Επικαιρότητα

Πώς δέχεται ο πονόψυχος κ. Τσιόδρας να βγάζει από τη πρίζα ασθενείς, για να «κινείται» η αγορά οργάνων;

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο εκπρόσωπός του, Σωτήρης Τσιόδρας έστειλε το δικό του μήνυμα για την αξία των μεταμοσχεύσεων

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Το πρόσφατο μήνυμα του κ. Τσιόδρα, σχετικά με τις μεταμοσχεύσεις, συνειρμικά μας οδήγησε στη λαϊκή ρήση «είσαι μια σουπιά εσύ…». Η σουπιά, το «πανουργότατον των μαλακίων» κατά τον Αριστοτέλη, η σουπιά με τη δόλια συμπεριφορά της, η σουπιά που μπορεί και συνηθίζει να θάβεται εντελώς μέσα στη λάσπη για να κρυφτεί, που μπορεί αποβάλλοντας καφέ ή μαύρο υγρό, να θολώσει το νερό και να αποκρύψει τις κινήσεις της. Οι σουπιές γενικά, παράγουν ένα είδος ασθενούς δηλητηρίου που το διοχετεύουν στον οργανισμό του θηράματος για να το παραλύσουν και να το φάνε με την ησυχία τους. Μερικές σουπιές όμως είναι πολύ δηλητηριώδεις και έχουν γονίδια για την παραγωγή του δηλητηρίου αυτού. Επίσης, οι μύες της σουπιάς Metasepia pfefferi περιέχουν μια εξαιρετικά τοξική και άγνωστη ένωση που είναι θανατηφόρος.

Λοιπόν, σα τη σουπιά μπήκε ο γνωστός Καθηγητής Πανεπιστημίου μέσω των τηλεοπτικών δεκτών στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Με κινήσεις προσεκτικές, ποτέ μόνος, αλλά με αξιωματούχο της κυβέρνησης, πλάι – πλάι, όπως οι σουπιές, άλλοτε θολώνει τα νερά με δάκρυα συμπόνιας για τις ευπαθείς ομάδες, άλλοτε κρύβεται στη λάσπη, αλλά πάντα με σκοπό να δηλητηριάσει τα θηράματά του με τα ανακοινωθέντα του. Πριν λίγες ημέρες, καταλάβαμε ότι δεν είναι σα σουπιά από τις κοινές, με ασθενές δηλητήριο, αλλά από τις πολύ δηλητηριώδεις, τις θανατηφόρες.

Παραθέτουμε απόσπασμα άρθρου που δημοσιεύτηκε στις 19-5-20:

«Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο εκπρόσωπος του, Σωτήρης Τσιόδρας έστειλε το δικό του μήνυμα για την αξία των μεταμοσχεύσεων. Ειδικότερα με αφορμή το χθεσινό (18/5) 1ο webinar για την «επίδραση της COVID-19 στο μεταμοσχευτικό τοπίο», που διοργάνωσαν ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση και στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο ίδιος, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, επισήμανε το εξής:

«Τώρα που αυτή η πανδημία μάς διδάσκει ανθρωπιά και αλληλεγγύη, ίσως να είναι η καλύτερη ευκαιρία να υιοθετήσουμε ως κοινωνία μια θετική στάση για τις μεταμοσχεύσεις, οι οποίες σώζουν ζωές. Η δημιουργία του Ωνασείου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου ας γίνει η αφορμή να το πετύχουμε».

