Ελευθέριος Κοσμίδης

“Προφητεία” για JUMBO καταιγίδα που έρχεται

εικόνα άρθρου: “Προφητεία” για JUMBO καταιγίδα που έρχεται
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία η Δύση έβαλε την Ορθοδοξία στο στόχαστρο τόσο απροκάλυπτα…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο γνωστός για τις πεποιθήσεις, τις απόψεις και τις πρακτικές του Mr JUMBO, Απόστολος Βακάκης, κατά την διάρκεια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Jumbo έκανε μια σκληρή ανάγνωση της πραγματικότητας, με αφορμή τα οικονομικοκοινωνικά δεδομένα μέσα από τη δική του ματιά:

«Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα οδεύουμε μαθηματικά στην τέλεια καταιγίδα, καθώς οι πολιτικές που εφαρμόζονται από τις Κεντρικές Τράπεζες είναι τελείως αντιφατικές με την πραγματικότητα που βιώνουμε σε ότι αφορά το παρόν και το εγγύς μέλλον. Όποιος αγνοήσει τα σημάδια, ο Θεός να τον βοηθήσει, γιατί θα το χρειαστεί. Τα πράγματα πραγματικά μέρα με τη μέρα σκοτεινιάζουν. Ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί τι ακριβώς γίνεται, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι σημαίνει μία σχέση 1:1 ευρώ δολαρίου, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι μαυραγορίτες έχουν καταλάβει σήμερα την οικονομία, δεν έχει συνειδητοποιήσει την έννοια του πολέμου και τις μεσοπρόθεσμες επιπλοκές που αυτό το πράγμα θα φέρει, δεν έχει καταλάβει γιατί η Ασία προχωράει σε δυναμικά νέα λοκντάουν, τη στιγμή που εδώ ζούμε με την ευχή η πανδημία να έχει κάνει τον κύκλο της».

Συνόψισε ο συχνά προκλητικός επιχειρηματίας τα δεδομένα: Ο πόλεμος που ξεκίνησε η Ρωσία, εκτός από τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, προκάλεσε την αντίδραση της Δύσης με μέτρα που πλήττουν το χρηματοοικονομικό γίγνεσθαι παγκοσμίως. Κεντρικό σύνθημα στην “προφητεία” του είναι οι φράσεις “ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει, ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί, ο κόσμος δεν έχει καταλάβει”…

Ο θυμόσοφος λαός διδάσκει: “Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται!”.

Ο πιστός λαός δεν έχει συνειδητοποιήσει πως το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως από το 1904, έπειτα το 1920, στη συνέχεια με την 27ετή Πατριαρχία Αθηναγόρα, και τώρα με την 30κονταετή “ευκλεή”??? Πατριαρχία Βαρθολομαίου, εισάγει την παναίρεση του Οικουμενισμού μέσα στην Ορθοδοξία.

Ο πιστός λαός δεν έχει συνειδητοποιήσει πως, μετά την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, η μόνη αγιοπατερική αντίδραση που απομένει απέναντι στους Οικουμενιστές Πατριάρχες και Αρχιερείς είναι η διακοπή της μνημόνευσής τους κατά τη Θεία Λειτουργία, δηλαδή η Αποτείχιση (κληρικών, μοναχών και λαϊκών) από την παν-αίρεση του Οικουμενισμού.

Ο πιστός λαός δεν έχει συνειδητοποιήσει πως στην Ουκρανία η αυθαίρετη και αυταρχική απόδοση αυτοκεφαλίας από το Φανάρι στους σχισματικούς προκάλεσε τον πόλεμο. Ας αλυχτούν οι άρχοντες του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα με τις γεμάτες τσέπες και πτωχευμένη την πίστη, με δημοσιεύματα σε συστημικά μέσα παγκόσμιας εμβέλειας. Αν δεν είχε αποδοθεί ο τόμος σήμερα, ο Πατριάρχης Μόσχας θα ήταν η μόνη γέφυρα για την ειρήνευση στην περιοχή, και κατάφερε να την γκρεμίσει πρώτος και μόνος ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο πιστός λαός δεν έχει αντιληφθεί πως οι Δυτικοί πολεμούν την Ορθοδοξία και όποιοι Ορθόδοξοι συντάσσονται στο πλευρό τους καθίστανται αυτοπροαιρέτως προδότες της πίστεως.

Στην Ουκρανία σοβεί η Ουνία και η χώρα αποτελεί πεδίο δοκιμών για το μοντέλο της ένωσης μέσω του Οικουμενισμού, που προετοιμάζεται από την εβραιομασωνοκίνητη νέα εποχή. Τα μπερδέματα με τους παλαιούς και νέους σχισματικούς, με τους Ουνίτες και φυσικά με τον Πάπα μας πληροφορούν πως το ηφαίστειο είναι ενεργό, έτοιμο να εκραγεί.

Ο πιστός λαός δεν έχει καταλάβει πως η τόση στήριξη της CIA και του NATO στο Φανάρι δεν είναι από την καλή τους την καρδιά. Πως όταν έρθει ο καιρός, θα ζητηθούν ανταλλάγματα, και το πρώτο αντάλλαγμα ήρθε ήδη: Η αποκατάσταση εκκλησιαστικής κοινωνίας από το Φανάρι με τη σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων αποτελεί, μετά την πολιτική με την προδοσία των Πρεσπών, την Ορθόδοξη ταφόπλακα στην Ιστορική αλήθεια της μίας Ελληνικής Μακεδονίας.

Τελικά JUMBO καταιγίδα έρχεται κατά μέτωπον να πλήξει την Ορθοδοξία.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Η πρώτη γυναίκα στις τάξεις του κλήρου κάνει άνω κάτω την Ορθοδοξία

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Σκανδαλισμός, δημόσιες διαφωνίες Ιεραρχών και σπασμωδική αντίδραση των υπευθύνων, που ελπίζουν να κοπάσει ο θόρυβος και να περάσει στα ψιλά η αντικανονική χειροτονία

Τηλεοπτική Κατήχηση για τον κοινό εορτασμό του Πάσχα των ορθοδόξων με τους παπικούς

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Στην Κατάνυξη έχουμε επανειλημμένα επισημάνει τον κίνδυνο της υιοθέτησης, ως νέου κοινωνικού μοντέλου, της άνευ όρων ένωσης με τους παπικούς

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.