Επικαιρότητα

Στον μαχητικό φίλο και συνεργάτη της Κατάνυξης Νίκο Χειλαδάκη

εικόνα άρθρου: Στον μαχητικό φίλο και συνεργάτη της Κατάνυξης Νίκο Χειλαδάκη

Προς αποκατάσταση της μνήμης του…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Πληροφορηθήκαμε για την προς Κύριον εκδημία του μαχητικού δημοσιογράφου, εξαίρετου επαγγελματία και γλυκύτατου ανθρώπου κ Νίκου Χειλαδακη.

Ως Κατάνυξη επειδή υπήρξε φίλος και συνεργάτης του μακαριστού γέροντά μας π. Νικολάου Μανώλη, ευχόμαστε όπως Κύριος τάξει την ψυχήν αυτού εν χώρα ζώντων.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας αναδημοσιεύουμε το σχετικό βίντεο του δημοσιογράφου Στεφάνου Δαμιανίδη (εδώ) και ένα σχετικό άρθρο αναδημοσιευμένο στην επίσημη ιστοσελίδα του μακαριστού κ. Νίκου Χειλαδάκη (εδώ).

Ο πονηρός επιτίθεται τους αγωνιστές και μετά θάνατον, όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να αντιδράσουν. Την λάσπη και μετά θάνατον έζησε και η οικογένεια του γέροντά μας.

Η Παναγία Μητέρα μας να παρηγορήσει την οικογένειά του και να την ενισχύσει να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο να υπηρετεί την αλήθεια, την Ορθοδοξία και την Πατρίδα μας.

Δια πρεσβειων του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστού και των Αγίων γεροντάδων μας Εφραίμ, Αγάθωνος και Νικολάου, με το καλό στον Παράδεισο.

Καλή Αντάμωση στον Παράδεισο Νικόλαε…

Με εκτίμηση
katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.