Ελένη Παπασταματάκη

Σε ναό αίρεσης που ευλογείται ο σοδομισμός, λειτούργησε ο κ. Ελπιδοφόρος

εικόνα άρθρου: Σε ναό αίρεσης που ευλογείται ο σοδομισμός, λειτούργησε ο κ. Ελπιδοφόρος
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Μεταξύ άλλων ευφυολογημάτων και βερμπαλισμών, είπε τα ακόλουθα: «O Οικουμενισμός βρίσκεται στην καρδιά του τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός»…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο Αμερικής Ελπιδοφόρος με ό,τι έπραξε και είπε. Όλα βουτηγμένα στην αποστασία και στην εκτροπή της αίρεσης που επίμονα και υπεύθυνα ακολουθεί. Η επαίσχυντη, βορβορώδης τακτική του, έλαβε χώρα στις 11 του μηνός Ιουνίου. Προκειμένου να εορτάσει ο Ιεράρχης τα ονομαστήρια του μέντορά του Οικουμενικού Πατριάρχη, ενόψει της εορτής του Αποστόλου Βαρθολομαίου, έλαβε άδεια να λειτουργήσει στον Καθεδρικό ναό της Επισκοπικής Εκκλησίας.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας είπε μεταξύ άλλων ευφυολογημάτων και βερμπαλισμών τα ακόλουθα: «Ο Οικουμενισμός βρίσκεται στην καρδιά του τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός». Όπως ο διάβολος διαβάλλει την Αλήθεια του Χριστού μας, όμοια και ο κ. Ελπιδοφόρος διαστρέφει τους όρους και επαναπροσδιορίζει θεολογικώς την πίστη μας. Το πανανθρώπινο και οικουμενικό μήνυμα του Ευαγγελίου, η παγκόσμια Αλήθεια της πίστης μας ουδεμία σχέση έχουν με την παναίρεση του Οικουμενισμού που τεχνηέντως παρουσιάζει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Αυτός και ο οικήτωρ του σβησμένου Φαναρίου διατείνεται ακόμα τον διάλογο, την ίδια στιγμή που έχουν καταλύσει τον διάλογο και τον Συνοδικό θεσμό και έχουν εγκαταστήσει μια άνευ προηγουμένου κατάσταση μεταξύ παποσύνης, αλάθητου και απολυταρχισμού.

Είναι όμως τρομερό αυτό που μηχανεύεται ο νους ο «αποστάς εκ Θεού». Επέλεξε λοιπόν ο κ. Ελπιδοφόρος να λειτουργήσει σε ναό όχι Ορθόδοξο, αλλά σε ναό της Αγγλικανικής Επισκοπικής αίρεσης. Το γεγονός ότι μέσα εκεί ιερουργείται η πλάνη και ο χώρος είναι κατοικητήριο δαιμόνων φυσικά δεν ενόχλησε διόλου τον υπεράνω δογμάτων και κανόνων Ελπιδοφόρο, καθώς όλα είναι πια θέμα βιτρίνας, γκλάμουρ προβολής και όχι ουσίας. Αρκούσε ότι ήταν αφιερωμένο το κτίριο στον Απόστολο Βαρθολομαίο.

Δυστυχώς, η πτώση στοιβάζεται με θράσος πάνω στην προηγούμενη πτώση του κ. Ελπιδοφόρου, διότι είναι γνωστό ότι σε αυτό το δόγμα χειροτονούνται γυναίκες λεσβίες επισκοπίνες και άλλων προτιμήσεων. Απόδειξη αυτού αποτελεί το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν, δηλαδή στις 6 του μηνός Ιουνίου, στον ίδιο ακριβώς ναό, στο ναό του Αγίου Βαρθολομαίου στη Νέα Υόρκη «ευλογήθηκε» η σημαία σύμβολο των ομοφυλοφίλων, η παρδαλή σημαία του gay pride, όπως φαίνεται στη σχετική ανάρτηση. Με ειδική τελετή “ευλογούν” το σοδομισμό και λατρεύεται το παρδαλό δαιμόνιο και όχι φυσικά ο αληθινός Θεός.

Το σκότος το ψηλαφητό είναι εγκατεστημένο σε κάθε έργο και λόγο αυτού του Ιεράρχη. Αφού κατέλυσε την παράδοση και εισήγαγε κάθε βλάσφημη καινοφανή θεωρία μέσα στην Εκκλησία, ήρθε ο καιρός για το επόμενο βήμα που είναι η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας, η οποία είναι κομβικό σημείο της πανθρησκείας. Και αναρωτιόμαστε· μπήκαν χριστιανοί σε αυτόν το χώρο και ακολούθησαν αυτόν τον “Ιεράρχη” χάριν υπακοής στην Εκκλησία;;; Δεν αντιλαμβάνονται με τόσα έκτροπα που βλέπουν ότι ο συγκεκριμένος μισθωτός είναι ο σπόνσορας και προωθητής της θρησκείας που εμπνέεται από το διάβολο και δεν είναι άλλη από την πανθρησκεία;

Πότε επιτέλους θα γίνει πράξη μέσα στις καρδιές των χριστιανών ο στίχος από τον 25ο ψαλμό του Προφητάνακτος Δαβίδ «Ἐμίσησα ἐκκλησίαν πονηρευομένων καί μετά ἀσεβῶν οὐ μή καθίσω».
Αμήν γένοιτο!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Παρών και ο Ελπιδοφόρος στο τσίρκο της διαθρησκειακής “προσευχής” υπέρ του Μπάιντεν
Εγκώμια σε μιά ψευτοαγάπη ψάλλει ο Αμερικής Ελπιδοφόρος
– Δεν έχουμε σιχαθεί οδηγία περισσότερο από αυτή της αιρετίζουσας Εκκλησίας της Αμερικής
– Ο κ. Ελπιδοφόρος ομολογεί ότι έχει την ίδια πίστη με τον παπικό!

Σχετικά άρθρα

Ευαγγέλιο κατά Μάρκον, κατά Ιωάννην και Αρχιεπ. Ελπιδοφόρου το ανάγνωσμα

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εκφράζεται ελεύθερα όπως έχει δικαίωμα να κάνει κάθε άνθρωπος. Τα λεγόμενά του όμως έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τον λόγο του Κυρίου. Τι πρέπει να πράξει ο πιστός λαός;

Θυρανοίξια ανακαινισθέντος Ναού στη Μητρόπολη Περιστερίου χωρίς Εσταυρωμένο

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου. Παρακολουθούμε τον Μητροπολίτη Περιστερίου, καθώς είναι ο απολογητής του Ουκρανικού κακοκέφαλου και ο πρώτος διδάξας την αντικατάσταση του Εσταυρωμένου από το δεσποτικό σύνθρονο μέσα στα Ιερά των ιερών Ναών

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.