Επικαιρότητα

Στον Αμερικανό Πρέσβη ο σχισματικός μητρ. Επιφάνιος

εικόνα άρθρου: Στον Αμερικανό Πρέσβη ο σχισματικός μητρ. Επιφάνιος

Στον Αμερικανό Πρέσβη ο Μητρ. Επιφάνιος

Τον Αμερικανό Πρέσβη στο Κίεβο, κ. Γουίλιαμ Τέιλορ επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας, της Αυτοκέφαλης Πρεσβείας της Ουκρανίας, κ. Επιφάνιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της θρησκευτικής ζωής στην Ουκρανία, της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και η αναγνώρισή της.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή οι ΗΠΑ έχουν χαιρετήσει την χορήγηση του Τόμου της Αυτοκεφαλίας στην Ουκρανική Εκκλησία από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.