Επικαιρότητα

Σαν κακόγουστο Πρωταπριλιάτικο αστείο;

εικόνα άρθρου: Σαν κακόγουστο Πρωταπριλιάτικο αστείο;

Ξεσκεπάστηκε ολόκληρο το σύστημα από την απληστία του διευθυντηρίου, που θέλει να εμπορευτεί μέχρι και τα όργανα των “εγκεφαλικά νεκρών” λόγω κορωνοϊού….

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο κόσμος βρίσκεται σε δεινή θέση τουλάχιστον όσον αφορά στην ψυχολογική του κατάσταση. Η συσσωρευμένη πίεση των τελευταίων 15 χρόνων αναζητά βαλβίδα εκτόνωσης. Έχουμε απαριθμήσει και άλλοτε τις πιο ηχηρές καρπαζιές στο σβέρκο του δυστυχή Νεοέλληνα:

  • Με την αρχή της διεθνούς οικονομικής κρίσης του 2008 που υποτίθεται πως δεν θα έφτανε ποτέ στην Ελλάδα και τελικά μας ισοπέδωσε.
  • Το αλησμόνητο “λεφτά υπάρχουν” το 2010 που τελικά εννοούσαν τα δικά μας λεφτά γιατί ήθελαν να μας τα πάρουν κι άλλο.
  • Την Τρόικα που είναι “φίλη μας”, τα αξέχαστα PIGS της ΕΥΡΏΠΗΣ.
  • Το δημοψήφισμα της ντροπής όπου το Όχι έγινε Ναι χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, ενώ η οδήγησε τους παππούδες στην κάρτα ανάληψης και τη χώρα στην εποπτεία των capital controls.
  • Αντί να σκύψει ολόκληρη η Ευρώπη στην ανθρωπιστική κρίση της χώρας μας με τις αυτοκτονίες να αγγίζουν νούμερα ρεκόρ, ο νεοέλληνας βρέθηκε ξανά στο εδώλιο ως ξενοφοβικός και ρατσιστής απέναντι στις ορδές των μεταναστών που δεν ήταν “μετανάστες” (αλλά ούτε και πρόσφυγες), που είχαν όλοι κολλαριστά πεντακοσάευρα, στεγνά ρούχα και κινητά πολυτελείας, όλα χορηγίες των ανθρωπιστών της Νέας Εποχής.
  • ΚΑΡΠΑΖΙΑ, δακρυγόνα και ξύλο από τα ΜΑΤ στο ψαχνό με την προδοσία των Πρεσπών, όπου όλα τα πολιτικά κόμματα παραχώρησαν την Μακεδονία εν χορώ.
  • Εσχάτως δε, μας ισοπέδωσαν με αλλεπάλληλες καραντίνες και μας οδήγησαν σε φτωχοποίηση και διαχωρισμό σε υπάκουους και αρνητές – ψεκασμένους.

Ο κόσμος ενώ είχε μια μόνο επιλογή, να στραφεί στον Θεό και να στηριχθεί στην πίστη του, οι Αρχιερείς του έκλεισαν την πόρτα της Εκκλησίας στα μούτρα. Ανώνυμοι ανθρώπινοι σάκοι που κηδεύτηκαν ολομόναχοι και άκλαυτοι, με την τραγικά ειρωνική ακολουθία της τηλεκηδείας, για λόγους αποφυγής της υπερμετάδοσης του ιού.

Σήμερα οι ίδιοι επιστήμονες διακηρύττουν μετά από κοπιαστικές έρευνες πως τα όργανα ασθενών που πεθαίνουν από κορωνιό δεν μεταδίδουν την ασθένεια στους ασθενείς που λαμβάνουν το μόσχευμα.

Ξεσκεπάστηκε ολόκληρο το σύστημα από την απληστία του εβραιομασωνοκινούμενου διευθυντηρίου, να εμπορευτούν μέχρι και τα όργανα κακόμοιρων ανθρώπων που είναι θύματα της επιστημονικής αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Οι Ορθόδοξοι Αρχιερείς της χώρας, αυτούς συμβουλεύτηκαν, σε αυτούς υπάκουσαν, αυτοί γελοιοποιούν την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος σήμερα.

Άραγε τώρα, τι θα απολογηθούν ταπεινά και ειλικρινά στον πιστό λαό; Πως να δικαιολογήσουν το γεγονός πως φοβήθηκαν τον ιό και όχι τον Υιό;

Καλή Μετάνοια…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
ο Οικουμενικός πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος σε ρόλο Χάροντος, προπαγανδίζει τον Εγκεφαλικό Θάνατο και…
Γιατρός αποδομεί τη στάση της Εκκλησίας για τις μεταμοσχεύσεις
Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου και του Πρωθυπουργού για τις μεταμοσχεύσεις και τα επιστημονικά επιτεύγματα
Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η εγκληματική δωρεά οργάνων σώματος αγιοποιείται από κύκλους της Εκκλησίας; [ΒΙΝΤΕΟ 2015]

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.