Επικαιρότητα

Πρωτοφανές! – Ο Μητροπολίτης Δράμας σε γιορτή του τουρκικού Προξενείου Θράκης

εικόνα άρθρου: Πρωτοφανές! – Ο Μητροπολίτης Δράμας σε γιορτή του τουρκικού Προξενείου Θράκης

31 Οκτ 2019

Μετά την παρουσία του στα τουρκικά νεκροταφεία και την συμπροσευχή με τον Ιμάμη, είναι αυτονόητη η εξέλιξη…

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος μετείχε στην δεξίωση

Στην δεξίωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας, που οργάνωσε το προξενείο της μητέρας πατρίδας Τουρκίας, μετείχαν πολλοί ομογενείς από Ροδόπη Ξάνθη και Έβρο και ηγεσίες συλλόγων.

Στην δεξίωση μετείχαν και Έλληνες καλεσμένοι. Ένας εξ αυτών ήταν και ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος.

Ο πρόξενος Ομερογλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μητροπολίτη Παύλο που είχε την ευγένεια να μετάσχει στην δεξίωση.
……
Για κάποιο διάστημα πρόξενος και μητροπολίτης συνομίλησαν μεταξύ τους όρθιοι. Αργότερα ξεπροβόδισαν ιδιαίτερα τον μητροπολίτη, ο οποίος αναχώρησε νωρίς.

3ο/10/2019

Σχ: Δεν αντιλαμβανόμαστε τι δουλειά είχε ο μητροπολίτης Δράμας στη δεξίωση της Τουρκίας. Η Τουρκία άγιε Δεσποτα, είναι αυτή που έχει εισβάλει στην Κύπρο και έχει μετατρέψει τις εκεί εκκλησιές σε ξενοδοχεία, αποθήκες και σταύλους… Είναι αυτή της οποίας ανώτατος αξιωματούχος τις προηγούμενες ημέρες δήλωσε πως “Εμείς είμαστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της δυτικής Θράκης”. Ο δε ψευδομουφτής με τον οποίο συνομιλήσατε είναι ο αρχιπράκτορας τουρκικών συμφερόντων Ροδόπης….

Η αρχική φωτογραφία του άρθρου μας είναι ολίγον τραγική για την Ελλάδα. Δεσπότης Δράμας Παύλος και Περιφερειάρχης Μέτιος να συνομιλούν με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ…

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.