εικόνα άρθρου: Σκάνδαλο!
της Ειρήνης Ιωαννίδου

Τα βιασμένα παιδιά και οι ψευδαπόστολοι…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με τον οίκο Balenciaga.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν, όταν σε «καμπάνια, στην οποία μικρά παιδιά των τριών και τεσσάρων ετών πόζαραν, κρατώντας κούκλες ντυμένες σαδομαζοχιστικά.

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, όλοι παρατήρησαν με μεγαλύτερη προσοχή. Εντόπισαν στο πλάνο διασκορπισμένα και στρατηγικά τοποθετημένα έγγραφα, σχετικά με τους νόμους για την παιδική πορνογραφία… Η υπόθεση αυτή έχει λάβει και πολιτικές διαστάσεις. Συντηρητικά Μέσα Ενημέρωσης, δημοσιογράφοι και πολιτικοί κάνουν λόγο για οργανωμένη επιχείρηση σεξουαλικοποίησης των ανήλικων παιδιών και προώθηση της παιδεραστίας».

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατέστρεψαν ό,τι προϊόν είχαν στην κατοχή τους από τον συγκεκριμένο οίκο και έπειτα το δημοσίευσαν με τη σχετικά αναγραφή «CancelBalenciaga».

Είναι όμως αυτό αρκετό;

Ποιοι φέρουν ευθύνες; Πολιτικοί… οικονομικοί παράγοντες… εκκλησιαστικοί ηγέτες;

Η απάντηση είναι τόσο απλή αλλά και τόσο σύνθετη μαζί. Όταν υπάρχει χωρισμός του ανθρώπου από τον αληθινό Θεό, τότε ο άνθρωπος λίγο μόνο διαφέρει από ένα αγρίμι.

Δυστυχώς, ο χώρος της μόδας έχει γίνει ο μοχλός εμπορευματοποίησης αθώων ψυχών όπου προωθείται η σαρκολατρία με τον πιο ανώμαλο τρόπο, κακοποιώντας δηλαδή απροστάτευτα παιδιά και αντιμετωπίζοντάς τα σαν απλές υλικές υπάρξεις, σαν μηχανές παραγωγής χρημάτων.

Αιτία της παρακμής μας είναι η παράλυση της πνευματικής υγείας των ανθρώπων, η άρνηση της αληθινής πίστης και η επιστροφή της ειδωλολατρίας κατά το «πορνείαν, ἀκαθαρσίαν, πάθος, ἐπιθυμίαν κακήν, καί τήν πλεονεξίαν, ἥτις ἐστίν εἰδωλολατρία» (Κολ. 3,5)   

Όπως το καλό, η αγιότητα και οι αρετές των ανθρώπων έχουν διαβαθμίσεις, έτσι και το κακό ακολουθεί τη δική του κλίμακα της αμαρτίας έως την αιώνια κόλαση. O μακαριστός  π.Αθανάσιος Μυτιληναίος, κήρυττε σχετικά: «Είναι γνωστό όμως ότι όταν υπάρχει πανσεξουαλισμός, μια τέτοια κοινωνία βυθίζεται στην παρακμή, στη διαφθορά. Γιατί χάθηκαν τα Σόδομα, γιατί χάθηκε η αρχαία Βαβυλώνα, η αρχαία Νινευή; Γιατί είχαν φτάσει στο αποκορύφωμα της διαφθοράς. Αυτή η διαφθορά φέρει τον πόλεμο. Και επιτρέψατέ μου, επειδή σήμερα ο πανσεξουαλισμός είναι παγκόσμιο φαινόμενο, να μου το θυμάστε αυτό, ο πανσεξουαλισμός θα φέρει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο! Θα είναι προϊόν της αποστασίας».

Εξάλλου, ο αγαπητός πνευματικός μας πατέρας, μακαριστός π.Νικόλαος Μανώλης έγραψε στο βιβλίο του με τίτλο «Θήρα Θεού»: Ἀνησυχοῦμε (καί καλῶς!) γιά ὑπερπόντιες θεομηνίες, γιά τά θύματα ἀπό βιβλικές πλημμύρες καί λιμούς, ἐνῶ τά ἴδια μας τά παιδιά, ναυαγισμένα σέ μιά εἰκονική πραγματικότητα, ἕναν φαντασιώδη κόσμο, ὠχρά, ἀρρωστημένα, λιμοκτονοῦν γιά ἀγάπη. Σκύψαμε νά ἀκροαστοῦμε τόν πόνο τους, γιά τόν ὁποῖο οὔτε τά ἴδια δέν ἔχουν ἐπίγνωση;»

Είναι ζήτημα ότι δεν υπάρχει πραγματική αγάπη προς αυτές τις ψυχές, όχι μόνο από τους αρμόδιους φορείς αλλά και από τους (ιερα)ποστόλους-ψευδαποστόλους. Βαραίνει ο τράχηλός τους, διότι κηρύττουν στα πέρατα της γης και συναντούν παιδιά βιασμένα, ταλαιπωρημένα, πληγωμένα, και δεν τους δίνουν το φάρμακο της Ορθοδοξίας… να ‘ρθει ο Παντεπόπτης Κύριος και να περιθάλψει τις βαθιές πληγές της ψυχής και του σώματος. 

Αμήν!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Υπερσεξουαλικότητα και πρώιμη ενηλικίωση
Μητρ. Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης: Γονείς τι λόγο θα δώσετε;
Η σύγχρονη Βαβέλ της διαστροφής

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.