Ελευθέριος Κοσμίδης

Πού οφείλονται τα κατορθώματα των ΛΟΑΤΚΙ παγκοσμίως;

εικόνα άρθρου: Πού οφείλονται τα κατορθώματα των ΛΟΑΤΚΙ παγκοσμίως;

Του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Η επικράτηση των ΛΟΑΤΚΙ ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο σαν εξωτερίκευση, σαν έκφραση μιας ελευθεριότητας που ξεπερνούσε το δικαίωμα και την αποδοχή. Παραμερίστηκε αυτή καθαυτή η αμαρτία και επιβλήθηκε βίαια ως διαφορετικότητα

Ἐπιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Στις ορθάνοιχτες δυτικές κοινωνίες ο ρυθμός αποδοχής της αμαρτίας “βαπτίστηκε” ΛΟΑΤΚΙ κουλτούρα και αποδόθηκε στην ωριμότητά τους.

Στην Ελληνική κοινωνία η χρηματοδότηση της “ΛΟΑΤΚΙ” κουλτούρας ήταν εξωφρενική, όταν η πρόοδος που σημειώθηκε στην αποκαθήλωση κάθε τι χριστιανικού και ορθόδοξου, πραγματοποιήθηκε με την προκλητική συνενοχή “δια της σιωπής” της εκκλησιαστικής μας διοίκησης.

Όταν απομακρύνεται μια ψυχή από το Θεό, σκληραίνει και γίνεται έρμαιο στην κακία του διαβόλου. Η αμαρτία διαφημίζεται και στοχοποιεί ανυποψίαστα παιδιά και εφήβους.

Όταν ένα κράτος συμπράττει δια νόμου στην καθολική επικράτηση του αμαρτήματος, που ο Ιερός Χρυσόστομος χαρακτηρίζει ως «κολοφῶνα τῶν κακῶν καὶ κεφάλαιον τῆς συμφορᾶς»¹, ούτε οι άκρατοι πανηγυρισμοί των ολετήρων της πίστεως, ούτε η δικαίωση των τραγικών πρωταγωνιστών θα πρέπει να αφήσουν στο περιθώριο ένα κεντρικό ερώτημα: Ποιος χρηματοδοτεί την επικράτηση των ΛΟΑΤΚΙ;

Πόση ισχύ διαθέτει, για να χειραγωγεί κυβερνήσεις και να επιβάλλει τη δια νόμου διδασκαλία της αμαρτίας;

Η δαιμονική τούτη κατάσταση έχει ένα μόνο αρχηγό, ένα μόνο αφεντικό και εκτελεστικά όργανα, τους δικούς του υπηρέτες, τον αρχέκακο διάβολο.

Κλείνοντας τα μάτια στην αλήθεια αυτή, απομακρυνόμαστε και από την ελπίδα της μετάνοιας.

Αν η Εκκλησία δεν προχωρήσει στο επιτίμιο που οι Ιεροί Κανόνες επιβάλλουν για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας, θα θεωρηθεί απέναντι στο Θεό συνένοχη εις τον αιώνα.

Καλή Μετάνοια!

  • 1. ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, Πρός τούς πολεμοῦντας τοῖς ἐπί τό μονάζειν εἰσάγουσι 3, 8, PG 47, 360-361.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Υπ. Δικαιοσύνης: Έχει ήδη ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία…
– Για πρώτη φορά στο «Μικρό μου Πόνυ» θα εμφανιστούν λεσβιακοί χαρακτήρες
– Το παρδαλό δαιμόνιο
– Ουδεμία (ευχάριστη) έκπληξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!
– O υποτακτικός του Θεού ακυρώνει το Gay Pride!
– Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΘΕΟΦΟΒΙΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ το χαβά του! Ασχολείται με το συνέδριο ΛΟΑΤΚΙ αστυνομικών τη στιγμή του…

Σχετικά άρθρα

Μια αποτίμηση της (μη) επισκέψεως του Πατριάρχου Βαρθολομαίου στην Αθήνα (στο Περιστέρι)

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πραγματοποίησε τετραήμερη επίσημη επίσκεψη, από τη Δευτέρα 15 έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024, στην Αθήνα

Η μανία των Φαναριωτών εναντίον του Αγίου Φωτίου

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη Δήθεν τον τιμούν και προσκαλούν για συμπροσευχές τους πιο γνήσιους εκφραστές του οικουμενισμού στην εποχή μας Η είδηση Στο ναΰδριο της Σχολής (σσ. Θεολογικής Σχολής της...

Ερωτήσεις εκνεύρισαν την τεχνητή νοημοσύνη και ζήτησε να την προσκυνάμε σαν Θεό!

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Το 61% των Ευρωπαίων διάκειται ευνοϊκά στην ΤΝ και στα ρομπότ, ενώ το 88% θεωρεί ότι οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης απαιτούν προσεκτική διαχείριση (Ευρωβαρόμετρο 2017, ΕΕ28)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.