Επικαιρότητα

Σε προσκυνώ transhuman game theory…

εικόνα άρθρου: Σε προσκυνώ transhuman game theory…
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ο ρόλος των οικονομικών forum στη διαμόρφωση της νέας κουλτούρας του μετανθρωπισμού…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Τους σπουδάζεις για μια καλύτερη ζωή  και γίνονται τα πιο καλολαδωμένα γρανάζια του εβραιομασωνικού συστήματος,  το οποίο προετοιμάζει υπομονετικά το λόμπι της Νέας Εποχής.

Δεν ξυπνούν με τίποτα.

Απαρνήθηκαν την Ορθοδοξία και αν τους το πεις, θα σου δείξουν την Ιεραρχία.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα της εκκλησιαστικής μας διοίκησης. Όποιος ομολογεί Χριστό συκοφαντείται, περιθωριοποιείται, εξουθενώνεται και λοιδορείται ανελέητα.

Όταν μάλιστα αυτό γίνεται πισώπλατα από πρώην αδερφούς, είναι δηλητήριο πιο φαρμακερό από τον πόλεμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή της Οικουμενιστικής ελίτ.

Οι Δελφοί ανέκαθεν αποτελούσαν σύμβολο μιας μαύρης κουλτούρας, τώρα έγιναν think tank της ΝΤΠ. Από κοντά οι Συνοδικοί και τα τσιράκια τους που, ενώ ομολόγησαν πως ανατριχιάζουν ακόμα και στο άκουσμα της λέξης Αποτείχιση, εσχάτως βρήκαν  ραδιοφωνικά ανέλπιστους αβανταδόρους οι οποίοι  εκτόξευσαν το δηλητήριό τους επωνύμως:

Εκτός από τους γνωστούς Τσελεγγίδη και Καρπαθίου, βγήκαν σε ραδιόφωνο της πόλης οι Βολουδάκης & Βλιαγκόφτης.

Απέδειξαν για άλλη μια φορά πως η προσωπική δειλία, για το ξεβόλεμα, τις διώξεις και τη θυσία που απαιτεί η Ορθόδοξη ομολογία, τους κατέστησε από πρώην παραδοσιακούς νυν άριστους νανουριστές.

Ο δρόμος της Αγιοπατερικής Αποτείχισης που χάραξαν ο μακαριστός ομολογητής πρωτ/ρος Νικόλαος Μανώλης και ο Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ πρωτ/ρος π. Θεόδωρος Ζήσης, διακοπτώντας το μνημόσυνο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, ήταν και παραμένει σταθερά, αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα από το 2017 η μόνη Ιεροκανονική ενδεδειγμένη στάση. 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.