεχουσών εποχικών ιώσεων αναπνευστικού (κορωνοϊού και γρίπης) γίνεται με σταγονίδια που εκπέμπονται από την στοματοφαρυγγική κοιλότητα και την μύτη πασχόντων. Γι’ αυτό συνιστώνται τα αναγκαία προφυλακτικά μέτρα. Οι συστάσεις αυτές φυσικά και δεν περιλαμβάνουν εξαιρέσεις για λόγους θρησκευτικούς, μυστηριακούς ή μεταφυσικούς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
– Θα κάνουμε τη Θεία Κοινωνία delivery ασχέτως αν ο πιστός μπορεί σωματικώς να παραστεί στη Θεία Λειτουργία;
– Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το ΦΕΚ που «κλείνει» τις Εκκλησίες!
 Είναι εξοργιστικό να ακούς από χείλη Επισκόπων να μας παροτρύνουν να παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση την Θ. Λειτουργία
– Η εωσφορική απόφαση της Δ.Ι.Σ. και η παρέμβαση του Καίσαρα Μητσοτάκη για αναστολή της Θείας Λειτουργίας
– Ο Κορονοϊός πετσοκόβει τίς ακολουθίες και στη μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής!
– Ιερώνυμος για κορωνοϊό: Η Εκκλησία εφαρμόζει τις οδηγίες των ειδικών – Δεν έχουμε «μετρητή πίστης»
– π.Νικόλαος Μανώλης, Η Θεία Κοινωνία και οι ασθένειες [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Τρέμουν τον Κορωνοϊό και στη Βηθλεέμ!
– Εμείς στους ιερούς Ναούς δυναμώνουμε, θεραπευόμαστε και δεν αρρωσταίνουμε… ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – πράξη νομοθετικού περιεχομένου
– Τί μας είπε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον κοροναϊό!
– Άσπρο Μαύρο: Παπικο-ρωνοϊός

Σχετικά άρθρα

Οι οικουμενιστές κινούνται από δαιμονική αγάπη [mp3 2019]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Γιά τούς οἰκουμενιστές, ὑπέρτατος κανόνας, πάνω ἀπό τίς ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, εἶναι τό διαστρεβλωμένο καί κατασυκοφαντημένο “ἵνα πάντες ἕν ὦσι”

Αφιερώματα

17 Ιούν

Ο Όσιος Υπάτιος εν Ρουφινιαναίς, η διακοπή κοινωνίας και οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Γράφει ο Αθανάσιος Μπόλλας Τι έκανε ο Όσιος Υπάτιος, όταν ο Νεστόριος άρχισε να κηρύττει αιρετικά; Τι έπραξε, όταν ο Επίσκοπός του τον εμπόδιζε να αντιδράσει στην ειδολωλατρεία, λέγοντάς του «εσύ είσαι μοναχός, κάθισε και ησύχαζε»;

Η Κυριακή των Αγ. Πατέρων και οι σημερινή εκκλησιαστική κατάσταση [mp3 2020]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. “Οἱ πιστοί Χριστιανοί, δέν ἀνεχόμαστε νά βλέπουμε τόν ξεπεσμό τῶν ἐκκλησιαστικῶν ἀρχόντων, στήν παναίρεση τοῦ Οἰκουμενισμοῦ” (π.Νικόλαος Μανώλης)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.