Επικαιρότητα

Σχόλιο στο άρθρο: Πάλιν Ηρωδιάς μαίνεται, πάλιν ταράττεται, πάλιν ζητεί την αρπαγήν της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου!

εικόνα άρθρου: Σχόλιο στο άρθρο: Πάλιν Ηρωδιάς μαίνεται, πάλιν ταράττεται, πάλιν ζητεί την αρπαγήν της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου!

“Δειλοί είναι οι εχθροί του Χριστού και της Ορθοδοξίας, πισώπλατα χτυπούν”


Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η φίλη της Ιστοσελίδας μας, Vassiliki Mavridou, έγραψε το εξής σχόλιο στο άρθρο: “Πάλιν Ηρωδιάς μαίνεται, πάλιν ταράττεται, πάλιν ζητεί την αρπαγήν της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου!


Πάλι βρυχάται το τέρας του Λοχ Νεζ, η ψευδοσύνοδος Κολυμπαρίου, στα δίχτυα της οποίας πιάστηκε και ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος και δεν μπορεί να ξεφύγει, δεν θέλει να αφήσει τίποτε να ζήσει…

Και αφού το τέρας αυτό καταβρόχθισε σχεδόν όλες τις ιερές Μονές και Μητροπόλεις της χώρας, τώρα ορμά να καταβροχθίσει και την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου, η οποία πολέμησε σθεναρά το αδηφάγο τέρας του Λοχ Νες!
Καιροφυλακτεί την κατάλληλη στιγμή, πάνω στις ασθένειες των φυλάκων αυτής, του Γέροντος Μαξίμου και του Αρχιμανδρίτου πατρός Ιγνατίου.
Δειλοί είναι οι εχθροί του Χριστού και της Ορθοδοξίας, πισώπλατα χτυπούν.
Αλλά δεν θα νικήσουν.
Διότι ο Χριστός εξήλθε νικών, ίνα νικήσει.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Πάλιν Ηρωδιάς μαίνεται, πάλιν ταράττεται, πάλιν ζητεί την αρπαγήν της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου!

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.