Επικαιρότητα

Πόσο πιο χαμηλά Βαρθολομαίε Αρχοντώνη; Πόσο πιο χαμηλά;

εικόνα άρθρου: Πόσο πιο χαμηλά Βαρθολομαίε Αρχοντώνη; Πόσο πιο χαμηλά;
Γράφει ο Μέτοικος

Ο αυτεπαίνετος π. Βαρθολομαίος Αρχοντώνης ήρθε στην Ελλάδα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, για να αναγορευτεί επίτιμος καθηγητής περιβαλλοντικής επιστήμης…


Ο αυτεπαίνετος π. Βαρθολομαίος Αρχοντώνης ήρθε στην Ελλάδα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, για να αναγορευτεί επίτιμος καθηγητής περιβαλλοντικής επιστήμης του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Στα 32 χρόνια της Πατριαρχείας μου τόνισε ο π. Βαρθολομαίος οργάνωσα για το περιβάλλον επιστημονικά συνέδρια, διαθρησκειακά συμπόσια, επιστημονικές συναντήσεις και δράσεις με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, αφού για τον Βαρθολομαίο Αρχοντώνη «Η ίδια η ζωή της Εκκλησίας, η Πίστη, η Θεία Λατρεία, η Θεία Ευχαριστία, ο μοναχισμός και η ασκητική ζωή, η φιλανθρωπία, ο κοινοτικός τρόπος του βίου, η εκκλησιαστική τέχνη, όλα αυτά έχουν οικο-φιλική υφή και αναφορά. Είναι εφαρμοσμένη οικολογία»!!!

Το ακούσαμε και αυτό από τον εσχατόγηρο του Φαναρίου. Η Θεία Λατρεία που αποτελείται από τη Θεία Ευχαριστία και ολοκληρώνεται με την κοινωνία Σώματος και Αίματος Χριστού, από ευχαριστιακή σύναξη αδελφών εν τη πίστη, από προσδοκία και όραση Θεού κατά τον Σιμωνοπετρίτη Αιμιλιανό υποβιβάστηκε στο επίπεδο της «εφαρμοσμένης οικολογίας»!

Πόσο πιο χαμηλά Βαρθολομαίε Αρχοντώνη; Πόσο πιο χαμηλά;

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Σχετικά άρθρα

Ο Πατριάρχης συνεορτάζει την εκατονταετηρίδα της Εκκλησίας της Εσθονίας

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου. Μάλλον ο Πατριάρχης είναι αυτός που χρησιμοποιεί κυριολεκτικά τους ιερούς κανόνες σαν κανόνια τελικά και παίρνει κανονικά μέρος στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.