Ελευθέριος Κοσμίδης

Πρωθυπουργικοί συνειρμοί στα όρια της ασέβειας

εικόνα άρθρου: Πρωθυπουργικοί συνειρμοί στα όρια της ασέβειας

Του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Το κεντρικό μήνυμα του Πρωθυπουργού της χώρας για τα 200 χρόνια της Επανάστασης, που ανέθεσε στην “παράταιρη” κ. Αγγελοπούλου τους εορτασμούς και αποδέχθηκε ένα λογότυπο “βιασμό” του Εθνικού μας συμβόλου, απολαμβάνει τη βολική εξαφάνιση της Εκκλησίας από τις όποιες εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης. Αυτού του Πρωθυπουργού το μήνυμα δε θα μπορούσε να είναι λιγότερο προκλητικό.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Κατώτερος των περιστάσεων, καταδέχτηκε να απευθύνει ένα μήνυμα το οποίο βρίθει αυθαίρετων συμπερασμάτων και αναπόδειχτων εικασιών, που επιδέχονται σφοδρό αντίλογο.

Αντί να επιλέξουμε το φαιδρό παραλληλισμό της Εθνεγερσίας με τη δικτατορία του κορωνοϊού, και την επιχείρηση μαζικού εμβολιασμού με την επανάσταση του 1821, θα αναδείξουμε τις παράπλευρες απώλειες.

Στηρίζουμε όλους εκείνους τους ανθρώπους που καταστράφηκαν από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, τον τουρισμό , την εστίαση και όχι μόνο, που έχασαν τις δουλειές τους, που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και τον ακούνε σήμερα να ισχυρίζεται ανερυθρίαστα πως η οικονομία μας είναι ισχυρή και η ανάπτυξη στοίχημα.

Αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα που εξεδήμησαν από τον μάταιο τούτο κόσμο ολομόναχοι, δίχως να γνωρίζουν οι συγγενείς τους την αλήθεια, αφού τους παρέλαβαν μέσα σε σφραγισμένες κάσες με την ένδειξη “θύμα-covid”.

Καταγγέλλουμε τα καλολαδωμένα γρανάζια του συστήματος, που ανέδειξαν την δήθεν εκκωφαντική απουσία μηνύματος της Μέρκελ, που δεν ίδρωσε το αυτί της, για να κουκουλωθεί η χειρότερη απουσία, εκείνη του Οικουμενικού Πατριάρχη και να αποσιωπηθεί, με βελούδινα “φασιστικό” τρόπο, το ξερίζωμα της Υπερμάχου Στρατηγού από την Επανάσταση του 1821.

Απευθύνουμε ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι απομονωμένοι και βυθισμένοι σε μία τεχνητή άβυσσο απελπισίας, που τους βολεύει αφάνταστα για να πωλούν οι μαυραγορίτες της ελπίδας την πραμάτεια τους:

” Την πάσαν Ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, Μήτερ του Θεού, φύλαξον με υπό την Σκέπη σου”.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Γιατί δεν αντέδρασε ο λαός με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το 1821;
Πού παρέδωσε η ελληνική κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων;
Το πιστοποιητικό εμβολιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη
– Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]
– Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το…
Για λόγους συμβολισμού, το παράδειγμα εμβολιασμού του Μητσοτάκη
Δωρεάν με τα λεφτά του λαού κύριε Πρωθυπουργέ, δε γίνεται!

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.