Επικαιρότητα

Προσβολή στην μνήμη των ηρώων οι οικουμενιστικές συμπροσευχές στη Σύρο

εικόνα άρθρου: Προσβολή στην μνήμη των ηρώων οι οικουμενιστικές συμπροσευχές στη Σύρο

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Σύρο

Το μεσημέρι αφίχθη στη Σύρο, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και Λιμενικού Σώματος, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος παρέστη, με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στη Δέηση, που ανέπεμψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην Πλατεία Κανάρη υπέρ του Πολεμικού Ναυτικού και υπέρ αναπαύσεως των εν θαλάσση υπέρ πίστεως και πατρίδας τελειωθέντων μαχητών του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού, στη μνήμη των οποίων κατετέθησαν στέφανοι.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε μαζί με την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες άσκηση Βατραχανθρώπων στον λιμένα της Ερμούπολης, οι οποίοι ενθουσίασαν τους πολυπληθείς Συριανούς θεατές, που είχαν κατακλύσει το λιμάνι για να τους θαυμάσουν.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Ο Πάπας Φραγκίσκος προλογίζει το βιβλίο του Περγάμου Ιωάννη

της Ειρήνης Ιωαννίδου. Την κακία αυτή του Πάπα, που τον χώρισε από την Αλήθεια, ζήλεψε ο «θεολόγος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του θέλησε να μιμηθεί το ταλέντο της Δύσης, να εφευρίσκει έτερα Ευαγγέλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.