Επικαιρότητα

Πόσο θα αντέξει ο μητροπολίτης Βοστώνης την επίθεση των ΜΜΕ της ομογένειας;

εικόνα άρθρου: Πόσο θα αντέξει ο μητροπολίτης Βοστώνης την επίθεση των ΜΜΕ της ομογένειας;

Αντί να πανηγυρίζουν οι ομογενείς της Βοστώνης για τη στάση του στην επιχειρούμενη βλασφημία με τα κουταλάκια μιας χρήσης στη Θεία Κοινωνία, τον άφησαν μόνο…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Αήθης, άνανδρη και δαιμονική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά κάποιων μέσων ενημέρωσης της ομογένειας στην Αμερική, που κουνάνε με παρρησία το δάχτυλο στο σθεναρό Μητροπολίτη Βοστώνης. Εκείνος αρνήθηκε να συμμετέχει στη βλάσφημη τραγωδία με τα κουταλάκια μιας χρήσης στη Θεία Κοινωνία, γεγονός που προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση. Σε ένα παραλήρημα υποκρισίας, τα ΜΜΕ της ομογένειας τον παρουσιάζουν σχεδόν σαν καμικάζι αυτοκτονίας που έχει απασφαλίσει. 

Αντί να πανηγυρίζουν και να δοξάζουν το Θεό οι ομογενείς της Μητρόπολης Βοστώνης για τη στάση του στην επιχειρούμενη βλασφημία με τα κουταλάκια μιας χρήσης στη Θεία Κοινωνία, τον άφησαν μόνο, βορά στα κοφτερά δόντια των κοσμικών φύλλων της Αμερικής.

Η υπερβολή και η διαστρέβλωση της αλήθειας, στη χώρα που η στάση του Προέδρου της είναι μια κατηγορία από μόνη της, είναι τουλάχιστον ύποπτη. Εμείς ευχόμαστε να αντέξει ο Μητροπολίτης Βοστώνης, να ομολογήσει Χριστό και να εμπνεύσει όλο τον Ορθόδοξο κόσμο. Να ελέγξει ακόμα και τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπό του, ο οποίος πρωτοστατεί σε όλους αυτούς τους επικίνδυνους  νεωτερισμούς. 

Εξέλιξη επί του πιεστηρίου: Το Οικ. Πατριαρχείο, με μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ως επίδειξη δύναμης, απομακρύνει το Μητροπολίτη Νέας Ιερσέης, τιμωρεί με αργία τον Βοστώνης Μεθόδιο μέχρι τα Χριστούγεννα και αναθεωρεί το καθεστώς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής!

Ήδη τα συστημικά μέσα της ομογένειας σπεύδουν να στηρίξουν την “αυτοκρατορική” ενέργεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ενώ τα μέσα την αντιπολίτευσης χαρακτηρίζουν καθεστωτική αλλά αναμενόμενη αυτή την ενέργεια, αφού θεωρούν την τοποθέτηση Ελπιδοφόρου στον Αρχιεπισκοπικό θώκο προάγγελο του υποβιβασμού της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής σε καθεστώς μίας Μητροπόλεως.

Η Κατάνυξη έχει ανοιχτή επικοινωνία με την άλλη άκρη του Ατλαντικού και θα επανέρχεται με κάθε τι νεότερο σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά δίνει ρεσιτάλ ξεπουλήματος της Ορθοδοξίας!
Τεστ με τη Θεία Κοινωνία από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής!
Το Ορθόδοξο Τυπικό, το πρωτόκολλο και η Μητρόπολη Σικάγου
Θεία Κοινωνία με πλαστικά κουταλάκια
Τα κουταλάκια και οι χαρτοπετσέτες είναι για τα κόλλυβα και τις ψυχές των κεκοιμημένων! ΟΧΙ για την Θεία Κοινωνία!!
– Δεν έχουμε σιχαθεί οδηγία περισσότερο από αυτή της αιρετίζουσας Εκκλησίας της Αμερικής
– Τεστ με τη Θεία Κοινωνία από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής!
– «Ανοιχτή Θεία Κοινωνία» επιβάλλει ο κ.Ναθαναήλ στο Σικάγο!…
– Ι.Μ. Γερμανίας- Η απαγόρευση της Θ. Κοινωνίας, η μεθόδευση τρόπου μεταδόσεως της, η νέα Εικονομαχία [ΒΙΝΤΕΟ]
– Απαρηγόρητοι και οι πιστοί του Λουξεμβούργου. Αχ! Αυτός ο μπαγάσας ο κορωνοϊός

Σχετικά άρθρα

Προτιμά τα Οικουμενιστικά σκοτάδια ο Βοστώνης-χωρίς  διάρκεια η αντίδρασή του

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκηαρθρογραφεί για katanixi.gr Επί σειρά ετών διαπράττει αυτήν την προδοσία της Πίστης, καλώντας και ο ίδιος ο κ. Μεθόδιος τον καρδινάλιο να παρευρεθεί στην τελετή της Αναστάσεως… Επιμέλεια...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.