Στο webinar συμμετείχαν επίσης ύστερα από πρόσκληση και οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης, Άννα Σπίνου (Πρόεδρος), Δημήτρης Κοντοπίδης (Επίτιμος Πρόεδρος), Γιάννης Σπίνος, Γιώργος Σαργιώτης, ενώ από πλευράς των ιατρών μας η κα. Διαμαντέα Φιλία και η κα. Σταγάκη Ελένη από την Μονάδα Κ.Ι. Σισμανογλείου. Συντονιστής του webinar ήταν ο κ. Ιωάννης Μπολέτης, Πρόεδρος Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και Διευθυντής του Τμήματος Νεφρολογίας και Μεταμόσχευσης στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας και ο Πρόεδρος Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνης Παπαδημητρίου. Το webinar είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και το παρακολούθησαν γιατροί, νοσηλευτές, επαγγελματίες υγείας, ασθενείς και ευρύ κοινό»

Αλήθεια, ο κ. Τσιόδρας, που είναι ιεροψάλτης και πονόψυχος επιστήμων, «λύγισε» και βοὐρκωσε μπροστά στον κίνδυνο του κορωνοϊού και μπροστά στις κάμερες, δε γνωρίζει ότι ο εγκεφαλικός θάνατος, δεν είναι θάνατος, είναι μια επινόηση, είναι ένα ψέμα; Ο πονόψυχος, πώς δέχεται από τη μια να δακρύζει για τις ευπαθείς ομάδες και από την άλλη να βγάζει από τη πρίζα ασθενείς, για να «κινείται» η αγορά οργάνων; Ο υπέρμαχος της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, τι αισθάνεται για τους συνανθρώπους μας που είναι ανήμποροι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τους κόβουν το νήμα της ζωής τόσο εύκολα επειδή δήθεν πέθαναν για να σωθεί η ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου; Αυτοί οι ασθενείς δεν είναι άξιοι αλληλεγγύης και συμπόνιας; Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν δάκρυα συμπαράστασης; Τα γνωρίζει αυτά πάρα πολύ καλά και αυτός, και οι ομοϊδεάτες του, φροντίζει όμως να θολώνει τα νερά με δηλώσεις «ανθρωπιάς» ενώ στην πραγματικότητα σκέφτεται πως θα αυξήσει τις αποθήκες ανθρώπινων «ανταλλακτικών». Να υποθέσουμε ότι εκτελεί χρέη στον πνευματικό του, μητροπολίτη Μεσογαίας, που έχει αλώσει από θέσεως ισχύος τις συνειδήσεις όλης της Ιεραρχίας με την προώθηση της εωσφορικής μεθόδου του εγκεφαλικού θανάτου!

Το λάβαμε το μήνυμά του κ. Τσιόδρα. Αλλά δεν το επιτρέπει η συνείδησή μας να τον αφήσουμε να “δηλητηριάζει” ανυποψίαστους αδελφούς μας με τέτοια μηνύματα. Και τούτο όχι γιατί δεν αγαπούμε τον πλησίον ή άλλα τέτοια φαιδρά που προπαγανδίζει το νεοεποχίτικο και μασονοκίνητο κατεστημένο, αλλά επειδή πρόκειται για τη νομιμοποίηση ενός εγκλήματος κατά του ανθρώπου με διαστάσεις παγκόσμιες.

Δείτε σχετικά:
Τα μαργαριτάρια του κ. Τσιόδρα
Ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο χωροφύλακας με το χαντάκι…
– Oι μάσκες έπεσαν κ. Τσιόδρα
– Συγχαρητήρια στον κ. Τσιόδρα, και εις άλλα με υγεία…
– Φρίκη! Ευχές Βαρθολομαίου σε Τσιόδρα!
– Ο κ.Σωτήρης Τσιόδρας πριν λίγες μέρες μας ξάφνιασε δυσάρεστα, υιοθετώντας μία αινιγματική και διφορούμενη στάση
Ο Οικουμενικός πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος σε ρόλο Χάροντος, προπαγανδίζει τον Εγκεφαλικό Θάνατο και τη Δωρεά Οργάνων
Στήριξη από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας στην δωρεά οργάνων (ΒΙΝΤΕΟ)
Φιμώθηκε ο καθηγητής Καρακατσάνης από τους υποστηρικτές του εγκληματικού εγκεφαλικού θανάτου!
– Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου και του Πρωθυπουργού για τις μεταμοσχεύσεις και τα επιστημονικά επιτεύγματα

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.