Επικαιρότητα

Προκαλούμε το μητροπολίτη Κορίνθου να πάρει δημόσια θέση για τους Ρόταρυ, τους οποίους ευλογεί…

εικόνα άρθρου: Προκαλούμε το μητροπολίτη Κορίνθου να πάρει δημόσια θέση για τους Ρόταρυ, τους οποίους ευλογεί…

…Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Πάτερ Παύλος..

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ρωτάμε ευθέως το μητροπολίτη Κορίνθου. Σεβασμιώτατε, γνωρίζετε τι είναι οι Ροτάρυ; Οι θεωρίες τους είναι συμβατές με την Ορθόδοξη Πίστη; Τους αποδέχεστε ως τέκνα της Εκκλησίας; Γνωρίζετε ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απαγόρευσε στους Ροταριανούς να παρίστανται ως ανάδοχοι; Φυσικά το γνωρίζετε ως μέλος της Ιεράς Συνόδου. Θα γνωρίζετε επίσης ότι οι θεοσοφιστές τότε, επιτέθηκαν με πρωτοφανή εμπάθεια κατά της Εκκλησίας: «Πάλι! Η Ηρωδιάς της μισαλλοδοξίας και του σκοταδισμού μαίνεται…», γράφουν εις το περιοδικόν τους («Ιλισός», τεύχος 104, σελ. 154).

Σας ρωτάμε ευθέως, δεν ντρέπεστε; Ξεχάσατε την γκάφα ολκής προ δύο ετών, που καλέσατε για ομιλητή στη μητρόπολή σας επιφανή Μασόνο διανοούμενο; Και μόνο με τις διαμαρτυρίες πιστών της μητρόπολής σας, αλλά και του μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση και του Ιστολογίου Κατάνυξη, τα μαζέψατε άρον άρον και ακυρώσατε την Ομιλία; Τι παθαίνετε; Δηλώνετε φίλος των Μασόνων;

Τουλάχιστον ακούστε εδώ ένα συνάδελφο σας, το μακαριστό μητροπολίτη (με κεφαλαία) ΔΡΥΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ κυρό ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟ, για να φέρετε σε συναίσθηση την σκοτισμένη σκέψη που είχατε, ώστε να δώσετε ευλογία σε ιερέα σας, να ευλογήσει την πίτα των ροταριανών ομίλων Κορίνθου, προς σκανδαλισμό των πιστών της μητρόπολής σας!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=aJPplu8J9U4&feature=emb_logo
ΜΑΣΟΝΙΑ-ΛΑΙΟΝΣ-ΡΟΤΑΡΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ)
(πηγή JOEY JOEY)

Διαβάσαμε στο korinthosnews.gr:


Μία πολύ σημαντική μέρα για το Ροταριανό Όμιλο της Κορίνθου (βίντεο)

Μια εντυπωσιακή εκδήλωση – συνεστίαση με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Χρίστο Δήμα διοργάνωσαν από κοινού οι Ροταριανοί Όμιλοι Κορίνθου και Χαλανδρίου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Πάτερ Παύλος.

Στις ομιλίες τους οι πρόεδροι των δύο Ομίλων ευχαρίστησαν όλους όσους έδωσαν το εντυπωσιακό παρών.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι ο Όμιλος Χαλανδρίου ήρθε με λεωφορείο με ενδιάμεση στάση στην Αρχαία Κόρινθο όπου και ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό Χώρο.

Ιδιαίτερη σημασία για μια Ροταριανό εκδήλωση είναι το γεγονός ότι το παρών έδωσαν κορυφαία μέλη της διοίκησης του Παγκόσμιου Οργανισμού, δύο πρώην διοικήτριες οι κύριες Δεληβοριά και Κέμου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.