…σε όλο το Κόσμο 42,3 εκατομμύρια μωρά, που αναμένονταν να γεννηθούν, σκοτώθηκαν…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μια τραγική είδηση που φανερώνει γιατί τόσο το θέμα των εκτρώσεων πραγματικά μας προβληματίζει και μας θλίβει. Επίσης αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη να γίνει η εξομολόγηση, ως λυτρωτικό Μυστήριο της Εκκλησίας, κεντρικός στόχος αυτών των ανθρώπων, ώστε να λυτρωθούν από το κακό. Και είναι τόσο πολλοί και μάλιστα σε πολύ μικρή και ευαίσθητη ηλικία.

Διαβάσαμε στο afistemenaziso.gr:


Η άμβλωση ήταν η κύρια αιτία θανάτου μέσα στο 2019

Η άμβλωση ήταν η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως μέσα στο 2019, σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφόρησε το Worldometers.info, ένας ιστότοπος που χρησιμοποιεί αναφορές από τις κυβερνήσεις όλου του Κόσμου για την παρακολούθηση των δημογραφικών στοιχείων, καθώς  και άλλων ζωτικής σημασίας στατιστικών στοιχείων.

Το LifeNews.com, ένας ιστότοπος υπέρ της ζωής, ήταν ένας από τους ελάχιστους που ανέφεραν τους αριθμούς, που αφορούν την έκτρωση αγέννητων παιδιών για το 2019, οι οποίοι δείχνουν ότι σε όλο το Κόσμο 42,3 εκατομμύρια μωρά, που αναμένονταν να γεννηθούν, σκοτώθηκαν. Το Worldometers κατέγραψε πέρυσι 58,6 εκατομμύρια θανάτους από βία, ασθένεια και φυσικά αίτια. Τα στατιστικά στοιχεία των αμβλώσεων καταγράφονται χωριστά από τους άλλους αριθμούς θνησιμότητας.

[…………]

«Ο αριθμός των αμβλώσεων είναι ακατανόητος και κάθε ένα από αυτά τα 42 εκατομμύρια εκτρωθέντα μωρά αντιπροσωπεύει ένα ζωντανό ανθρώπινο ον, του οποίου η ζωή καταστράφηκε βίαια μέσα στη μήτρα της μητέρας του», έγραψαν ο Steven Ertelt και ο Micaiah Bilger για το LifeNews. «Κάθε αγέννητο μωρό είχε ήδη το δικό του μοναδικό DNA, που το κάνει έναν ξεχωριστό άνθρωπο από τη μητέρα του».

Τα ποσοστά αμβλώσεων, όπως καταρτίζονται από τα ομοσπονδιακά Centers for Disease Control (CDC), τις τοπικές κυβερνήσεις της εκάστοτε Πολιτείας και οργανώσεις, όπως η Planned Parenthood, παρουσιάζουν περίπου 1 εκατομμύριο αμβλώσεις ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η Planned Parenthood έχει εκτελέσει τις 345.672 από αυτές κατά το τελευταίο έτος…

Διαβάστε περισσότερα εδώ