Επικαιρότητα

Στη Ρουμανία η Εκκλησία πίεσε την κυβέρνηση να αποσύρει την υποχρεωτική «σεξουαλική εκπαίδευση»

Το ελληνικό κοινοβούλιο μάς έχει αποδείξει πολλάκις την πολιτική, κοινωνική και θρησκευτική του ανωριμότητα.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Είναι γνωστό πως για ακόμη μία φορά οι υπόλοιπες χώρες μάς έβαλαν τα γυαλιά. Ενώ, λοιπόν το παράδειγμα προς μίμηση στη διαχείριση των μέτρων για τον κορωνοϊό είναι η Γεωργία, έτσι και για εμάς τους Έλληνες παράδειγμα προς μίμηση θα πρέπει να είναι η Ρουμανία, ως προς τη διαχείριση της ένταξης του μαθήματος της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία. 

Στη Ρουμανία η Εκκλησία πίεσε την κυβέρνηση να αποσύρει ένα τέτοιο καταστροφικό νομοσχέδιο σε συνεργασία με τις ενώσεις γονέων και ευτυχώς,  το κοινοβούλιο της Ρουμανίας κατάργησε την υποχρεωτική «σεξουαλική εκπαίδευση». 

Παράλληλα με όσα διαδραματίζονται, εδώ στην Ελλάδα ελάχιστοι γονείς διαμαρτυρήθηκαν και φυσικά η ελληνική ΔΙΣ, για ακόμη μία φορά έμεινε άφωνη και άπραγη, συναινώντας έτσι σ’ αυτό το “καταστροφικό” εγχείρημα. Να σημειώσουμε, βέβαια, πως το χαρακτηρίζουμε καταστροφικό γιατί ούτε η απαραίτητη προετοιμασία έχει γίνει, ούτε οι αρμόδιοι εκπαιδευτικοί έχουν βρεθεί, ούτε και η κατάλληλη επιμόρφωση έχει πραγματοποιηθεί σε εκείνους τους εκπαιδευτικούς που θα διδάξουν τέτοια σοβαρά και λεπτού χειρισμού ζητήματα. Φυσικά, αν τους προτείναμε να στηριχτούν στις διδαχές των Αγίων Πατέρων, για το τι θα πρέπει να διδάξουν στα παιδιά, τότε μάλλον θα μας χαρακτήριζαν γραφικούς.

Συνεπώς, αφού δεν μπορούμε να αποφύγουμε την ένταξη ενός τέτοιου μαθήματος στα σχολεία, τουλάχιστον ας ψηφιζόταν κι εδώ κάτι ανάλογο. Γιατί πρέπει να είναι υποχρεωτική και όχι προαιρετική η παρακολούθησή του από τους εφήβους μας; Ας γίνει όπως στη Ρουμανία και ας χρειαστεί η γραπτή συναίνεση των γονέων. 

Όμως, το ελληνικό κοινοβούλιο μάς έχει αποδείξει πολλάκις την πολιτική, κοινωνική και θρησκευτική του ανωριμότητα. Αυτό, είναι πρόδηλο από το γεγονός ότι ψηφίζονται νόμοι εχθρικοί απέναντι στο Θεό και τον άνθρωπο. Λοιπόν, γιατί να μας φανεί περίεργο αν το επαναλάβει και σ’ αυτή την περίπτωση; Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί ο νόμος περί καταργήσεως της βλασφημίας και η νομιμοποίηση των εκτρώσεων. Δεν θα αναλωθούμε σε παραδείγματα αντιχριστιανικά και απάνθρωπα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά, αλλά το χειρότερο είναι ότι η επίσημη Εκκλησία δείχνει πρωτοφανή ανοχή σε τέτοια ανοσιουργήματα. Ακόμη και σε εθνικά θέματα, όπως αυτό του ξεπουλήματος του ελληνικού ονόματος της Μακεδονίας μας. Χωρίς αμφιβολία, μάλιστα, αποτελεί βούτυρο στο ψωμί του ελληνικού κοινοβουλίου αυτή η άχρωμη, άοσμη, χλιαρή αλλά και συναινετική στάση της επίσημης Εκκλησίας και αλαλαγμοί πανηγυρικοί επικρατούν στο στρατόπεδο της μασονίας και της αθεΐας. 

Χρειαζόμαστε άμεσα έναν Αυγουστίνο Καντιώτη μαζί με έναν Άγιο Πορφύριο να πραγματοποιήσουν έναν μαζικό εξορκισμό, μήπως και συνέλθουν επιτέλους πολιτικοί και θρησκευτικοί άρχοντες. Έπειτα, σειρά έχει μέρος του δύσπιστου και ορθολογιστή ποιμνίου, που έχει εξίσου μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την εθνική μας κατρακύλα. Συμπεραίνουμε ότι χρειάζονται ριζικές και ολοκληρωτικές παρεμβάσεις από το Θεό, αλλά είμαστε άραγε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε;

Δείτε σχετικά:
Έντονη αντίθεση στις προθέσεις του Υπ. Παιδείας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το Νηπιαγωγείο
Σεξουαλική αγωγή μετά τη θεματική εβδομάδα· η «χαρά του έρωτα» κερδίζει…
Η Νέα Εποχή, με τη βοήθεια της κ. Κεραμέως, εισάγεται στο σχολικό πρόγραμμα· σεξουαλική αγωγή, εθελοντισμός κτλ.
– ΦΡΙΞΟΝ Ήλιε, στενάξατε Γονείς…! Απαράδεκτο πρόγραμμα σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» για… νήπια
Υπερσεξουαλικότητα και πρώιμη ενηλικίωση

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.