Επικαιρότητα

«Προς το λαό: Αποτέφρωση των ανθρωπίνων σωμάτων, αξιοπρεπής λύση ή ωμή ανακύκλωση;»

εικόνα άρθρου: «Προς το λαό: Αποτέφρωση των ανθρωπίνων σωμάτων, αξιοπρεπής λύση ή ωμή ανακύκλωση;»

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σύγκρυο μας πιάνει όταν ακούμε ότι εξεδόθη νέο “ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ” από την ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Μπορούμε να ξεχάσουμε το “Προς το Λαό” με τα έντεκα ψέματα ή όλη την προπαγάνδα διαχρονικά για τον Οικουμενισμό, μέσα από αυτή τη φυλλάδα; Είχαμε περιέργεια, στη νέα έκδοση, τι μαργαριτάρια πάλι θα συλλέξουμε. Σε μέρες κρίσιμες, που καθαγιάζονται πρακτικές αποτέφρωσης από μητροπολίτες μεγάλων μητροπόλεων, θα ήταν η ανακοίνωση αυτή στο πνεύμα των Αγίων Πατέρων ή θα διαπνέονταν από ολιστικές θεωρίες; Η Νέα Εποχή καλά κρατεί μέσα στην διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδας και πάντοτε φοβόμαστε το χειρότερο. Μήπως ποτέ κανείς μπορούσε να διανοηθεί το σημερινό κατάντημά της με την αποδοχή της ψευδοσυνόδου της Κρήτης, αλλά και του ψευδοαυτοκεφάλου της Ουκρανίας; Πάντως, με μια πρώτη ανάγνωση του παρόντος φυλλαδίου, νομίζουμε ότι δεν υπάρχει κάτι το εξόφθαλμα μεμπτό τελικά.

Και μια που θυμηθήκαμε το Κολυμπάρι, τι γίνεται από τότε (2016) που πραγματοποιήθηκε η Ψευδοσύνοδος, με τις πλημμύρες και τους σεισμούς στη συγκεκριμένη περιοχή; Έχει καταντήσει μετά τις τόσες πρωτοφανείς καταστροφικές θεομηνίες, κρανίου τόπος. Δε τα βλέπει αυτά ο λαός; Που νομίζετε ότι χτύπησε και πάλι ο εγκέλαδος στην Κρήτη πριν λίγες μέρες; Που ήταν το επίκεντρο των 6 Ρίχτερ; Για να φύγει το κακό πρέπει η Κρήτη να αποκηρύξει το μίασμα του Κολυμπαρίου, την λεγομένη “Αγία και Μεγάλη Σύνοδο”, την γνωστή σε όλους “Ψευδοσύνοδο της Κρήτης”.

Διαβάζουμε στο ecclesia.gr:

——————————————————————————
Το φυλλάδιο με τίτλο:
«Προς το λαό: Αποτέφρωση των ανθρωπίνων σωμάτων, αξιοπρεπής λύση ή ωμή ανακύκλωση;» θα μοιραστεί στους πιστούς τις επόμενες ημέρες στις εκκλησίες.

Σχετικά άρθρα

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.